Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZsaniCsilla

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta készült már ez a bemutató, amiben az idei év egyik legnagyobb bukásáról fogok beszélni.      ..
ZsaniCsilla 2015.06.08 06:51:32
Lehet én reagálom túl a dolgot, talán valóban túl feminista vagyok, de már rég éreztem olyan elemi erejű dühöt és megvetést, mint akkor, amikor kicsit utánajárva a témának, elolvastam a könyv részletesebb összefoglalóját. Nem azért, mert pornó... mertha csak az lenne! Még csak nem is azért, mert halvány dunsztja sincs róla, mi fán terem valójában a BDSM (bytheway én speciel osztom azt a véleményt, hogy szerelemben nincs szabály, amíg mindkét!!! felet boldoggá teszi).
Hanem mert romantikus történetnek mer beállítani egy tökéletesen kivitelezett érzelmi zsarolást, a többszörös szexuális erőszakot, és mindezt teszi a világmindenség legszánalmasabb, leglenézendőbb, leg...antibb hősnőjével. Igen, én a nőtől szaladok a falnak. A férfi csupán gumiszobai eset. De a nő... Tökéletes ötvözete azoknak a jellemhibáknak, amitől a nőknek fényév távolságokat kéne tartaniuk, ha nem óhajtják megkapni azt a cinikus megnyilvánulást hogy: Nyeh, az emancipáció egy nagy hülyeség! Anastáziának, vagy mihalál volt a neve, még én is legszívesebben lekevertem volna két nyaklevest, és visszaparancsoltam volna a tűz mellé főzni, hátha felgyújtja magát véletlenül bénaságában, és végérvényesen letesz mindenfajta önkifejezési kísérletről. És ez elég fájdalmas gondolat!
Bocs ha túl lila voltam, de jól esett végre kiírni magamból.

Ja és a szerződés. Valószínűleg pont az ellenkező célt szolgálta, mint amivel viccelődtél: Szürkét védi, hogy a ... khm.. nő... ne tudja felnyomni őt nemi erőszakért.
Íme a születésnapi különkiadás, amit az előzetes után többen is kitaláltak (ennek örültünk is, mert ezek szerint rendesen figyeltetek az előző 6 évben :) ), és ez nem más, mint Donald G. Jackson filmográfiájának nyitó darabja, A szamuráj útját és társait megelőlegező Roller Blade. Sajnos bizonyos…..
"ÚRISTEN!!! HATALMAS ROBOTOK CSÉPELIK EGYMÁST HÁÁBBBLLLJAAMMMLAJJJAMMMABLAAAAA!!!" Őszintén, én vagyok az egyetlen, akit már kicsit sem hoz lázba hogy ezek a bádogelefántok éppen hogyan verik egymást halomra? A kedvencem az volt, amikor pár héttel ezelőtt az volt a fő hír…..
Ismét Logan-nel közösen számolunk be az év egyik legjobban várt, és legnagyobb sikerének ígérkező produkciójáról, A gyűrűk ura előzményéről. Az élménybeszámoló hosszú lett és eléggé csapongó, viszont gyakorlatilag mindenről tudtunk beszélni, még ha kicsit…..
Kissé elszomorító, hogy ezek közül még egy sem került filmvászonra, pedig minden téren garantált lenne a sikerük.A Filmelemzők blogján pedig Sparrow új top 10-es videóját nézhetitek meg! ..
ZsaniCsilla 2011.11.02 14:12:05
A Filmbarátok #5-ben a "Nagy szökés" kibeszélésénél megemlítettem, hogy az alkotásban van egy kuriózum, amely még ma is kicsit titokzatos. Nem nagyon van alátámasztva sehol az a tény, hogy Harrison Ford szerepelt volna ebben a filmben, de a felvétel alapján azért nehéz…..
Ennyit még soha egyetlen videóval sem szenvedtem. Igazi pokoljárás volt elkészíteni, de remélem, sikeresen zárult a dolog. Nem tudom, miért írja 6 másodperc hosszúnak a videót az inda, de nálunk ettől függetlenül működött rendesen...
Egy hónapnyi késéssel ugyan, de sikerült megnéznünk az év első komolyabb sci-fijét. ..
Vajon tényleg szüksége volt Jim Carrey-nek egy olyan filmre, amiben néhány animált pingvinnel táncol? És vajon nekünk szükségünk van erre? ..
Ezt a filmet már sokan ajánlották, és nem véletlenül. Alapjába véve talán nem is lenne annyira szörnyű, de a rengeteg röhejes ötletnek hála a készítőknek még azt is sikerült elrontani, ami egyébként nem lett volna totális csőd. Jó szórakozást!..
Vannak emberek, amelyek néha reménytelen esetek. Az Xpress nevű dvd online boltnál lehet filmeke kommentárokat leadni és garázdálkodik egy (pár) troll, amelynél az ember a fejét fogja. Nem is troll a legmegfelelőbb szó, hiszen egy igazi troll tudja, hogy ő hülyeséget csinál és…..
ZsaniCsilla 2011.03.27 14:23:20
@blady: Szerintem K-ból a színházak kínálatának 90%-ka hasonló blődségeket váltana ki.:D
Benyavsbende linkelte be az előző bejegyzés kommentjeibe ezt a trailert, mely nem más, mint egy történelmi fordulópont a magyar film történetében: az első MAGYAR ZOMBIFILM!!!javítva: nem az első magyar zombifilm, az alkotók már készítettek egyet. Aki kíváncsi, ITT megnézheti…..