Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szergej55

0 bejegyzést írt és 297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már mutattam egy rakás régi villamosos képet Ab van Donselaartól, most némi nagyvasút következik. Ezek a képek láthatóan spontán módon készültek (gyanúm szerint talán azért, mert a MÁV fotózása korántsem volt olyan egyszerű akkoriban, mint a villamosoké, úgyhogy nem volt…..
Egy indai tankönyv szerint amíg a zöldségek fogyasztása erőt és egészséget ad az embernek, addig a hús egyaránt leépíti a testet és a szellemet is. A húst fogyasztók gyakran csapodárak, hazugok, nem tartják be az ígéreteiket, becstelenek, lopnak, verekednek és…..
A kínai milliomosok közel felének van kivándorlási szándéka, 14 százalékuk már külföldön kezdett új életet, vagy beadta az erre vonatkozó kérelmet - derül ki a Hurun kutatóintézet és a Bank of China közös felméréséből.A május és szeptember között végzett kutatás…..
Milošević a kilencedik A Time Magazine – bizonyára Kadhafi bukásának apropóján – lehozta tizenöt bukott diktátor toplistáját. Hogy mi alapján állt össze a lista és azon belül a sorrend, nem tudom, de mondjuk Sztálin, Castro vagy Franco azért nem került fel, mert ők…..
hogyvolt VV5 - 1X47 2011.10.30 19:00:00
Hogy őszinte legyek, miket beszélek, szóval, hogy megmondjam az őszintét, utána kellett néznem annak, mi a frász az a selyemsonka, aztán még inkább nem értettem az egészet. Kezdjük ott, hogy nálunk, a tanyán sonkája a disznónak van, szándékosan nem írtam sertést, mer’ az…..
Szergej55 2011.10.30 23:55:42
„Mi vagy senki!” Így Indította beszédét Vona Gábor a Jobbik nyolcadik országos kongresszusán. A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer fölött áll, és ez így is marad addig, amíg ő, Vona Gábor vezeti a pártot. A Jobbik csak úgy bukhat el, ha az igazság…..
Szergej55 2011.10.30 16:18:31
@Gogol: Akkor eléggé nagy szarban van ez az ország.
Teljesen véletlenül találtam meg ezt a videót és sokkhatás alá kerültem. Micsoda? Hogy John Rambo az első rész végén majdnem... ööö... Spoiler helyett nézd inkább meg a Rambo I. alternatív befejezését az alábbi videón, az utolsó szó jogán pedig legyen…..
A Mandineren Dobray tollából a millások tüntetésének felszólalóit bíráló írás jelent meg. Azzal egyébként nincs baj, hogy Dobray picit "helyére teszi" a tüntetőket, kétségtelen, hogy létük és akciójuk jelentőségét, "történelmi" jellegét többen értelmetlenül…..
Mindennapi szmötyi A trójai faló 2011.10.27 08:40:00
Menjenek a picsába a görögök. Csak így, röviden. Ki kell írnom magamból. Reggel hallgattam a híreket a rádióban, hogy megmentették a görögöket, nagyságrendileg 100 milliárd euro (nagyjából 140 milliárd USD) értékben írnak le adósságokat jellemzően a bankok. Csak…..
„Amellett, hogy a Gyöngyöspata-bizottság határozatban foglalt feladatainak legalább a felét rendkívül aggályosnak tartjuk, súlyos hiányosságként tekintünk arra is, hogy ezek között nem szerepel a kormányzat, illetve a rendvédelmi szervek felelősségének vizsgálata” – mondta Jovánovics Eszter, a TASZ…..
Hoffmann Rózsa szerdán prezentálta az új köznevelési törvényt, amelyet - csodák csodája - nem dobtak vissza Orbánék. A törvény részletei itt olvashatóak, egy bekezdést emelnék ki a sajtótájékoztató szövegéből: "A szakszervezetek azon félelmeire reagálva, miszerint…..
Megfelelő dramaturgiai pillanatot választott tegnap Vona Gábor az Országgyűlésben ahhoz, hogy pártja EU-ellenes retorikáján a hangerőt komolyan felcsavarja. Az EU mint politikai vállalkozás nincs jó bőrben. A vasárnapi csúccsal végződő tárgyalási sorozat ráadásul első körben…..
„Köszönöm, hogy ennyien eljöttek” – kezdte beszédét Dénes Balázs, a TASZ elnöke a Nem tetszik a rendszer tüntetésen. A hűvös, szürke idő ellenére az Erzsébet hídtól az Astoriáig állt a tömeg. Dénes Balázs arról beszélt, hogy miért nem tetszik neki a rendszer: „a félelem, a fenyegetés, az izomból…..
Horvátország M.K. 60 éves római katolikus lelkipásztor a horvát főváros Irgalmas Nővérek kórházán belül működő, Jézus Szent Szíve templomban teljesítette egyházi szolgálatát. A londoni Scotland Yard Oliver fedőnevű akciója során göngyölítették fel az ügyet. Az angol…..
Szergej55 2011.10.23 14:07:00
@popocatepetl: Ne tévessz össze magaddal.
Szergej55 2011.10.23 14:14:07
@popocatepetl: Ha így odavagy értük, miért nem fizetsz 1/9-edet ismét, csak úgy támogatásod kifejezésül nekik? Vagy csak nem egy újabb szent életűvel van dolgunk?
Szergej55 2011.10.23 14:40:23
Jobbik székesfehérvári ifjúsági tagozatának vezetője (kiváló tanuló és sportoló) Marosán Anita a Teleki Gimnázium végzőse aláírásgyűjtésbe kezdett iskolájában, hogy diákokat toborozzon csoportjába. - derül ki a FehérVár 2011. október 17-i számából ( 11. oldal).Ezután…..
Két nappal ezelőtt nyilvánosságra került információk szerint az ügyészség Gyurcsány Ferenc és több egyelőre meg nem nevezett rendőri és politikai vezető ellen folytat nyomozást terrorcselekmények gyanújával. A sajtóinformációk szerint a nyomozás alapját az adja, hogy a 2006…..
Szergej55 2011.10.21 15:53:11
@adofizeto: Az utolsó hat sorral okoztál egy kis kellemes időtöltést :) Egyébként így igaz.
„Az ilyen típusú politikai irányítás alkalmas lehet választások megnyerésére, de – különösen kiszolgáltatott államapparátusok esetén – ellene hat a bürokratikus közigazgatás klasszikus erényeinek, a racionalitásnak, a kiszámíthatóságnak és a…..
Vastagbőr Felvilágosít a PSZÁF 2011.10.19 09:31:00
Ismét közszolgálati szerepet látunk el, mert az államadósság, a devizahitelek, az IMF, Brüsszel, a kommunisták, stb. elleni harcban minden töltény számít. Tehát (kiemelések tőlem): "A lakosság pénzügyi kultúrájának és tájékozottságának fejlesztése céljából a…..
Szergej55 2011.10.19 17:13:01
comment:com Az amerikaiak lenyelik 2011.10.18 11:00:00
A Family Feud az eddig az internetre kitolt videók alapján az egyik legviccesebb műsor lehet a tévétörténelemben, már ha az ember tud mulatni azon, micsoda baromságokat beszélnek az amerikai háziasszonyok és villanyszerelők egy közepesen gagyi díszletbe beeresztve. A vetélkedőnek…..
Szergej55 2011.10.18 21:37:59
Na jó, el sem hiszem, hogy a japánoknak már erre is van "megoldásuk". Az orrformázó lepke azt ígéri, hogy segít formába hozni a túl lapos orrot. Az ára mindössze 58 dollár (kb. 12.200 Ft), de lássuk be, még ez is túlzás érte. A másik orrformázó ugyan nem néz ki ilyen…..
A héten Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója is elismerte, hogy a vasút ma drága és hogy majdnem annyiba került egy utazás vonattal, mint kocsival. Ezt az állítást mi is meg tudjuk erősíteni, s akkor fel is tennénk a kérdést: Vajon jó ötlet lenne -e az…..
A matematika sosem tartozott az erősségeim közé, de ha jól számolom, akkor e szavakkal fél tizenegy után négy perccel lehetne pontos időjelzést adni. Egyszerűbb lenne úgy, hogy huszonkét óta harmincnégy perc, még egyszerűbb, hogy fél tizenegy múlt négy perccel. Csakhogy. Mindez…..