Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ga-bor

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyzet egyre aggasztóbb. Azt gondolom, Orbán Viktor eldöntötte, hogy ha kell, hatalmát erőszak árán is megtartja. Ha mégis olyan leváltós hangulat alakulna ki, amely megállíthatatlanná tenné a váltást, a következő kormány is megkapná a törvénytelen ellenállást, csak még…..
"Szüksége van Magyarországnak nemzetközi fajtákra? Ezt a bort kóstolva elfelejthetjük a kérdést" – ezekkel a szavakkal vezette fel Jamie Goode a Kreinbacher syrah-t a Pannon Bormustra Közönségnapjának mesterkurzusán. A következőkben pedig azt tette hozzá, hogy a…..
A Művelt Alkoholista Szüret 2011 2011.10.04 06:30:00
2011 nyara, majd főleg az ősz első hónapja, nemcsak nekünk tűnt az átlagosnál melegebbnek és szárazabbnak. Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai is azt mutatják, hogy rendkívüli időjárásban volt részünk, és legalábbis a hőösszeg és a napfényes órák száma alapján…..
ga-bor 2011.10.04 11:46:47
Nem gondoltam, hogy ilyen zárótűzzel búcsúztatnak Bordeaux-tól. És egy ekkorka verébért, mint én, kolosszális aránytévesztés Kövér Bertát csőre tölteni. (Egy lövés 1914-ben körülbelül 3000 birodalmi márkába került.) De a cél nem én voltam, hanem a pincesöprés és az…..
Bor,Wein,Wine Kezdés 2011.02.18 07:43:00
 Sziasztok!Ezen az oldalon szeretném közzétenni a borral valo talàlkozàsaimat,benyomàsaimat,ezàltal bepillantàst engedvén az internacionàlis borok vilàgàba,ahol bizony komoly cseppfolyos dolgok talàlhatok.Rövid,lényegretörö leiràsokat fogok közölni...Természetesen szigoruan…..