Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mupp

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szomorú eseménnyel végződött az idei magyar nyolcezres expedíció, az emlékére készült videóval a Mandiner is megemlékezett Horváth Tiborról. A kommenteket olvasgatva határoztam el, hogy írok erről az összetett történetről pár sort – a poszt azért csak…..
mupp 2012.05.16 16:04:43
@hoplita: Nem a K2-n történt a Messner tragédia, hanem a Nanga Parbaton. És jóval árnyaltabb a kép az általad leírtaknál - az akkori expedícióban részvevők szerint. Jó pár interjú és könyv született a dolog kapcsán akit érdekel utánaolvashat.
addict Vinnie Jones életet ment 2012.01.10 20:40:00
Ha egy igazán durva arcot kellene mondanom a híres filmszínészek közül, akkor Danny Trejo és Mickey Rourke 2.0 mellett Vinnie Jones lenne az, aki eszembe jutna. Zseniális figura, aki ugyan nem feltétlenül egy színészóriás, de a tőle megszokott karaktert hiba nélkül hozza. Az, hogy…..
addict A románok okosabbak? 2011.11.25 17:55:00
Ha valaki angolul, franciául vagy olaszul rákeres a google keresőmezőjében a románokra, akkor bizony elég durva dolgokat fog látni az ajánlott keresések között. Az, hogy a románok tolvajok vagy éppen hazudnak, még a finomabb variációk közé tartozik, a lényeg, hogy a keresések…..
Sokszor merül fel az Augmented Reality technológiával kapcsolatban, hogy igazából nincs sok értelme. A Moosejaw ruházati cég alkalmazásáa viszont rácáfol ezekre a vádakra, hiszen végre arra használja az AR-t, amire az való: Levetkőztetni egy csomó csinos modellt! A cég…..