Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GinaM

20 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv a Kávézóban csajszik!A mai alkalommal is két jó erős feketét, vagyis két egészen jó filmet fogok ajánlani. A kettő között semmilyen közvetlen kapcsolat nincs, mégis valahogy az egyikről eszembe jutott a másik. Hogy miért? Mindkét film finomsága a történet lassú…..
Múltkor elejtett ígéretünkhöz híven szomorkás-lírai magánszámunk után most kedélyesebb és vidámabb vizekre evezünk. Legalábbis bejegyzésünk első felében. A most terítékre kerülő két téma között tartalmilag nem érdemes sok összefüggést keresni, legfeljebb talán…..
GinaM 2013.01.27 22:40:22
@perselus.: Szió Perselus! Bocsi a meglehetősen kései reagálásért, de kb. egy éve jártam itt utoljára. Mellesleg egyetértek teljesen a kommenteddel,kéne ismerni ezt a nevet!
Jó hír, hogy újra aktivizáltam magam, remélem örömöd leled majd a további bejegyzéseimben.

Gina
Ennek a meglehetősen többértelmű :-) címnek látszólag nem sok köze van mai rövid szösszenetemhez és csak a legvégén fogom felfedni, miért is esett épp erre a választás. Legutóbb (kb. egy éve) arra tettem ígéretet, hogy egy ideig magyar szálakon folytatom tovább bejegyzéseim.…..
Angyalaim! Fogalmam sincs, ki olvassa ezt a bolgot, de jó hír, annak akinek az, hogy hamarosan, kissé megújult, lazább stílusban (bizony, még ennél is:-) újra kinyit a kávézó!:-)) To be continued...:-))) ..
Üdv az éterben (gondolom) hölgyolvasók!:-) Múltkori ígéretemhez híven a mai alkalommal először „beülünk” egy különös szekérbe, aztán továbbállunk, hogy megpihenhessünk? egy még különösebb párnában… Kicsit konkrétabbra véve a figurát: ma két szerző…..
Még előző életemben ismertem meg őt. Akkoriban de La Salle hercegnőnek hívtak és a húszas évek cseppet sem névtelen leszbikusaként fő vadászterületemet a bohém szalonok és a Szajna bal partjának füstös night clubjai jelentették. Óh, azok a 20-as évek! Párizs! Dekadencia!…..
GinaM 2011.09.15 11:59:03
@shantika: Na akkor itt vannak poszt a posztok...:-)Kicsit megkésve meg köszönöm a biztató szavakat!
CaféLeszbosz GEORGIA OH GEORGIA… 2011.09.04 21:47:00
Itt van az ősz itt van újra…És szeretem de szeretem, mert ilyenkor ismét lehetőség nyílik egy kis befelé fordulásra, alkotásra, vagy urambocsá blogolásra. Szamötájm valahogy képtelen vagyok az agytekervény mozgatásra. Iskolaidőkből visszamaradt átok. Minek is találták…..
GinaM 2011.09.15 11:50:26
@hobbihilda: Megejtettük. Szívesörömest! Gina
Üdv Leszbosziak! Mielőtt belevágnék jelen témámba, kellemetes kötelezettségemnek hadd tegyek eleget. Az eleddig kitűnő verseiről ismert HobbiHilda/Lovas Nagy Anna "kézművész":-) első regényének bemutatóját ajánlanám becses figyelmetekbe:  Verazélet -…..
CaféLeszbosz TO BE CONTINUED IT... 2011.07.07 14:30:00
Üdv Lányok!Nyári szabadságomat töltöm, csak azért jelentkezem, hogy hamarosan jelentkezem:-)Addig is Csók minden LeszBoszinak a virtuális valóságból!Gina..
Kedves Hölgyeim!  A mai alkalommal időutazást teszünk a história világába, és olyan uralkodónőket, illetve koronás sarjakat mutatunk be, akikről anno az a hír járta, hogy a kelleténél szorosabb kapcsolatot ápoltak saját nemükkel. Egy ilyen nevezetes hölgyről, a svéd…..
Mai kávézóbeli témánk alanyai olyan hölgyek, akik esetében szerencsére nem kell semmilyen szövevényes hálózatot kibontanunk (vagy még jobban összekuszálnunk:-), lévén, hogy közel negyven éves intim kapcsolatban álltak egymással és csakis egymással. Ez leszbikus (és nem…..
Hihetetlen, de még mindig Mercedes de Acosta alias Dracula asszonyság szelleme lebeg a háttérben jelen blogbejegyzésünk esetében is. Az előtérben pedig olyan hölgyek állnak, melyek közül egy ugyan „tagja” volt az előző alkalommal kivesézett „Sewing…..
Mostani témánk kiindulópontja még mindig Mercedes de Acosta. Előző előtti cikkünkben felsoroltuk pár olyan hölgynek a nevét, akikkel intim viszonyba keveredett. E  (többnyire) színésznők egy része ma is világhírű (Garbo, Dietrich), más részük inkább a maga korában…..
CaféLeszbosz KÉT KIRÁLYNŐ 2011.03.05 18:16:00
Az egyik magas volt, szőke és letaglózóan szép, a másik alacsony, sötét bőrű és letaglózóan csúnya…Ha külső jegyeik után próbálnák párhuzamot vonni kettejük között, sok egyezést esély sincs felfedezni. És mégis. Annyi mindenben hasonlítottak: Mindketten svédek…..
Helló leszboszorkák!Szellemi hedonista lévén, gyakran olvasgatok (nem is annyira) régmúlt idők hírességeiről, különösen, ami a nőket illeti...:-) És ahogy olvasgatok róluk ezt-azt (pl. Dietrich, Garbo, Isadora Duncan stb…) rendre feltűnik egy név, egyfajta, hogy úgy…..
CaféLeszbosz MINDENÜTT NŐ? 2011.02.24 18:16:00
Drága Hölgyeim! A mai alkalommal még mindig a némber van-ok világában időzünk egy kicsit. Elsőként megismerkedünk egy amerikai írónővel, akinek a tengerentúlon először sikerült felborzolnia a leszbikusság akkor még kényes témájával a háború utáni műkényelembe és…..
CaféLeszbosz MINDENÜTT NŐ 2011.02.21 23:01:00
Mai czikkünkben megismerkedünk egy írónővel, egy írónő szerelmével, egy „némber van” filmmel, mely regényéből készült, annak rendezőnőjével, a valaha élt „legsármosabb” színésznők egyikével, aki eljátszotta a regényből készült egyik…..
CaféLeszbosz ÉDES HÁRMAS 2011.02.17 17:53:00
Kedves Évák és Évák! Bár privátban jómagunk jobban szeretjük az „édeskettes” felállást, mai rovatunk címének mégis az „Édes hármast” adtuk. (Lesz még ilyen témánk több is.) Amolyan three in one jelenség ez, „egyet fizet, hármat kap” alapon:…..
E képzeletbeli rovatsorozatunkban világhíres leszbikus hölgyek (bár ezt írnom sem kellene) kerülnek bemutatásra, amolyan Gina-stílusban.És hát ki mással is kezdhetnénk a sort, mint a legelsővel, aki azonnal meg is kívánja, hogy rovatcímünkön mindjárt módosítani kelljen kicsit:…..
CaféLeszbosz BEMUTATKOZÁS 2011.02.12 16:30:00
Ladies and Ladies and Gentlewomen!:-)  I am Gina…(but not Gershon, és mégcsak nem is a nagy Loló:-) Teljes nevem Venus Aphrodité Gina Monologue, de szólítsatok csak Ginának…Igazi tér- és időutazó vagyok. Lélekvándor. Leszboszban születtem, a vidám görög…..