Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emerico76

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Részletes és örömteli hírek érkeztek a Ford háza tájáról, immár hivatalosan is tudjuk, hogy a gyár segítségével készült az idén használatba kerülő 1.6 turbó motor. A Ford bízta meg ugyanis az angol Mountune Racing céget, hogy fejlesszen motort a WTCC-s illetve a CTCC-s…..
Korábban is hallottunk már híreket arról, hogy a Volvo a C30 helyett egy új típussal folytatná szereplését a túraautó világbajnokságon, de őszintén megvallva én nem sok hitelt tulajdonítottam nekik. Pedig a legfrissebb pletykák szerint a Polestar csapat 2012-ben egy újabb…..
emerico76 2012.01.18 10:48:42
Korábban már volt szó róla, hogy a ROAL Motorsport 2012-ben megduplázná magát, és két autót szeretne indítani a túraautó vb-n. Arról is hírt adtunk a WTCC Blogon, hogy a holland csapattársa a Superstars sorozat tavalyi bronzérmese, a 19 éves Alberto Cerqui lehet. Eddig a…..
Itt a WTCC blogon sok szó esett arról, mire lehetnek képesek a BMW 320 TC-k fejlesztés nélkül a 2012-es évben. A Chevrolet már tavaly nyár végén elkezdte tesztelni a 2012-es újításait, és ezzel nehéz felvenni a versenyt. Úgy pedig még nehezebb, hogy a BMW az esztendő…..
emerico76 2012.01.06 14:09:11
@gazdinf:
:)
nem hinném hogy a Lada olyan pilótákkal jön, akik labdába rúgnak. Elvileg elég jó motorhoz férnek hozzá (GM), de ha a jelenlegi verziójában jön az autó, az harmatgyenge.
emerico76 2012.01.06 21:54:44
@gazdinf:
Az TUTI!!
Csak jöjjenek ki újra a népek.
WTCC Hírblog Muller szerénykedik 2012.01.05 10:59:50
Yvan Muller az évek során nagyon szépen megtanulta, hogyan kell udvariasan nyilatkozni, és mit kell mondani egy olyan "trükkös" kérdés esetén, hogy szerinte a Chevrolet 2012-ben is olyan versenyképes lesz-e mint tavaly. Márpedig vannak újságírók, akik tudja az ég, milyen…..
Tegnap végre hivatalosan is bejelentette az FIA, hogy 2012-ben újra többfordulós lesz az túraautó Európa bajnokság, amelyben a régi S2000-es, tehát a szívó 2 literes, valamint szívó 1,6-os motorral szerelt autókkal lehet majd rajthoz állni. Jövőre négy versenyt rendeznek, ebből…..
Komoly veszélybe került Michel Nykjaer további WTCC-s szereplése, miután a dán pilótával szerződést bontott első számú támogatója, a Pole Position Denmark csapat. Az istálló tulajdonosa és vezetője, Henrik Lind szerint betelt a pohár a WTCC-ben, és alkalomadtán a Chevrolet Team…..
Egy év szünet után tért vissza idén a WTCC-be Roberto Ravaglia csapata, a ROAL Motorsport. Egyből sikerült is nagyot alkotniuk, Tom Coronellel övék lett az elismerő "legjobb nem-chevys" cím. Az olasz istálló idén csak egy autóval állt rajthoz, ám régóta tudjuk,…..
Robert Dahlgren meghosszabbította idén lejáró szerződését a Volvo gyárral, és további 4 évig képviseli a márka színeit. Ám egyre inkább úgy tűnik, nem a WTCC-ben, a svédek ugyanis bejelentették, Fredrik Ekblom és Thed Björk mellett Dahlgren is rajthoz áll az újonnan induló…..
WTCC Hírblog SEAT, nem SEAT... 2011.11.30 16:49:21
Jaime Puig, a SEAT Sport vezetője szeretne végre tiszta vizet önteni a pohárba a "León kérdésben". Mint közismert, a WTCC-ben szereplő típusok gyártói közül egyedül a spanyol vállalat döntött úgy, nem fejleszt 1.6 turbó motort a Leónokba 2011-re, fussanak csak a…..
WTCC Hírblog Tesztelni kéne... 2011.11.30 15:59:00
Juni György írása: Lester! Dehogy vagy bolond, honnan kellene tudnod? Ott a saját autó, tessék tesztelni, kell bele üzemanyag, meg négy gumi és lehet kitolni a szemét. Végül is erről van szó, igen és így leírva nem is értem, miért nem csináljuk? A mélaság pár pillanatig tart,…..
Kicsit vicces, ami a WTCC 2012-es versenynaptára körül zajlik. Pár napja egy belga lap ismét közölt egy nem végleges változatot, ám azt az író is kiemelte, semmi garancia nincs arra, hogy ez így marad. Eszerint a Marcello Lotti által emlegetett argentin verseny nem Brazíliát, hanem…..
A BMW müncheni évzáró szeánszán ismét kihirdették a BMW Sports Trophy végeredményét. Ez tulajdonképpen egy rangsor, amelybe minden olyan privát pilóta ingyen nevezhet, aki a bajor gyár autóival versenyez. Az összdíjazás 250 ezer euró, amit az első 25 között osztanak…..
emerico76 2011.11.29 14:00:20
Juni György írása: A hét legtöbbet latolgatott kérdése: ha van jövőre, akkor milyen autóval? Nos, egyértelmű BMW a válasz. Az autó tavaszi megszerzése, igazi akrobatikus mutatvány volt, minimum két évre terveztünk. Most, hogy a csavarhúzóink, mi több, a porcicáink is BMW-ből…..
Sonoma és a monzai idénynyitó már kőbe vésett tény, itt-ott azonban lesznek változások a WTCC 2012-es végleges versenynaptárában, amelyet Marcello Lotti ígérete szerint "néhány napon belül" nyilvánosságra hoznak. Nézzük, mely helyszíneket, és hogyan érintik a…..
Egy videó arról, hogy milyen alkatrészekből rakták össze a WTCC-ben szereplő Lada autókat. Mellesleg a legutóbbi pletykák szerint 4 orosz autó is rajthoz áll majd jövőre, az ismét többfordulóssá váló Európai Túraautó Bajnokságban (ETCC)...
emerico76 2011.11.23 12:10:19
WTCC Hírblog Visszatér a SEAT! 2011.11.22 12:30:00
Egymást érik a jobbnál jobb hírek ma. Végre tudunk valamit a Volvoról, hamarosan bejelentik a Ford érkezését, most pedig a SEAT leplezte le a következő évre vonatkozó terveit. A spanyol márka két lépcsőben térne vissza a WTCC-be, jövőre még csak partnerként, 2013-tól viszont…..
Már az éve elején sejteni lehetett, hogy két külön bajnokság fut majd idén a WTCC-ben. Egy a gyári Chevyk között, akik szépen eldöntik, ki lesz a bajnok, egy másik pedig a többiek részvételével, hogy ki legyen a legjobb 'nem-chevys'. Az esztendő közepe táján már az is…..
WTCC Hírblog Poulsen visszavonul 2011.11.20 20:09:25
Kristian Poulsen megnyerte a 2011-es Yokohama kupát, majd egyből be is jelentette, hogy idén láttuk utoljára a túraautó világbajnokságon. A dán pilóta 2008-ban mutatkozott be a WTCC-ben, és három teljes valamint egy fél szezon után akasztja szögre a bukósisakot. Tavaly harmadik lett…..
A következő információk néhány perce érkeztek egyenesen Makaóból. * Robert Dahlgren nem indul a vasárnapi két futamon, mivel eltört a hüvelykujja. Már a pályán infúziót kapott, és nagyon komoly fájdalmai voltak. A csapat neki sem állt az autó megjavításának,…..
Végre egy olyan infó, amire már régóta vágytunk. Bár a kamerák és a műsorok nem nagyon foglalkoztak a dologgal, fontos vendégei volt a sanghaji WTCC fordulónak. Ellátogatott Kínába az Arena Motorsport (Team Aon), valamit a Ford Global Motorsport vezetősége, és tárgyalásokat…..
emerico76 2011.11.11 12:12:47
Eldőlt, hogy a 778 Autosport csapat harcba tudja küldeni a Makaóban a sokat emlegetett Peugeot 308-at. A pilóta az ázsiai régió egyik legtapasztaltabb túraautósa, a 34 esztendős hong kongi Lo Ka Chun lesz, aki 1999 és 2004 között négyszer nyerte meg az Ázsia bajnokságot,…..
Alain Menu az utolsó pillanatban sercintett bele a Volvo levesébe. A pénteki teszten sokáig Robert Dahlgren vezetett, akinek nyilván parancsba adták a csapatnál, hogy bármi áron, de az élen kell végeznie. Elvégre itt vannak a Volvo kínai tulajdonosai, akikre jó lenne kedvező…..
emerico76 2011.11.04 10:21:02
Még tavasszal jelent meg Dinner At Your Place címmel a Wrong Side Of The Wall ep-je, amit a zenekar weboldaláról lehet letölteni ingyenesen. Erről az anyagról származik az Out Here dal, amihez a csapat most klipet is készített. A nagyrészt akusztikus hangszerelésű számra Lengyel…..
emerico76 2011.10.12 13:18:21