Adatok
dno
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Az oldalas után a pulled pork (szabadfordításban: cafatos sertéshús) a barbecue műfaj második legismertebb fogása. Egyben sütött lapockából vagy tarjából készül, vagyis kellőképpen nagydarab és zsíros, kollagén részekben gazdag húsrészekből.
Az igazi low & slow…..

Aki szereti a limitált szériás, vagány sneakereket, annak érdemes lehet a White Label Irányi utcai üzletében nézelődni és bejelentkezgetni, ugyanis az ötödik bejelentkezés után 10%-os vásárlási kedvezmény a Foursquare felhasználó jutalma!
További feltétel a…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Mi a különbség az amerikai boston butt és a magyar sertéslapocka között? Vágás, zsírosság? Vagy maga az alapanyag is? Lehet ennek barmi befolyása arra, ha amerikai recepteket követek illetve próbálok meg elkészíteni? Ha igen, mit kell mondanom egy magyar hentesnek, hogy értse mire gondolok? Ha volt erről külön blogspot, elnézést, de ennél a receptnél fogalmazódott meg bennem ez a kardinális kérdés...
Előre is köszönöm.