Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nani1980

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsiga barátom nem nagyon régi porschés. Volt már pár érdekes autója, többek között egy Olaszországból behozott régi Citroen DS, de az én Cougarommal is hosszasan szemezett, vagy legalábbis követte a hirdetés árcsökkenését. Rengeteg kiváló autós története van, a legtöbbet…..
Az utolsó 100 napot alaposan be kell osztani. Ezt erősítette meg bennem a múlt péntek, amikor először – és egészen biztosan utoljára – veszekedtünk egy kicsit Adorjánnal. A helyzet az, hogy a dicsőséges áprilisi hadjárat meglehetősen lehangolóan alakult. Ezt a keserű…..
nani1980 2012.05.22 12:42:15
@SwedishRunner: Bocs!
Ezenkívül egy kérdés: Mi alapján döntitek majd el , hogy jó lett-e az autó? Milyen köridő vagy teljesítmény lesz az etalon? Lóerő + 4 kerék meglesz. Innentől fogva a nagyon szar és a nagyon jó közt, lehet mondjuk 5 másodperc különbség. De mi alapján határozzátok majd meg , ha csak önmagához képest lehet majd értékelni? Az Eiffel tornyot ki építette? Eiffel vagy a lakatosok?
nani1980 2012.05.22 15:55:32
@Nínó Karotta: Üdv! Olvastam őket. De egyenlőre úgy tűnik így kívülállóként, hogy a megfogalmazott kívánságok és a tematikus építkezés feléjük, nincs meg. És nem is nagyon volt itt soha. Nem lett volna egyszerűbb egy full csővázas autót építeni? Aztán olyan bodegát raksz rá amilyet csak akarsz.
Ennek az autónak sincs már szinte semmi köze az eredetihez?
Az , hogy 0% -ék eredeti vagy 15%-ék eredeti alkatrész van benne, számít? (Könnyű azt írni, hogy "IGEN" ) Úgy tudom, hogy ezek a szakik BMW E30 építgetésben vannak inkább otthon. lehet abba kellett volna vágni a fejszét! Mégis csak UNIOS technika :) Majdnem hazai ... :)
   ..
nani1980 2011.02.10 13:59:26