Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zulululu

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajátos kerekítési rendszerrel találkozott Péter Siófokon. Egy dolog, hogy az országban talán egyedülálló módon hétfőtől vasárnapig éjfélig kell fizetni a parkolásért, de hogy csak félórákat lehet fizetni, viszont visszaadni nem tud, így tehát 310 forint ugyanúgy 30 percnek…..
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
zulululu 2011.06.01 13:55:25
@Kangörény_: "Ne a Gellérthegy lábánál legyen dugó. Jó. De a budaörsieket megkérdezték, hogy ők akarják-e a dugót Budapest helyett? "

A budaorsiek le vannak szar*a!
Csinaljanak otthon dugot, ne BPen.

Jo terv, en tamogatom!
Keserédes lakáshirdetés az Expresszből - kösz a tippet Eszter! Én , és Csányi bácsi nagyszerű OTP-yee eladjuk ingatlanunkat. Úgy indult ,hogy felesbe voltunk,de mára ez megváltozott, úgy fest 30% 70% a jelenlegi állás,és további packázásra számítok .Ez nekem nem jó .Ezért…..
zulululu 2011.05.30 14:04:57
@Kapitány_1:
"És bedőlni csak az egyszerű ember fog barátom, aki volt hülye elhinni, hogy milyen jó is neki a hitel. Hányinger ország, undorító emberek. "

Egyszeru ember vagyok.
Nem fogok bedolni.
Ellenben alig varom hogy 15-20M-ert szep kertes hazat vegyek magamnak, ilyesmit akar mint ez a post.
Amikor mindenki vettel fel a hiteleket, es koltoztek meg epitkeztek, rohogtek rajtam a panelban, h hulye vagyok, lepjek.
Nem leptem.
Majd most fogok. Csak nem 2-3 evre, hanem 20-30.
En orulok neki ha leesnek az arak, de meg mennyire!
zulululu 2011.05.30 21:19:51
@murunga: "és a mentés állampénzen (értsd mi mindannyian dobtuk/dobjuk össze) ment ám."

Ami azota reg vissza lett fizetve...ostoba fajanko...
Rengetegen fordulnak hozzánk: autót vennének, mire figyeljenek. Tessék, összegyűjtöttünk egy maréknyi tanácsot a rizikófaktor minimalizálása érdekében. Vélemények az azonos című írásunkról...
zulululu 2011.05.11 15:40:21
@Bambano: "a nagyobb teljesítményű gumik nem bírnak ki 50k km-t. Nekem 35 körül bírt a pzero nero."

Nekem Pirelli P6, most 64.000 km-el (200-nal kapota meg oket), es meg tobb mint 5mm profil van mind a 4-en.

@The Good Boy: "az én autómon már kevesebb mint 40k km-nél kopott és fényes volt mind az ajtó-, mind a két ülés közötti könyöklő. Pedig nem a legolcsóbb kategóriájú autóról van szó:) "

Elarulod milyen auto? Nekem 264K-m van, es egyik helyen sem fenyes. Csak hogy tudjuk milyen autot kell kerulni! Most komolyan!
zulululu 2011.05.11 15:49:06
@Bambano: no varj, akkor a kisebb teljesitmenyu gumi tovabb birja mint a nagyobb?
zulululu 2011.05.11 17:33:55
@The Good Boy: koszi. Haverom kapott olyat ceges autonak anno, igenyes anyagokbol osszerakottnak tunt. Dehat akkor csak tunik. A kerdes sajnos manapsag az, hogy mi nem ilyen? :S
Tudod, mi kell ahhoz, hogy Ferrarid legyen? Hetvenezer forint, néhány tábla lemez, némi narancssárga festék meg két rugó a kukából. És a rendőr sem büntet meg, ha elkened a száját. Vélemények az azonos című írásunkról...
Nyilvánosságra hozta a rendőrség a gyöngyöspatai cigánysoron lévő térfigyelő kamera felvételeit. Érdekes dolog ez, mert elsőre azt mondtam, hogy nem is volt semmi. Most egy kis pisilésért, meg néhány keresetlen szóért nem kell valakit így elagyabulálni. De aztán a második…..
zulululu 2011.04.30 11:48:45
Anyukadnak meg akkor nem volt igaza amikor megt@pet901:

"Ki-ki rakja össze, hogy ebből a képletből mi hiányzik ma Magyarországon."

Hat...a problemak kezelesebol kiindulva lassan mar csak egy valami hianyzik ebbol: egy kefebajszos hatarozott fiatalember :O
Teljesen ledöbbentem, mert 1 nagy csokor vörös rózsával , és 1 cipő formájú üveg borral köszöntött fel. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Kedves Szakítósok!!! 21 éves , szegedi lány vagyok, és már nagyon régóta olvasom a blogotokat, és…..
Kösz, hácsé! Megint nem csalódtam, de annál jobban röhögtem.   Na, gyere, itt a kert, van itt minden, mint karácsonykor. Vettem a múltkor két Simsont, fillérekért, de komolyan. Egy jót össze lehetne rakni belőlük, csak mindig rohanok. Ja, az? Az csak néhány akkumulátor,…..
Most még tele szájjal röhögünk ezen az emberen, csak nehogy az arcunkra fagyjon a mosoly ... iszonyú pofátlanul nyomja a demagóg szöveget, melynek farvizén ügyesen átvenné a hatalmat a pártban: Gyurcsány Ferenc azt szeretné, hogy az MSZP a hatályos törvényekben megköveteltnél…..
Ádám kinézi magának Évikét és napokig nézi, de nem lép.A kép innenSziasztok, Szakítósok! Fiú: Ádám 25 éves Lány: Éva 23 éves Évike reggelente trolizik, a munkahelyére 7 megállót Ádám szintén trolizik, de csak 2-t, Ádám kinézi magának Évikét és napokig nézi, de nem…..
 Vannak szobái amelyek egész ízlésesen mutatnának egy régi kastélyban. Meg az is látszik rajta, hogy nem sajnálták bele a pénzt. A kapuja például - akár illik, akár nem - egy vagyont érhet. De akkor meg miért a telken spóroltak? Alapterület: 1230nm…..
zulululu 2011.04.14 17:29:15
@Zus: "Nem kapcsolatok meg szerencse kérdése ezek után, hogy bekerüljek egy céghez egy munkára ? Pedig még nyelvet is beszélek."

Tanulj, figyelj, okosodj!
Beszelj 2-3-4 nyelvet, olvass, dolgozz.

En pl reggel 9-6ig dolgozok a munkahelyemen, es utana este 20:00-1:00-ig otthon sajat otleten dolgozok tovabb. Hetvegen napi 14 ora sajat melo. Ha ezzel vegzek, igy fogok nyelvet tanulni, folytatni.
Es ha kell, nem atallott 100-200 km-t koltozni, 20m2-en lakni evekig felnott letemre (berelt studio), stb. Feladni mindent ha kellett.

Es ha osszejonnek a terveim, akkor mar elore latom hogy az ilyen magadfajtak hogy fognak fujni ram, meg hogy huzzam meg magam. Az hogy nics per pill maganeletem az nem erdekli oket, csak hogy mekkora mercedes van.
Gusztustalanok vagytok!

Nem sirankozni kell, hanem tanulni, esznel lenni, dolgozni, doglozni, dolgozni!
zulululu 2011.04.14 18:04:51
@Zola_: Persze, ez evidens, en csak azert irtam, mert sokan irigyen fujnak arra ha valaki gazdagabb mint ok, es sok esetben ez hatalmas munkaval es lemondassal jar(t) egyutt..erre bezzeg szarnak, csak azt latjak milyen haza/kocsija/elete stb...

Valamint leirtam egy receptet, hogyan lehet megprobalni "feljebb" jutni. Ez persze mar nem tetszene nekik, csak a fujolas...
zulululu 2011.04.14 18:07:20
@Zola_: "@csib: Mégis mit vársz? mindenhol azt hallod, hogy válság volt/van, az ország és a háztartások adóssága az egekben, a munkahelyeken átszerveznek, spórolnak, leépítenek, valahogy nem a növekedésről és a jólétről szol sokaknak a világ. Hát persze, hogy felkapják a fejüket, ha valaki épp 1,6mrd-ért dobja piacra kecót..."

Mit varok?
Azt ahogy en reagalok! De jo neki hogy ekkora haza van, vajon mit tett le az asztalra hogy ezt elerte, en is vagyok-e ra, ha igen, el tudom-e erni, ha nem, akkor sok sikert kivanok neki, ha meg ugy gondolom hogy igen, akkor mit es hogyan tudnam elerni.
Es orulok neki hogy nem mindenki foldonfuto.
Ezt varom el midenkitol, nem az irigykedest, visszahuzast, fujolast!
Rohadt eletbe mar! (bocsanat)
Az összedőlés határán áll Közép-Európa legnagyobb és egyik legszebb katonavárosa, a Veszprém megyei Hajmáskér.  A palotakomplexum idén lenne 100 éves. A hajmáskéri parancsnoki épület napjainkban (Fotó: Picasaweb.hu)  Nagyhatalmak fegyverkezési versenye  …..
Az ebben lakáshirdetésben szereplő mondat bármelyik ingatlanoslecsó éke elehetne, olyan gyönyörű. Ami miatt külön posztot kap, az az, hogy igazi szépsége a mellékelt alaprajzzal együtt domborodik ki. Íme: "Csak a négy fal van ezért hihetetlen lehetőség van kreatív ötletek…..
zulululu 2011.03.24 11:29:05
@shitgun2: Ez meg min 3-5 milla mire lakas lesz belole!
Konyhat, furdot, wc-t csinalni?
Siman lehet nincs is benne viz/gaz/szennyviz cso.
Orbitalis bukas aki megveszi!
A múlt hétvégén Érden jártam. A hatalmas méretű alvóváros, amely valaha Európa legnagyobb falva volt, méreteivel, kísérteties ürességével, a kilencvenes évek nagy vállalkozási felbuzdulásából feltorladt, félbemaradt épületeivel Jean Baudrillard Amerikáját idézte fel…..
zulululu 2011.03.11 17:05:24
@Chaoyang:
".. nem szabad mosogepet tartani otthon, hanem a kozos helysegben lehet cska mosni vagy mehetsz a fizetos mosogep boltba. Senkinek nincs gondja, tok jol mukodik, Egy csomo vizet es aramot takaritanak meg vele. "

Aham..es ehhez mit szolsz?

"
Higénia, intim szféra? Szeretném-e ott, abban a gépben mosni a fehérneműimet, ahol pl. a gombáslábú szomszéd? Szeretném-e a fehérneműimet közszemlére tenni, ha még csak egy mosógép ajtaján keresztül is lenne megtekinthető? Szeretném-e, ha minden egyes mosás előtt még a gépet is trisós kimosással kéne előkezelnem, 90 fokon, másfél-két óra alatt (mert tutira nem egyezik mindenkivel az ízlésem mosóporban, öblítőben, annak maradványai meg csak így eltávolíthatók. Ezek energiaigénye, környezetterhelése kisebb lenne-e, mint a jelenlegi gyakorlaté? "
Mihalik Enikőt a Purple magazin tavaszi/nyári számához Terry Richardson fotózta, aki saját bevallása szerint kedvenc modellei között tartja számon Enikőt. Ha ez valóban így van, akkor készíthetett volna sokkal-sokkal tetszetősebb képeket is Enikőről, jobban kihasználva a…..
Odamentem hozzá arcon köptem 2x,majd hozzámvágta a poharat,majd otthagytam. Annyit se mondott ne haragudj, inkább kinevetett. A kép csak illusztráció innen   Szia. Szeretném ha az én történetemet is megosztanád az oldal látogatóival! Nem rég történt, nagyon durva és…..
zulululu 2011.03.04 13:50:25
@zulululu: "Gondolkozz, ha szeret, "elfelejt" visszahivni? Ilyen elemi hibaba hogy eshetsz?"

Marmint nem csak ez volt a jel :D - felreertheto volt, de ha ilyen alapveto dolgok sincsenek meg, akkor mirol beszelunk?!?
Ne a szavaknak, ne a pillanatnyi dolgoknak higyjel, az "egeszet" nezd!
Hogy tehet ilyet ha 3 napja odabujt hozzad h szeret? Hat ugy hogy egy budos hazug kurva, egy ocska szar ember.
Ne ragadd ki azt a pillanatot, az egeszet nezd, es rajossz mekkora szar ocska kis luvnya a lany.
Ennyi.

Szivesen a tanacsot :)
zulululu 2011.03.04 15:32:45
zulululu 2011.03.04 16:07:59
@ArgonX: Ezt kapd ki :)
>o<
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Hamar túlfutunk azon a ponton, ahol még az emberre bízhatjuk a vezetést. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belsőség Teszteljük a Cougart 2011.02.27 06:00:00
Kezdem elveszteni a fonalat. Azt, hogy mikor mi történt a Cougarral, már csak homályosan érzékelem. Amikor kimegyek a Baronshoz Diósdra, mindig elmondják, bár ott se tudja mindenki fejben tartani, tehát Kölyök, Géza, Hunya vagy a többiek beszámolójában mindig felbukkan valami új…..
zulululu 2011.02.27 11:01:12
@sufnyi: Amerikaban minden olcso. Autok, alkatresz, benzin. Tenyleg, dobbenet. Meg nekunk is. Ha pedig az ottani fizuhoz hasonlitod, akkor rajossz, hogy mirol szol az amerikai alom. Csak mi szopunk itt a gany EUban :(
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
Kiszállásnal előveszi a pénztárcáját, és a kezembe nyom 180 ft-ot...ennyivel tartozom neked ugye? Nézek rá kérdően, hogy miről beszelsz? '''A Sprite meg a cigi...együtt többe került, mint 600 ft''.Re:...Fo beszedtemaja a penz volt Elsokent: elnezest az ekezetek nelkuli levelert,…..
zulululu 2011.02.22 17:56:04
@Frigyesur: ja, gaz.
Sot, turazas kivetelevel igazi no nem vesz fel ormotlan bakancsot. Alapszabaly. Plane minihez. En mint a ferfi nem vezeto tagja mondom neked.
zulululu 2011.02.22 18:00:16
@willy wonka: "Az első randin én sem hagyom,hogy a lány fizessen.de kíváncsi vagyok,hogy szándékában állna-e? az sok mindent elárul. "

Alap, ebben a sorrendben.
...meg hogy mi mennyibe kerül, itt a tojás 500, ott 550, akkor az előbbibe megyünk, mert akkor jobban kijön anyagilag. Lejártuk a lábunkat, majdnem megfagytam, de azért az 50 forintért már megérte! A kép innenSzakítósaim!Évek óta olvasom a blogot, imádlak titeket, és bár azóta…..
zulululu 2011.02.21 15:03:24
@Rebelde: a szex, az intimitas az a dolog, ami leginkabb megkulonbozteti az igaz baratsagot az igaz kapcsolattal. Lelki dolgokban mar kevesebb a kulonbseg.
Tehat ha siman tullepsz kivel mit csinaltal, az nem vall helyes latasmodra
zulululu 2011.02.21 15:21:47
@Rebelde: "gondolj bele, egy házasság felbomlik, gyerekek megszenvedik, szülők kígyót békát kiabálnak egymásra, na ez nem normális"

Oke, ez mar mas teszta...ha gyerek van, akkor _nyilvan_ kikerulhetetlen hogy joban/ismeretsegben maradjanak, mivel kozos gyermekuk van.

"manapság nem egy kapcsolata van az embernek, szakítás után bizonyos idő elteltével a történtek viszonylag objektív értékelés után simán baráti maradhat a viszony."

Nezd, az axioma: no es ferfi kozott NINCS igazi baratsag (ami azt jelenti hogy CASK baratsag). Tehat innestol kezdve az egesz ervelesed bukik.
Amig kapcsolatban vannak, addig mas, mert az tobb.
zulululu 2011.02.21 17:53:18
@kéne egy nick: "Ha meg a párod nem tud rólad többet minden téren, mint bármelyik barátod, hát elég szar párkapcsolataid lehettek,"

Mondtam h nincsenek barataid, csak kapaszkodsz az exekbe. De elszomoritalak, ok nem tekintenek teged baratnak, csak inkabb valoszinuleg egy bohoc aki idonkent meghivja oket kavera, akinek kionthetik a lelkuket ellenszolgaltatas nelkul.
Ebredj fel haver!
E héten tapasztaltuk meg a kisvárdai kórház sürgősségi ellátását. Párom nagymamájáról van szó. Mivel az egész család padlón van a történtek miatt én írok. A nagymama 2011. február 13-án este rosszul lett Várdától nem messze, ahol lakik. Hívták az ügyeletet, ahol az…..
zulululu 2011.02.21 16:16:38
@Jim Raynor: Hat mivel nincs penz, nem kell kezelni. Szinte az osszes EU penzt atcsoportositottak nyugdijra. Az hogy nem omlott ossze total az EU, az orvosok loyalitasanak es a halapenznek koszonheto. De mar nem sokaig, mert minden epeszu orvos/nover kijon nyugatra. Otthon lesznek szenegali/kubai/stb orvosok (lasd topic). De csak amig nem tudnak tovabbmenni nyugatra ok sem.
zulululu 2011.02.21 16:33:22
@Káin: "Szerintem alapjáraton egy 80+ éves beteg embert sem kell, de nem is szabad leírni. "

Nem szabadna, teny!
De nincs kapacitas, nincs penz.
Vagjatok?
Es donteni kell kit vegyenek fel sokszor: egy 3x evest,vagy egy 8x evest. Te melyiket venned fel? Nem, nem valasz h mindkettot, donteni kell.
Ha nem tunt volna fel, az egesz vilag tulnepesedett. Ahol most tartunk, onnan most lefele jon. NINCS felfele. Se itt, se nyugaton, sehol. Csak ok mashonnan buknak mint mi.
Rejtély, hogy hogyan lehet ilyen gyorsan reagálni minden kint futó debil dologra, és szinte azonnal átvenni, és legyártani. ÉS miért látni be a kisfickó szájába ennyire Kasza Tibisen?…..
zulululu 2011.02.21 16:12:28