Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Momoka83

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
Momoka83 2011.02.10 11:43:56
Üdv mindenkinek!
Olvasom a hozzászólásokat és mindenki bűvölten hadarja a szövegét, gondolkodás nélkül... Érdekes, az oscillococcinum nálam is hat, meg van egy nyugtató, nux vomica a neve a Boirontól, ami szintén nálam hat. Nem használtam más nyugtatót sohasem.
Egy barátnőm ismerőse homeopata, tanfolyamot járt végig, több éven át. Elmentünk érdeklődni mi is, mi lehet ez az egész. Egy bogyó felírását vagy kombinálását hosszú beszélgetés előzi meg és vizsgálat.
Ugyanez a barátnőm elment egy egyszeri előadásra egy elismert homeopatához, ő az emberi viselkedés alapján a jellemet, lelket gyógyítja és arra ad magyarázatot, h lehet úgy gyógyítani az Egységet - az egész embert testtel és szellemmel, hogy az egyes betegségek elmúlnak, mert az okát kezelik, nem a tüneteket, amit kivált.
Másik része a hozzászólásomnak, hogy ezek a kedves szkeptikusok nem ismerik el azt sem, hogy az egyes betegségeket, tüneteket nem csak mérgekkel, gyógybogyókkal lehetne kezelni, hanem természetes hatóanyagokkal, vitamin és ásványi-anyag kombinációkkal is. Én rátaláltam egy olyan cégre, akinek bizonyítható a természetes hatóanyaga és sok orvos is elismeri, hogy a kezelések sikereihez ezen táplálékkiegészítők is hozzájárultak. Mert például egy rákos beteg kikezeléséhez nem csak kemoterápia kell, hanem az immunrendszer növelése, a szervezet olyan szintű támogatása, ami a kemoterápiával együtt sikeresen megküzd a rákkal. Ezeknél sem mindig áll a placebo-hatás. Én például eleinte nem hittem benne, kipróbáltam - meglátjuk mit tesz velem is alapon - és érdekes, hatott. Orvost csak a kötelező kivizsgálásoknál látok. Sokáig volt problémám az erős görcsök menstruációnál. A dokik fogamzásgátlót akartak felírni, nekem nem kellettek. Mikor elkezdtem ezeket a táplálékkiegészítőket szedni, elmúltak a görcsök, normálisan zajlik minden. Na erre a szkeptikusok társasága mit mondana?