Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1Medve

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
1Medve 2011.02.10 11:12:44
@pounderstibbons: Te kis hamis!
Csak nem érdekel a dolog?
Száz és száz ilyen "csoda" történt már a homeopátiás gyógyításban, és még mindig a rezgéssé szelidített hatóanyag kimutatását erőltetitek? Én is laikus vagyok, de sok éve alkalmazom ezeket a szereket, amelyek nem gyógyszerek, de valahogy visszavezetik a szervezetedet arról a mellékvágányról, ahova egy negatív élmény (huzat, megfázás, szeretetlenség, sikertelenség, reménytelenség, stb.) juttatott. És szerintem ez a lényeg. De a megfelelő szerválasztás sok időt, nagyon nagy alaposságot kíván, az összes tünet szitézisének megteremtését kívánja. Ez napokig is eltarthat, de megéri, már sok általam szeretett ember igazolta.
1Medve 2011.02.10 15:21:45
@fordulo_bogyo:
Te Kedves!
Honnan veszed már, hogy a homeopátiától nem gyógyul meg senki?!? Én nem mondok ilyet az allopátiára, mert nagyon sok emberen tud segíteni. Hogy sokszor milyen áron, az már más dolog, de elismerem az eredményeit. Nagyjából ezt várom el a másik oldaltól is, ha objektív és tájékozott.