Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janika1999

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"... a város meghal egy kicsit,.."- dúdolgatom a hétvégi műszakom előtt és arra gondolok, hogy ma pontosan meg fogom figyelni: kik és hogyan vásárolnak vasárnap kora este.Hátha rájövök arra is: miért kell vasárnap este nyitva lenni egy 1400 négyzetméteres élelmiszer boltnak, egészen 20 óráig ... Na…..
janika1999 2019.05.13 10:08:06
Üdv Tamás!
Gratulálok a cikkeidhez, videokhoz!

www.penzcentrum.hu/karrier/igy-vereztettek-ki-a-magyar-topmenedzsert-milliokat-keresett-ma-arufeltolto.1078015.html?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link

e, legutobbi után döntöttem el, hogy irok.
én: "Mutass még valakit, aki azt mondja, oké, elengedek mindent, és megelégszem ennyivel. "
meghivhatlak egy kv-ra , amikor ok?
üdv. Attila
janika1999@citromail.hu
ui: most még, megtaláltam a neten a Hit rádios nyilatkozatodat, és - bár véresen komoly volt, de mégis sokszor tudtam bizonyos alkalmakkor nevetni, amit külön is köszönök!
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
A Back II Black egykori szaxofonosa, Bársony Bálint otthonába is ellátogatott az Otthontérkép stábja. Bálinttal egy pár éve nagyot fordult a világ, mindennapjait jelenleg, a város zajától elszakadva, a Pilis hegység egyik szakrális pontján álló jurtájában tölti...
janika1999 2017.04.27 12:58:13