Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deviron

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell elkeseredni, már bőven kétszázezer alatt is van megoldás! Sőt, százért is. Fospisztolyok reklámáron, ha nagyon kell a négy kerék. Mai cikkünk blogposztja...
deviron 2011.06.23 11:39:34
@Akarki lehetek: Így van, pontos a leírásod, nagyon belémégett, már a Fiat szóra is a szegény metálzöld punto ugrik be, ami a garász előtt árválkodik, mert reggel megint nem indult. A használata viszont csak annyiból volt extrém, h női sofőr vezette, de szinte kizárólag a 16.kerület és a belváros közti ingázásra.
Elhiszem, h minden autóból ki lehet fogni selejtet és a 90-es évek szervizei sem voltak a helyzet magaslatán, de azóta sem találkoztam ilyesmivel.
deviron 2011.06.23 11:42:42
@GGG77: Épp ilyen esetek alakitják az autóvásárlási szokásokat. ha nagyon megszivod egy márkával, akkor az örökre kerülni fogod, még, ha a későbbiekben Rolls minőségűvé válik is. Oka van az előitéleteknek, amit a gyárak nehezen tudnak leküzdeni
Kedvenc mentségem: a BKV járathat okádék buszokat, mert hát annyi embert szállít. Ilyen alapon a nagy éttermek főzhetnének lejárt szavatosságú húsból, hiszen annyi embernek adnak enni, nem? Vélemények az azonos című írásunkról...
deviron 2011.03.09 11:18:33
@Bajusz.: A közlekedési és műszaki szabályozás szempontjából ez irreleváns.

És annak valaki utánaszámolt már, hogy mennyibe fáj az átlag adózónak havonta a cég üzemeltetése, akinek módja, vagy gusztusa sincs bkv járműre szállni?
deviron 2011.03.09 11:34:31
@Bajusz.: Azért egy mentőszolgálat, vagy egy tűzoltóság nem ugyanaz, mint egy lepusztult közlekedési társaság.
Nem kellene párhuzamot vonni , hogy 100 buszt kivesznek a forgalomból, korántsem azonos azzal, mintha bezárnak egy fél tűzoltóállomást...
Egyébként miért lenne elrugaszkodott ötlet, hogy mindenki fizesse az utazásait
Lehet, hogy nincs olyan Btk-s tényállás, ami alapján felelősségre vonhatóak, de erkölcsileg minden emberi norma alapján bűnösök. A múlt héten felkerült az internetre egy tanulmány és egy hosszú lista a Kádár-rendszer SZT-tisztjeiről, az oldalt két nap alatt több mint 200…..
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
Kezdnek szivárogni a "Nagy Szerkezeti Reformok" részletei.... Egyelőre csak címszavakban, hogy lehessen róla vitatkozni, ahogy egyre több részlet fog kiderülni, úgyis fogunk még róla beszélni ... 700 milliárdos csomag, 1/3 bevételnövelés - 2/3 kiadáscsökkentés. Ne a…..
Hibát-hibára halmoztál Jánosom, pedig látod, én megértelek. Pontosan tudom, miért van szükséged S8-as Audira. De a polgár nem, ezek ilyenek, rá se ránts. Vélemények az azonos című írásunkról...
deviron 2011.02.10 13:41:37
@MTFUN: Helyesen fogalmaztál, pártállástól függetlenül felháborító cselekedet...
Ha miniszterelnökünk komolyan mondta volna, hogy ez a "zemberek" kormánya, meg, hogy plebejuskormány, akkor most Lázár kapna egy fejmosást.
Ehhez képest a fidesz lapit, mint szar a gazban, lázár meg röhög a kamerákba.
deviron 2011.02.10 15:11:46
@bgabor1911: Hát honnan jönne? Azt ne akard elmagyarázni, h van egy fidesz szövetkezet, aztán krumplit és hagymát termesztenek a fidesz tagok közösen, szombatonként meg kihordják a piacra aztán igy van bevételük:)
A Fidesz is állami támogatást kap, ha nem tévedek a parlament pár hónapja épp a párttámogatásról szavazott.
Hódmezővásárhely pénze szintúgy nem közpénz? Az talán lázár magánbirtoka?
Azt senki nem vitatja, hogy veresék nem voltak egy rablóbanda, de Moldova után szabadon: a medencébe a benne lévők mind belebrunzolnak, de a trambulinról mégsem illik
deviron 2011.02.10 15:45:28
@KuKori: Ugyanolyan gané tolvaj banda mind a kettő ( nameg a parlamentből nemrég kiesett 2 versenytársuk).
Ugyanolyan tetűk, de legalább ne ilyen cinikus módon nyomnák az emberek pofájába, hogy "most mi vagyunk hatalmon, ti meg ugyis szoptok és lenyúljuk az adófilléreiteket"
deviron 2011.02.10 10:03:45
@Tonyk: Ha már a benszülöttek egy ilyen baromarcút akartak bakternek, hát lelkük rajta, vegyenek neki Bentley-t, ha akarnak de akkor ne engedjék már kulturnépek közé ezt a füstösképű majmot, őket is leégeti
deviron 2011.02.10 10:21:47
@vonszabo: Céges autóknál a cég fizeti a büntit( az más kérdés, hogy magáncégnél ált kiszámlázza a delikvensnek), az önkormányzatnak, v a fidesz szakkörnek valszeg hivatalosan nincs mentelmi joga.
A sünök kiküldenék a levelet, a köcsög lázár által vezettt önkormi meg csengetné a büntit, persze az elkövető nevét nem adnák ki.
    Most, hogy talán kezd elülni a médiatörvény okozta csatazaj, készülhetünk az újabb kulturkampfra. Jön ugyanis az alkotmányozás, és lesz abban minden szép és jó, amitől egy magára valamit is adó balos felhorgadhat. A Szent Korona említése, és az álegyházak…..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..