Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt)

0 bejegyzést írt és 503 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy meggyőző bizonyíték a Fidesz bajai machinációjáról A Kecskeméti Törvényszék illetékes bírói tanácsának határozata szerint meg kell ismételni a szavazást a bajai 32-es számú szavazókörben - közölte a Kecskeméti Törvényszék szóvivője szombaton az MTI-vel. Ócsai…..
pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.09.28 23:53:27
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: mit hazudozol te hazátlan komcsi szar
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
Oké, játszhatunk ilyet is. Nem kell ezt túlragozni, tiszta, világos és egyértelmű a történet. De vajon Csatárynak mi köze van a fradihoz? A Ferencváros fideszes elnöke, a fideszhuligánok haverja szerint a drapit becsempészték, aha. A bocsánat vagy a sorry esetleg a sajnálom, az…..
pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.08.18 13:17:14
@Csehszlovák Kém: mind a 10 irastudo naci a gep elott ul es toljak a kommenteket a maradek 100 megbiztatja oket :-)
Miniszterelnökökről lesz szó megint. Gyakran hallani azt a vélekedést, hogy Orbán és az Európai Unió között mekkora szakadék tátong. Ez ínyére van mindkét politikai oldalnak, lehet vele dicsérni is, bírálni is. Kormányoldalról minden hétre jut valami az EU-ellenes…..
Tamás barátom ma a KH-n megosztott valamit, amivel mélységesen együttérzek. Azzal kapcsolatos, mennyire félnek sokan attól, hogy megosszanak gondolatokat ismerősökkel, ismeretlenekkel, teszem azt politikai célzattal. Azzal, hogy többen említették neki, hogy óvatosan a posztokkal, mert…..
A Fidesz teljes népességben mért támogatottsága – több mint másfél év után – ismét elérte a 30 százalékot, miközben más pártok nem tudták növelni a szavazóbázisukat. Mondja a Medián. Forrás: Medián A választópolgárok 35 százaléka nem támogat egyetlen pártot sem,…..
Rövid regnálása alatt másodszor adja föl a teológiai-erkölcsi leckét Ferenc pápa a krisztusi szegénységben, szerénységben és az Isten teremtményei iránti tiszteletben az egyébként bűnrossz világátlagnál is gyengébben teljesítő magyar kereszténydemokratáknak. Először…..
EnergiaGorilla Szégyenszemle 2013.07.05 11:28:33
Az álszentségnek és a sunyiságnak újabb szintjét sikerült megütnie a kormánypártnak. Tényleg van ebben az országban bárki, aki elhiszi, hogy meglepetésként érte devizahitel ügyben a Kúria döntése a Fideszt? Tényleg ennyire gerinctelenek, hogy saját híveik előtt is…..
pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.07.05 20:49:58
@salamander: ha ugy van ahogy mondod, akkor kocsis mate miert mondta, hogy a kuria a bankok melle allt? o se ertette az iteletet?
Karrierista Gyere haza! 2013.07.05 06:55:01
Munkanélküliek és rosszul fizetettek ezrei gondolkodnak külföldi munkavállaláson. Szomszédaik, közeli és távoli ismerősöseik, de gyakran még családtagjaik is azt tanácsolják nekik, hogy máshol próbáljanak szerencsét. A diákokat röghöz kötéssel igyekeznek hazai…..
Orbán Viktor felkészült az Európai Parlament tegnapi vitájára. Abból az előfeltevésből indult ki, hogy Strasbourgban „elítélik” majd a magyar kormányt, ezért stílszerűen a bírósági metaforát választotta. Még nem ismerhetem a másnapi (mai) szavazás eredményét, az viszont…..
A Betyársereg nevű szélsőjobboldali szervezet saját honlapján elkezdte azoknak a nevét és profilképeit gyűjteni, akik visszajelölték, hogy elmennek a Budapest Pride valamelyik eseményére a Facebookon. Eddig több száz nevet és fényképet raktak fel a honlapjukra, de egy csomó…..
A török kormány nagyon brutálisan lép fel az ellene tüntetőkkel szemben. Hatan meghaltak, kb. 8000-en megsérültek (volt akinek a szemét lőtték ki) és több mint háromezer embert tartóztattak le. Ez azonban egyáltalán nem zavarja a Fideszt. A 444.hu szépen összeszedte az ügyet és…..
pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.06.20 15:09:46
Miközben Csehországban korrupciós vádak miatt lemondott a miniszterelnök, Magyarországon még a nyomozást se rendelte el az ügyészség a trafik mutyi ügyében. Pedig amit múlt héten a Blikk megtalált Heves és Fejér megyében bőven felveti több bűncselekmény gyanúját is, és az…..
A színház.hura kikerült egy egyórás videóanyag, aminek a csúcspontján a röhögő Kerényi Imre akkorát buzizott a Nemzeti Színház igazgatóváltásának örvén, hogy arra még a teátrumot Alfölditől megöröklő, nyíltan jobboldali Vidnyászky is csak a fejét tudta…..
Meglehetősen kalandosra sikeredett Folkstone angliai élete. Ő sem kerülhette el a kultúrsokkot, ami vissza is kergette Magyarországra, ám pár munka nélkül töltött hónap után mégis visszament. „Leérettségiztem, elmentem egyetemre, de ott elvitt az újonnan jött szabadság…..
Ma együtt jelent meg a Gyorskocsi utcában mintegy 40 fiatal, hogy vallomást tegyen a FIDESZ székház elfoglalása ügyében. Mint ismeretes, három „székházfoglalót” idézés nélkül már korábban bevittek a rendőrök, közülük kettőt rabosítottak. A FIDESZ csoportosan…..
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
Én tényleg nagy rajongója, kedvelője és megértője vagyok a németeknek, tudok egyet s mást a történelmükről, a szellem- és kultúrtörténetükről, s arról is, hogy mi folyik manapság a Fel-Duna meg a Rajna vidékén. Van valami fogalmam arról is, mi hogyan és miért sikerül jól…..
pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.03.26 07:58:43
@tede: nevetséges vagy ezzel a ballibezéssel. a kormányt a magyarok kritizálják, legfőképp a gazdasági mélyreppülésért. ti hülye mszmpsek meg tapsoltok, egy részetek anyagi okoból, a maradék meg ugyanazért amiért kádárt is éltette. mert hülye.
Képzeljünk el egy szituációt, hogy milyen lehet a választási csalás. A legegyszerűbb módja, hogy kreálunk egy nagy választói csoportot, a róluk szóló információt titkosítjuk, és adunk nekik olyan szavazási lehetőséget, amely kicsit kontrollálatlan, és kicsit vissza lehet…..
A FIDESZ székház előtti tüntetés egyik jellemző mozzanata az volt, amikor a néhány, az előző rendszerben még aktív elszánt idős bácsi és néni ordítva kommunistázta a huszonéves, már a rendszerváltás után született fiatalokat.  Mai politikai közéletünk egyik…..
pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.03.19 08:59:53
@esefe: tudsz te olvasni? a fideszes kommunistára szavaz es magyarnak tartja magát.
pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.03.19 09:14:30
@esefe: nem szavazok a vöröskönyvesekre, nem vagyok fideszes. te?
pirosfeherzoldezamagyarfold (törölt) 2013.03.19 09:25:11
@doggfather:

igy helyes képlet:

mára a kommunista=mszp-s.=fideszes
Magyarország független ország, szokták mondani. Ennek ellenére olyan cikk jelenik meg külföldön, melyben azon elmélkednek, hogy az ország vezetőjét hogyan lehetne eltávolítani. Nem Ázsiában, nem a Közel-, vagy Távol-keleten, nem Iránban. Nem, itt Európa közepén mérlegelik…..
Botrányosnak nevezte Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlésben azt a bírósági döntést, amely a rezsicsökkentés ügyében a kormánnyal szemben a gázszolgáltatóknak adott igazat. Részletek itt. Orbán Viktor természetesen hazudott a bírósági döntés interpretálásában -…..
A honi sajtó hiába próbálja szóra bírni az új minisztert, egyelőre nem sok sikerrel jár egyik riporter sem.Az azért kihallatszik minden általa adott interjúból, itt bizony nem lesz semmi változás a gazdaság további mélyrepülési útján, viszi tovább Matolcsy…..
Újabb antiszemita hazugság terjed el Magyarországon: "a zsidók nem engedték be a magyar zászlót a stadionba." Ó, yeah! Még jó, hogy nem fordítva történt, ellenkező esetben már izraeli gépek lennének a légterünkben! Ez van, a "büdös katolikus kurva!" nem hoz…..
A héten távozik Simor András a jegybank éléről. Mivel a sajtó csak dicséri szakmaiságát, és elhallgatja hibáit, most vegyük elő a kritikus szemüvegünket. Simor neve az utóbbi fél évben összeforrt a kamatcsökkentés ellenzésével. Ő volt az, aki már az első alkalommal azt…..