Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daenerys

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TARDIS egy sötét múzeumban materializálódik, mert valami letérítette a pályájáról. A Doktor már-már felöltené gondterhelt arckifejezését, de aztán rájön, hogy tulajdonképpen tetszik neki a hely. Például mert tele van olyan kacatokkal, melyekről 2012-ben (ekkor járunk…..
Az előző epizód annak ellenére volt nagyszerű, hogy akció, igazi történés nem nagyon volt benne a fogságba eső Havas Jonon és a hisztispicsa Theon gyerekgyilkosságán kívül, de hát azt David Nutter rendezte, ő meg nagyon ért a szakmához. Meglátjuk, ebből a részből mit tudott…..
A múltkori helyszínekre bontott hogyvoltozás nagyon bejött a nyájas hallgatóságnak is, így most is ezt a módszert követjük - egy kis csalással, de ez majd csak a végén derül ki (és üt majd nagyot remélhetőleg). Deres Ott folytatjuk, ahol abbamaradt a történet, Theon arra ébred…..
Próbáljunk ki egy újítást: nem az epizód időrendje szerint haladunk, hanem helyszínek szerint, aztán majd meglátjuk, bejön-e a jónépnek. Deres: A kis hernyó Theon csak megcsinálta, és nekiesett Deresnek, ami azért nem egy nagy truváj ugye úgy, hogy Ser Rodrick minden katonával…..
Renly táborában nyitunk, a katonák izgágáskodnak a mezőn, hogy mi értelme kardod csörtetni a sötétben az nem tiszta, de mit értek én a hadviseléshez. A király Catlyn Starkkal tárgyal a sátrában, csak egy testőr védi, a manusgádzsi Brienne, mondjuk Catet elnézve elég is, tán…..
„Amikor eljön az idő, ők megvívják a csatát, amit mi nem tudnánk.” – Nick Fury A világ még soha nem volt ekkora veszélyben, az emberiségnek még soha nem volt ekkora szüksége a szuperhősök védelmére, ugyanis egy idegen faj készül leigázni a Földet, vezetőjük…..
A szuperhős a jó szerepek csúcsa, mivel a szuperhős mindig győz, a szuperhős lényegében legyőzhetetlen. A szuperhős mindig egy balesetet szenved és ettől kapja szuperképességeit: belecsap egy villám, megcsípi egy pók, apuci beoltja zuzmó génekkel kivéve Superman mivel őt tök…..
Pár hete írtunk, hogy az HBO sorozatot forgat Neil Gaman Amerikai istenek című kultregényéből, mostanra már viszont az is kiderült, hogy a sorozatot Tom Hanks cége készíti majd, az, aminek az Elit alakulatot és a The Pacificet is köszönhetjük, sőt, ami még érdekesebb: hat évadot…..
Geekblog Bosszúállók 2012.04.22 22:16:00
(Spoilermentes) Amikor úgymond hivatalos (kac-kac) véleményt fogalmazok meg, akkor azért általában igyekszem kicsit visszafogni a bennem lakó geeket, de ez jelen esetben egyrészt akkor sem sikerülne, ha akarnám, másrészt meg fuck it! Nem is akarom. Mert a Bosszúállók pont ennek a…..
Ha valakinek van rá 5 hete, simán visszaszerezheti széthullott cipőjének árát a Deichmanntól. Naiv ügyfél első választása fél óra alatt elpusztult, de ez nem szegte kedvét, és újat húzott. A másodikkal 3 hónapig bírta, aztán levált a talpa, és bevették javításra. A…..
A főcím két új helyszínnel kecsegteti a komplex történetszálak miatt amúgy is a kétségbeesés szélére sodort alkalmi nézőket - ez az a sorozat, amibe tényleg nem lehet menet közben beszállni, mert nem fogunk érteni belőle semmit. Qarth és Harrenhal a két új makett mellesleg,…..
Sűrű résznek nézünk elébe, vágjunk is bele gyorsan. A nyitójelenetben Minszkben vagyunk, egy sötét, hideg teremben, ahol egy fickó épp Sherlockot akarja meggyőzni, hogy húzza ki a csávából, miután hirtelenfelindulásból meggyilkolta a barátnőjét. Holmest nem érdekli az ügy,…..
Daenerys 2012.04.18 22:22:31
A Sherlock című sorozat 2010-ben indult a BBC-n, évadonként mindössze három, egyenként másfél órás résszel. A sorozat újdonsága, hogy most, a 21. században játszódik, és ehhez mérten alakították át a karaktereket, Holmes eszköztárát és a történeteket is. Utóbbiak…..
Azt eddig is tudtuk, hogy az Egyesült Arab Emirátusokban nem sok mindennel lehet viccelni, mostantól ezzel már a Trónok harca készítői is tisztában vannak. A véres-csöcsös jelenetekben bővelkedő történet a arab országban is műsorra került valahogy (nem tudni, a cenzorok miért nem…..
Na, kérem szépen, megint itt vannak a pszeudo középkor lovagjai, meg az ő problémáik. Arra egy egész hogyvolt kevés lenne, hogy összefoglaljuk az első évados történéseket, nem is tesszük meg, tessék a tagre klikkolni, és egy délelőtt alatt képbe lehet kerülni - ha valaki nem…..
Meg lehet kedvelni egy herceget a belterjes és őrült Targaryen-házból? Létezhet jóképű, vállas és segítőkész Baratheon, akit a kurváin kívül más is szeret? A tévésorozatos kötődésű képregények közül ezúttal a 2006-ban magyarul is megjelent Trónok harca-előzményt, a…..
Bár Sixx kolléga előszeretettel hívja a Trónok harca fiatal és beképzelt királyát, Joffrey Baratheont Pöcsfejnek, az őt alakító ír színész, Jack Gleeson egyáltalán nem az. A tavalyi dubrovniki forgatáson állandóan vigyorgott, végtelenül szerény volt, és még az interjú…..
Tegyünk úgy, mintha csak most hagytuk volna abba a "New Who" hogyvoltozását, ott, amikor a Doktor és Rose magával vitte Okostojás Adam-et a Gazdag és Antipatikus Úriember földalatti raktárából...A TARDIS a Magyar Televízió hetvenes évekbeli díszletraktárában landol -…..
Peter Dinklage tavaly Emmy-t és Saturn-díjat, idén Golden Globe-ot kapott a Trónok harca-tévésorozat mellékszereplőjeként. Ő alakítja a rajongók kedvencének számító dumagépet, az Ördögfiókának becézett Tyrion Lannistert, aki a tévésorozat óta pont olyan kultikus karakter…..
Hosszú hallgatás után ismét itt vagyok, hogy meséljek nektek a tavaly december 12-iki szavazás győzteseiről. Igen, ilyen régen volt már az a szavazás... Tudom, tudom, ne is mondjátok. Noha saját szememmel láttam olyan egyetemistákat, nem is egyet, akik nem hallottak még Artúr…..
Az akciófilmekben amikor már elfogytak a vicces néger mellékszereplők mert éppen Martin Luther King nap van és tolják a csirkecombot ,akkor jön humor elemnek a zöldfülű. Karakterünk általában szolárium cum laude diplomával a zsebében és legalább három bügy-bügy szakkör…..
Daenerys 2012.03.14 21:15:14
- Jó estét kívánunk, ez itt az RTL Klub Híradója Erős Antóniával… - …és Szellő Istvánnal. - Ítéletidő! Ismét szokatlanul szélsőséges időjárás érkezett meg hazánkba. Még fel sem ocsúdhattunk a megdöbbentő, egészen természetellenes, téli hidegből és…..
Nem sok mindent kell hozzáfűzni, április 1-jén jön a folytatás, addig simán be lehet pótolni az első évadot. A videó alcíme Nyersz vagy meghalsz, tessék belőle nyugodtan messzemenő következtetéseket levonni. ..
Daenerys 2012.01.30 23:47:24
@hirtelendi: Nem halad? Hát Meereen nem, az baszott unalmas volt, franc a sok kimondhatatlan nevű, senkit sem érdeklő szereplőbe, de az északi szál istenkirály. Ha Wyman Manderly szakácstevékenységén kívül más nem történik, már az megérte volna.

Akik akár a sorozatra, akár Verdire beszóltak: majd Ramsay kezelésbe vesz titeket, esetleg, ha ő nem ér rá, a Csiklandozó.
Szia Tibi! Múltkor volt a modoros hívő, én pedig megírtam a modoros papot /Tibi meg Az egyházellenest - MT/. Remélem Isten érti a humort és nem ver érte bottal. Hello: Márk A MODOROS PAP Az aszkétikus Szerény és csendes, arca aszott, súlya 50 kg. Mindenhez Isten…..