Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magellan1987

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó másfél évvel ezelőtt vett Tom és Jerry gyűjteményemnél még mindig nem jutottunk a végére, de lehet, hogy nem is fogunk. Tudtam, hogy volt a sorozatban egy törés, amit már gyerekként is kiszúrtam, de azért bíztam benne, hogy csak az emlékeim tévesek. Sajnos úgy a 6.…..
Valami bámulatosan röhejes horrorfilm(?) 2007-ből, amely egy Jeff Rector nevű fazon bébije lehet, mert szinte mindent ő csinált. Itt a film adatlapja. Kivérezve (99 ft) from Filmbaratok on Vimeo. Aki meg nem értené a Conan említést.....
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
magellan1987 2011.02.09 18:35:13
Eddig nem voltam regelve, de most ennek is eljött az ideje. Én kb 3 éve követtem többé kevésbé a blogot nem azt mondom hogy napi szinten lógtam itt de heti 1-2 alkalommal mindig felnéztem. Azt hiszem először a Dino lost in Bedrock videóra találtam rá teljesen véletlenül, és amikor megnéztem egyből megtetszett a videó főleg az előadásmód miatt. Aztán lassan megnéztem az addig megjelent videókat is és hasonlóan szórakoztatónak találtam mindegyiket. Számomra a legemlékezetesebb videó a Football Generation, és az Italian job volt, nem tudom miért, de ezekre még hónapokkal később is majdnem szóról szóra emlékeztem. :) Egyrészt sajnálom hogy befejezed a sorozatot, másfelől viszont tökéletesen meg tudlak érteni, hiszen egy ilyen projectet vinni nem kis fejfájást okozhat(ott). Gondolkoztam is rajta hogy vajon honnan van ennyi energiád hogy munka mellett huszonakárhány évesen is tudsz erre időt szakítani, hiszen azért valljuk be munka mellett ha van egy kis szabadidő nem feltétlen van kedve az embernek ilyen szar játékokkal foglalkozni. Komolyan mondom volt egy két olyan játék, mint pl a Streets Racer vagy az Italian job amiket elég volt nézni ahhoz hogy felidegesítsen, nemhogy még játszani is kell vele. Nem kevés türelem kell az ilyen játékokhoz.
Összefoglalva köszönöm az eddigi munkád és kitartásod amit ebbe a sorozatba fektettél, és nem kevés vidám percet okoztál, kívánok sok sikert az életben.