Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eva950

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/01/17 Subject: Érdeklődés - özv. Hegedűsné "Irénke" To: Dr. Mallász Tivadar Tisztelt Doktor Úr! Édesanyám, özv. Hegedűsné "Irénke" Intézetük lakója 2008 decembere óta (fszt. 3-as szoba). Legutolsó látogatásomkor - 2009.…..
Az egyik nap éppen egy 18. századi sebész, Robert Liston, életrajzát olvastam a Wikipédián, ami jól érzékelteti, milyen lehetett betegnek lenni annak idején, A tisztaságot például teljesen komolytalan dolognak tartották, és az orvosok véres köpenyben dolgoztak (ami bizonyára…..
Louie the purple horse A vulkán 2011.03.07 08:32:00
 A vonat kattogva zakatolt a Budapestet észak felé elhagyó vasútvonalon, megremegtetve a közeli bíróság drótkerítésének ingatag téglaoszlopát. Az oszlop tetején egy szajkó üldögélt és önfeledten utánozta a motorkocsik csikorgását. Vidám volt, mert a februári dátum…..
A  Kocsonyafesztivál szombatjára érkeztünk Miskolcra természetesen azért, hogy elkapjuk az ott fellelhető Kárpát medencei söröket. A vasútállomásról gyalog indultunk a belvárosba, hogy magunkba szívhassuk a "Borsodi" megyeszékhely hangulatát.  Az 1 fok és a…..
Eva950 2011.02.22 17:26:56
...Előszöris, átgázolva a pörgő láma keltette kisebb porfelhőn, sürgősen a bárpulthoz léptem és rendeltem egy dupla 100 Piperst jéggel. Ezek után elővettem a borneói zsírkő pipámat, amelybe egy viszonylag egyszerű, hetven fontos, szaruból faragott Shrewdick szopóka volt…..
irodairabszolga Nahát! 2011.02.02 22:12:50
Nyomogattam itt a gombokat, aztán most már lehet lájkolni meg twitterezni meg még egy csomó szart, amiről fogalmam sincs, hogy mi. A storykat meg küldjétek, mert egy azaz egy darab sem érkezett és a végén még felzaklat a dolog, amit Ti sem akarhattok. Ja és még valami szeretnétek új…..
Ez is egyike azoknak a dolgoknak, amikről már hallottam korábban, de mindig újra rácsodálkozom, ha olvasok róla, ezért ide is teszem emlékeztetőnek a vonatkozó Wikipédia oldalt. A dolog lényege az, hogy az orrlyukaink felváltva működnek, az egyik mindig el van zárva (nem teljesen,…..