Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PAPAJA

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben mindenki a Fővárosi Közgyűlés átalakításával és a reklámadó bevezetésével volt elfoglalva, a belvárosi Fidesz tökéletes választási csalást készített elő az önkormányzati voksolásra. Október 1-jén szinte minden kerületi nyugdíjas 10 ezer forintot fog kapni…..
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
Józsefváros Polgármestere kirúgott egy tisztviselőt. A köztisztviselő bírósághoz fordult. Eddig szokványos ügy. Az Önkormányzat ügyvédje tisztában van azzal, hogy a munkaviszony felmondása törvénytelen, ezért azonnal elfogadja a köztisztviselő 4 millió Ft-os peren kívüli…..
Az MSZP elnöke és tegnapig miniszterelnök-jelöltje elmondta: vállalja a felelősséget a bukásért és levonta a konzekvenciákat. "Képtelen voltam megszólítani és elfogadható alternatívát nyújtani a Fidesz politikájából és arrogáns hangvételéből kiábrándult magyar…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * G. Fodor…..
Handó Tünde főbíró (az Országos Bírósági Hivatal elnöke) olyat tett, ami a NER keretei között ugyan megszokott, de törvénytisztelő ember szemében ócska kis svindli, a jogszabályok, sőt, az Alkotmányosság szellemiségének sárba tiprása.Welsz Tamás különös körülmények…..
Ha ez a Bauer Sándor nem lett volna a celeb Schobert Norbert apja, sose derül ki, hogy folyton összetévesztik a magyar Jan Palachhal.Egy éven át nézhetjük hetente a közszolgálatiban Rákay Philip történelmi showműsorát, amely Szabadság tér '89 címmel próbálja a felnövekvő…..
Egy január 20-ai cikkel futtat a Blikk egy Indafilmen megjelent alkotást. Az "Orbán Viktor: Hihetetlenül elvert az apám" című cikkükkel fedezték fel újra a nálunk vagy fél éve bemutatott, Orbán Viktorral készült 2013-as mini dokumentumfilmet, melynek a címe: Mi…..
Több mint két évvel vagyunk a magánnyugdíj-pénztári rendszer szétverése után. A Ténytár a kezdetektől nyomon követte a változtatásokat, így most a megmaradt magánnyugdíjpénztárak 2013-as hozamainak nyilvánosságra kerülése apropóján összegezzük, ami az elmúlt három…..
PAPAJA 2014.01.13 11:27:10
@paaj: Bizony ez olyan volt mintha bejöttek volna a lakásomba és ki rabolták volna ez köztörvényes bűnözés , állami szinten !!!!!
PAPAJA 2014.01.13 11:27:14
@paaj: Bizony ez olyan volt mintha bejöttek volna a lakásomba és ki rabolták volna ez köztörvényes bűnözés , állami szinten !!!!!
Egyébként sem hanyagolja el, de a választásokat megelőző időszakban aztán különösen a tenyerén hordozza a mindenkori magyar kormány az ország idős polgárait. Szinte napra pontosan 16 éve, 1997 decemberében jelentette be Horn Gyula, hogy 1998. január elsejétől a MÁV-nál és –…..
PAPAJA 2013.12.12 10:59:20
@jose maria padilla: Micsoda egy szemét ember vagy te retardált barom ,hogy ilyen véleménnyel vagy az idősekről te mocsok állat !!!!!
A vasárnapi párbajdöntésdráma főszereplője nem a kieső Szabó Ádám volt, hanem mentora, Tóth Gabi. Amint a kamera rásvenkelt, mindenképpen csinálnia kellett valamit, mi meg köszöntük szépen, és animgifekbe öntöttük a prodáksönt, jól.  Minden akkor kezdődött, amikor…..
PAPAJA 2013.12.02 19:12:10
@quadcore: Csak nem a Hit gyülekezetét...........!????
Bill Gates és a microsoft figyeli ezt a cikket, és azok között akik felteszik Facebook üzenőfalukra egymillió dollárt fog szétosztani! El sem hiszem! A barátnőm két napja megosztotta a Facebookján ezt és másnap értesítették, hogy hatalmas összegű pénzt utaltak számlájára! Azt…..
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
Olvasom, hogy a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló keretből 80 millió forintot csoportosítottak át innen oda, hipp-hopp a miniszterelnök védelmének érdekében. Ebből egyrészt az következik, hogy Orbán Viktor védelme rendkívüli dolog, másrészt az, hogy a…..
A szentendrei önkormányzatnak fél milliárd forinttal adós, mégis a városfejlesztési iroda élére választott Simon Péter lánya összesen öt trafikkoncessziós jogot nyert el a Dunakanyarban.   kép innen   Rédai-Simon Ágnes Judit nyert Budakalászon,…..
PAPAJA 2013.05.06 22:32:20
Egészen elképesztő reakciókat vált ki a hatalomból az, hogy a fiatalság nem hagyja átverni magát: Egymás után hívták be a balatonalmádi Magyar-Angol Kéttannyelvű Gimnázium végzős diákjait, és tanáraikat az igazgatói irodába és faggatták ki arról, hogy beszélnek-e…..
Kommenteltek? Andropov elvtárs intézkedjen. Hajnalban, igen. Ha a KGB nem boldogul kérjen segítséget a Médiahatóságtól. Szalai, da.  Takarják ki őket, vezércikk a Pravdában, a szokásos. Bérencek, vádaskodók, írjanak amit akarnak. Daszvidánja. Nu…..
PAPAJA 2012.11.12 10:58:35
@szürkegém: ne adjál nekik ötleteket mert jővöre bevezetik !!!!