Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chö-pfö

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
eat IT Papanasi recept 2011.05.19 07:00:00
Hozzávalók:1 kg túró8 db tojás15 g szódabikarbóna1 kg lisztsó100 g vaníliás cukorcitrom és narancsA túrót, a tojást, a sót, a vaníliás cukrot összekeverjük egy tálban. a szódabikarbonát feloldjuk a citrom levében, majd ezt is a többihez keverjük. A citrom és a narancs…..
chö-pfö 2011.05.20 07:47:46
@Sorcerer86: Ez túl építő jellegű volt, erre már nem tudnak reagálni.
eat IT Menü 05 16 - 20 2011.05.16 10:40:00
A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben...
chö-pfö 2011.05.17 14:31:25
@pisteeke: a leszaromban nincsen "em" csak "m"...
chö-pfö 2011.05.17 15:36:26
@pisteeke: szerintem ő egy "másik" oldalra gondolt.
chö-pfö 2011.05.17 15:37:05
@pisteeke: "át álok" na én ezzel ki is szállok innen szerintem.
eat IT Heti menü 04 04 - 08 2011.04.04 08:50:00
 A hajtás után kattintásra nyomtatható méretben.     ..
chö-pfö 2011.04.06 15:57:51
@cukivagyok: pontosan értem, így voltam én is jó ideig, hideg étel, előttem fél adagot kérnek mégis az én tányéromon landol a nagy áráért a két fél szelet hús. Mostanában azonban változott valami, mindig jól laktam az utóbbi hónapban, sőt néha még maradt is a tányéromon. Ami még hihetetlen, de az étel előttem mindig meleg volt, néha már forró és el is gondolkodtam, hogy beadom lehűtetni. Hát ez van, mióta otthonról hozom az ebédet.
chö-pfö 2011.04.07 14:16:41
@Gabor57: Tényleg semmi értelme, mert a kaja még mindig hideg, az adagokat meg pofára osztják.
Ma isméte egy külföldi, de itthon is könnyedén elkészíthető fogással várunk benneteket a napi ajánlatban, körte tatin, egy finom és könnyű francia desszert. Hozzávalók:4 db körte (fejenként fél)egy csomag leveles tészta8 db egész csillagánizscukor porcukor tejszínA körtét…..
chö-pfö 2011.03.30 11:24:44
@balco: igen, csak neked
 Holnap megint szerda, és egy nemzeti fogás, most egy olasz édesség, a panna cotta, azaz főtt tejszín.  Eredetileg a tejszín több órás besűrítésével készítették, ma már zselatinnal érik el a remegős végeredményt. Nem érdemes bele túl sok zselartint rakni, úgy…..
chö-pfö 2011.03.24 16:22:06