Regisztráció Blogot indítok
Adatok
InterjúMajom

112 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
InterjúMajom ErlaBeats Interjú 2013.03.03 21:18:35
Ismét Heves megye,pontosabban Eger.Vendégeim már másodszor adtak interjút nekem,még anno Szavak Ereje néven.A csapat azóta átesett egy névváltáson,megszületett az ErlaBeats.Az interjú központjában pedig a még frissnek mondható kislemezük,a Horzsol.…..
InterjúMajom Thoma Interjú 2013.03.01 11:54:25
Thoma neve sok embernek ismerős lehet.Nemrég jelent meg a Póróbatétel c. albuma,13 számmal,neves közreműködőkkel.Ebben a ripotban a lemezen lesz a hangsúly,de beszélünk sok minden másról is.Ha képben akartok lenni,maradjatok velünk! InterjúMajom:Hello,Thoma!Nemrég jelent meg a…..
InterjúMajom NatteR MC Interjú 2013.02.20 11:34:55
Ismét csak egy hölgy,azonban ő az első női előadó is az oldalon.Vitathatatlanul hozza a nőstényflow-t,a csajrap egyik legmeghatározóbb alakja itthon.Ő NatteR MC!  InterjúMajom:Hello,Natter! NatteR:Hello, sziasztok!InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól.Hogy kerültél be a rap…..
InterjúMajom Bigas Interjú 2013.02.20 10:18:05
Mai alanyom a Földalatti Fúzió és a Dinamik csapatát erősítő Bigas.Lesz szó a Földalatti Fúzió lemezről,szóló cuccokról és sok minden másról,ne maradjatok le róla! :D   InterjúMajom:Hello,Bigas!Kezdjük az alapoktól.Hogyan kerültél bele a rap világába és miért…..
InterjúMajom Bandezan Interjú 2013.02.17 16:44:00
Bandezan neve ismerős lehet nektek.Csinált zenét pl. az Antal & Day lemezre és a közelgő Day-Atlantisz lemeznek is ő lesz az egyik fő producere.Vele beszélgetek most. InterjúMajom:Hello,Bandezan!…..
InterjúMajom Winsz Interjú 2013.02.17 15:53:25
Nemrég jelent meg a FairPlay-ből ismert Winsz első szólólemeze Sláger címmel.Ennek apropóján kerestem fel őt,ebben az interjúban a lemezt helyeztük előtérbe.Jó olvasást! :D InterjúMajom:Hello, Winsz!Winsz:Hello,köszöntöm az olvasókat is!InterjúMajom:Nemrég jelent meg a…..
Kulcsár Alex neve sokaknak ismeretlen lehet.Ő az a Hip-Hop rajongó,akit szívét-lelkét beleadja az egészbe,sok helyen megfordult már csak egy előadó miatt.Számomra ez példamutató így megérdemli hogy helye legyen az oldalon. InterjúMajom:Hello,Alex! Alex:Csáó,papa!…..
InterjúMajom Raffla Interjú 2013.01.02 17:18:21
Mai alanyom Raffla,akit sokan ismerhetnek,elsősorban Freestyle versenyeken való kiemelkedő szerepléséért,másrészt mert kiváló és ritka őszinte előadó,érdemes odafigyelni rá.Szóval az asztal másik végén:Raffla. InterjúMajom:Hello,Raffla! Raffla:Üdv,sziasztok!…..
Minden,ami hazai 2012 legjobbjai 2013.01.02 00:49:06
Ismét eltelt egy év,már mindenki tudja,hogy a 2013-as évet írjuk.Nem volt díjátadó év végén,így arra jutottam,hogy kiértékelem az évet egy mini-díjátadó keretében. Az év lemeze:Megannyi jó lemez jött ki idén,két kezemen sem tudnám megszámolni.És többen is esélyesek az…..
InterjúMajom в-αят Interjú 2013.01.01 20:22:04
Az idei évet egy nagyon tehetséges művésznővel kezdem.Nagyon sok mindenkiről készített már rajzot,itthoni előadokról,külföldiekről.Érdemes rálesni a rajzaira,én személyszerint nagyon csípem őket. InterjúMajom:Üdv az oldalon,csapjunk is a közepébe.Hogy jött neked ez,hogy…..
InterjúMajom JustMatthew Interjú 2012.11.21 21:15:38
JustMatthew neve nem lehet ismeretlen azok számára,akik ismerik a Huntube Poop videókat és a Harry Pottert.Matthew eddig csak Harry Potter filmeket gondolt újra 6-8 perc erejéig,azokat fordította ki,úgy hogy valami teljesen más,humoros történet alakult belőle.Vele beszélgetek…..
Mai vendégeimet nem olyan régóta ismerheti a magyar közönség.Nagyon fiatalok és nagyon tehetségesek,ők az élő példái annak,hogy attól hogy még valaki másmilyen származású,nem kell megítélni.A mai vendégeim tehát Edwárd és Bitang.   InterjúMajom:Hello,srácok!…..
Ismeritek a Trógereket?FaceBookon megtalálhatók,nekem nagyon tetszik az,ahogy az itthoni Hip Hop-hoz hozzáállnak.Ők lesznek most a vendégeim.  InterjúMajom:Szevasztok,Trógerek!   Trógerek Klubja:Üdv a többi Trógernek!   InterjúMajom:Kezdjük mindjárt a…..
2012. augusztus 16.-án látott napvilágot a győri hentesek,azaz a Barbárfivérek harmadik albuma,ami a Mennydörgés címet viseli.A Barbárokat úgy gondolom nem kell bemutatni itthon senkinek.Tibbah elég régóta benne van már a rapbizniszben,1998-ban jelent meg első szólólemeze,a…..
  Már megszokhattuk a ScarCity Budapest bandájától,hogy igyekeznek péntek 13.-ra megjelentetni az új cuccokat.Most sem volt ez másképp.2012 július 13.-án látott napvilágot az SCBP vs Tkyd lemezt.Gyakorlatilag ez azt takarja,hogy Tkyd Aza bítekre reppel végig a lemezen.Tehát nincsen…..
InterjúMajom Dyer Interjú 2012.09.21 17:39:31
Mai alanyom Dyer,akit még nem sokan ismernek itthon.Jó szövegei vannak a srácnak és egyedi flow-al rendelkezik.Vele beszélgettem.   InterjúMajom:Hello,Dyer! Dyer:Csumi! InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól.Hogy kerültél be a rap világába? Dyer:8 éves lehettem mikor…..
2012-ben látott napvilágot egy rendkívül rendhagyó mixtape,amit három,zenei téren remek és kiemelkedő alak csinált.Rawmatik nevét nem olyan régóta ismerhetjük ugyan,de a legutóbbi produceri albuma (ÜtemRAWság) igen nagyot ütött igen neves közreműködőkkel (pl.…..
2011-ben látott napvilágot a Kriminal Beats kötelékei közé tartozó DJ Kool Kasko mixtape-sorozatának legújabb darabja,a Spinfire 3.Megmondom őszintén,én már a megjelenés előtt nagyon vártam a motyót,tisztelem Kasko munkásságát,remek DJ és bátran merem állítani,hogy az egyik…..
InterjúMajom MakaRonin Interjú 2012.09.10 14:52:43
Kis szünet után most visszatérek egy újabb riporttal.Alanyaim Dzsoni és eSGé,aza a MakaRonin! InterjúMajom:Hello,srácok! Kezdjük az alapoktól.Kinek hogy jött képbe a repp?eSGé:Csumi mindenki!Pici gyerekkoromtól meg fogott a stílus,talán egy Snoop számot hallottam először…..
Július 30.-án látott napvilágot a Vicc Beatz kötelékei közé tartozó győri Jam Balaya /Ketioz,Rambo,Marabé/ harmadik albuma,ami a hangzatos "FarkasKutyaSzar" nevet viseli.Igen meglepő címválasztás,de talán a tagok beteg stílusát is tükrözi.A lemez 16 számot…..
InterjúMajom Madafaktúra Interjú 2012.08.14 10:37:19
Az Ill Company kiadójába tartozó Madafaktúra csapata a mai vendégem.Aadam MC és N-Dee neve sok fülnek idegenül hangozhat,pedig nagyon tehetséges srácok.Szó lesz közelgő lemezükről és nagyjából mindenről,ami őket érinti. InterjúMajom:Hello,srácok!…..
InterjúMajom Bellow Interjú 2012.06.24 16:34:00
Mai alanyom az Ill Company és a NyersSzavak kötelékei közé tartozó Bellow.Remek zenéi vannak a srácnak,érdemes figyelni rá!Olvasd tovább az interjúért! InterjúMajom:Légy üdvözölve,Bellow! Bellow:Szevasz!InterjúMajom:Kezdjük az alapoktól.Honna jött neked képbe a repp?…..
InterjúMajom Portré:Emté 2012.06.24 15:14:00
Mai Portré-alanyom A Nevenincsből és a Bitprojektből ismert Emté.Nemsokára megjelenik a Nevenincs-Nevevan LP,neves közreműködőkkel,jó bítekkel és utánozhatatlan Nevenincs flow-al.Csekkeld a cikket!  Emté aktuális kedvencei Könyvek:Nem nagyon olvasok könyveket...(nevet)..régebben…..
InterjúMajom Portré:DuplaPé 2012.06.20 11:08:00
Mai Portré-alanyom pedig a pesti DuplaPé.Hamarosan megjelenik legújabb lemez,a Banzáj,ami igazi kis elektronikus flesst fog hozni a hazai rap-iparba.Amíg várunk az albumra itt egy vadiúj riport tőle :D DuplaPé aktuális kedvencei Könyvek: Dr.Csernus Imre: Felnőtt HúslevesFilmek: Most…..
InterjúMajom Portré:Deck 2012.06.17 10:23:00
Legújabb Portré-alanyom az egri Deck a DeckmegBées formációból.Olvasd csak tovább! Deck aktuális kedvencei  Könyvek: Az utolsó könyv amit kiolvastam az a Gömbvillám Felügyelő volt amit kb 8éves koromba verettem. DE kurvamenővolt mert volt hozzá ilyen piros színű…..