Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V700

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Zavar a térben 2011.05.02 06:04:59
Szupernóvaként robbant annak idején, villanása elvakította konkurenseit, de hol tart ma a Renault egyterűje? És mi legyen a családosokkal? Vélemények az azonos című írásunkról...
V700 2011.05.02 11:52:06
@malenykij polgar:
Nem vagyunk komák, szerencsére sógorok, és ismerősök sem. És valószínűleg nem Te szartad a spanyolviaszt. Tudod, én rühellem az olyan sofőröket, akik az autópályán beszállnak a seggembe, annak ellenére, hogy előttem is mennek, és nincs hova letérni. A megjegyzésemmel az autó "nyomatékosságát" jeleztem, azt, hogy Te hogy értelmezed, leszarom.
Közöd ahhoz sincs, hogy panorámaablak nélküli, vagy panoráamablakos kivitelt veszek vagy vezetek.

Biastrom: remélem én sem fogok csalódni a 2.0 dci-ben, hosszútávon sem, az 1.9-esekről és a 2.2-esekről nem hallottam jókat (személyes tapasztalatom nem volt).
V700 2011.05.02 12:34:00
@BiaStrom:
Egyébként tényleg nem értem, hogy egy békésen haladó családi egyterűt miért kell farba döfni a belső sávban? Amikor ott vannak a gyerekek, majd szétrobbanok, hogy balesetveszélyes helyzetbe hoznak, számukra tét nélkül.

Ami az elektromos kéziféket illeti, két hátulütője biztos van; sima gázadással ki tudod oldani, ez bizonyos helyzetekben necces lehet, ill. nekem egy vontatás alkalmával (mint vontatott) be-bekapcsolt, ami igen kellemetlen pillanatokat okozott.
Belsőség Hackelj felnit otthon! 2011.03.10 15:41:00
Mit tegyünk, ha az általunk óhajtott csodálatos felni nem passzol autónkhoz? Osztókör-módosító? Ehh, nem olcsó, tisztességes anyagból legyártatni még drágább, szerencsére a fúrógép feltalálása óta nyitva az ajtó minden lángész számára, akik úgy gondolják, hogy…..
Nem is tudom, mit gondoljak Zoli leveléről. Kicsit olyan szálka meg gerenda érzésem volt, miután végigolvastam. Gondolom, nem vagyok egyedül a véleményemmel. Egyébként a 353D az mi? Mielőtt bármit is írok az esetről el kell áruljam, hogy egy 353D vel járok. A zebránál minden…..