Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JackRemzy

27 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali! Teszt képpen csináltam egy kis huncut vírust. Egyszerű kis progi lényegében kiír egy üzit és 60 másodperc alatt kikapcsolja a gépet. Nem ártó program csak huncutkodik. Sőt te is kipróbálhatod nem árt semmit a gépnek! :D Letöltés: Hamster ..
De ha csak eggyet választhatsz, te valyon melyiket választanád? :D ..
JackRemzy 2013.02.26 16:32:29
Ha minden feleség ilyen volna, nem volna többé koszos alsógatya. ..
Új híreim vannak kedves követőim és ez nem más minthogy elkezdtem a weboldalam erőteljes átalakítását, jobbá tételét! Pár szót erről szeretnék mondani. Még most a legutolsó pillanatokban is a menün alakítgattam kicsit. Tudnotok kell az is, hogy egész éjjel ezen dolgoztam…..
JackRemzy 2013.02.25 05:55:57
Jack Media Blog Hülyeség forever! 2013.02.21 14:23:15
Elnézéseteket kérem a mai játék adás elmarad annak okáért, hogy sérült a kezem mert belebasztam egy fába. Az okát nem árulom inkább el. Hülye vagyok maradjunk ennyiben. xD viszont így nem tudok játszani írnom is nehezemre esik. Elnézéseteket kérem játék elnapolva!..
Belefogtam egy új projectbe ami nem más mint az iMátrix. Lényegében ez a Mátrix szinkron paródiája. A történet az iPhone és más telefon szolgáltatók harcáról szól. Hogy mért ezt a témát választottam ne kérdezze senki, gőzöm sincs(csak úgy ez jutott először eszembe és már…..
Na én most itt mindenki előtt megfogok esküdni hogy sportolni fogok! XD Van egy "sport" ami már régóta nagyon tetszik erről egy kicsit kifejtem a gondolataim. Nevezetesen úgy hívják ezt, hogy parkour és ez nem másról szól mint, hogy mindenen kússzunk, másszunk, ugráljunk. Nem…..
Igazán akkor se voltam ennél nem bugyutább! XD ..
Hogy legyen miből választani adok egy 3 lehetőséget amiből választhattok de ha nem volna elég várom a többi lehetőséget ami eszetekbe jut. Az egyik a Castlevania(Nintendo): A második a Super Mario 64(Nintendo 64) A harmadik a Half Life 2(Pc) Persze minden az nem számít…..
Anno régen a Nintendo idejében elég gyakoriak voltak az olyan játékok amiket rohadt nehéz volt végig vinni. Na most, pont egy ilyen játékot probáltam ma a nagyközönség(vagyis ti) előtt kipörgetni(szakzsargon). De nem sikerült mindenesetre neki fogok hamarosan megint gyürkőzni…..
Jack Media Blog Jack broadcast 2013.02.18 11:49:54
Jack Remzy - Retro games Watch live video from jackremzy on hu.twitch.tv ..
JackRemzy 2013.02.18 16:23:52
Ja nem ezt még muszáj volt megosztanom! XD Régi alkotásom tessék likolni nagyon nagy! :D ..
A weboldalamon mostantól megtalálhatjátok jobb oldalt a műsoridőmet jövőhéttől egy ilyen ikonnal fedve: Rá klikkeltek és kidobja a műsoridőm oldalát ahol pedig a kép nagyitásához klikkeljetek rá a táblázatra! :DMásik már kikerült a facebook gomb, hogy könnyen a facebook…..
JackRemzy 2013.01.25 16:20:38
Eddig manapság a sok tömeggyártott erősnek nevezett csipszekből ez volt az egyetlen amitöl tényleg vörös lett a fejem. Aki szereti az erőset mint én egésségére, ajánlom megkostolni minimum! :D ..
Kezdjük egy kis monológgal... Fingom nem volt arról, hogy mi az ami érdekelhet titeket és mostanság kicsit ötlet hiányában is vagyok evvel kapcsolatban. Ez olyan amikor az embernek az ötlet tára kiszárad és nem tudja mivel keltse fel az érdeklődéseteket. Hát eszembe jutott hogy…..
8 órától este 10-ig Jack Remzy jelentkezik a Maxi Rádió mikrofonja mögül Kalózkodásokkal. Te is csatlakozz a legénységhez és rosszalkodjunk együtt! ..
Egyébként itt kezdtem el foglalkozni a színészettel. :) És még elég furcsán néztem ki. xD Aki nem találna meg bal szélen ülök!..
 A februári búcsú időszakában még megígértem egy egyszeri, nyári visszatérést, ahol a szintén játékokat bemutató Lalee-val közösen elkészítünk egy videót. A Youtube 15 perces időhatára miatt 3 részre kellett vágnom, indavideón majd egyben lesz.   Tekintettel arra,…..
JackRemzy 2011.08.17 17:33:53
@Neo!!!444: igaz :) ugyhogy essen egy kis szó a játékokrol is meg a videórol.

Nekem az a vicc tetszett a legjobban amikor FreddyD meglátja a sok a City Interactive-os játékot hát azok után röhögőgörcs. :)) Stealth Force 2 szerintem ütősen gyenge lett főleg 2008ba! Mint ha valami kezdő csapat vágta volna össze ami nemis baj, de ilyen nem üti meg azt a szintet amiért megérni fizetni. Ami pozitiv benne hogy 2 FreddyD sállal rejtett karakter van benne :) Underground fightal még elis lehetne pötyögni ha nem vágná ki az embert szerintem (annak ellenére, hogy elég unalmasnak tünt) pozitív, hogy abba is van 1 FreddyD karakter. XD (ezmár biztos a hirnévnek köszönhető:) ) Az Ardennen Offensive egyszerüen szörnyű. oo" Olyan butaságokkal van tele tömve. Bár pozitiv hogy vicces benne a hányás leves. Meg hogy hogyvan leves a dobozba. XD És Lalee alá támasztatotta hogy a Who shoot Johny Rock? tényleg irányithatatlan :D bár néhol jobban lött mint FreddyD :P És akkor még külön ami nagy volt a végén, hogy FreddyD nem venné le a maszkot, hogy igyon, inkább nem iszik sört. XD
JackRemzy 2011.08.18 01:15:35
@Neo!!!444: Szerintem se sőt azóta rákattantam a blogjára neki is van fillingje, ahogy mondtad nincs hozzá szokva, én nekem ugy tünt feszéjezi amikor rajta van a kamera, ami elsőre nemis csoda. :) De tényleg nem volt rosz.
Az emberek 90% ha egy idős ember nem tud leszállni a buszról nem segít neki. Ez tény, és sajnos igy állunk egymáshoz is. Sokan panaszkodnak, hogy milyen a világ, hogy nem segít neki senki ez is így van. De mért? És kérdés az is ha másnak van segitségre szüksége ő megteszi?Itt…..
I love the bkvéééé.... WHAT?.... FUCK YOU! :@ ..
JackRemzy 2011.03.03 23:00:02
@MMate1986: Szia, és örülök a kommentednek. Ott kezdődik az egész, hogy mindig hozzá tettem a tisztélet a kivételnek! Én csak kívül álló szemmel néztem ez tény. De nagyon sokszor olyan bunkó soförrel találkoztam... És amúgy a 123-as NEM MENETREND SZERINT MEGY! Probáld ki szombaton. :) És tényleg van kivétel van, hogy nagyon rendes sofőrrel találkoztam. A keresethez nem fűznék semmit. Csak azt tudom mondani amit hallottam. A videót komolyan gondoltam félig mivel ez szorakoztatásra is szolgál. A nevem pedig nem áll név, hanem tudod egy művész név. És nem szándékozom többet a bkv-vel foglalkozni csak, úgy éreztem ki kell mondanom amit gondolok. Ez egy egyéni vélemény. Nem kell egyet érteni. De azért remélem élvezted. :) És különben elnézést is kértem a végén. Ja és még annyit, hogy tényleg én igazábol azokat céloztam akik "kakimatyik" az egész bkv-n belül legalábbis probáltam, kivételek mindenhol vannak. :) További jó szorakozást a blogon! Ha nem csak ezért jöttél! :P
JackRemzy 2011.03.04 00:02:30
@Tommy666: Köszi ;)
 Egyenlőre még nem szeretném leleplezni pontosan, hogy kikről is van szó. :) Viszont annyit elárulnék, hogy egy Gyilkossági sorozatba kezdünk, hamarosan. Ami részenként 20-20percet fog kitenni! A forgató könyvet én fogom írni, és a rendezője is én leszek. Kamerázni még…..
 Figyeljük csak meg a két videó közti hasonlóságot <.< A kutyás nem poénból készült ellentétben a másikkal. :D Komolyan erre csak azt tudom mondani brutális, hogy az emberek milyen baromságokat képesek tenni fanatikusságból, vagy szimplán kifigurázásból. Jó tudom…..