Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pandi Atya

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sok furcsa étterem van Budapesten, de még közülük is kilóg ez az egészen egyedi koncepció: olcsó magyaros büféebéd mellé etióp ínyencségek étlapról. Mutatom, hogy mit tud...
Belföldi utalás: Utcáról Lakásba Egyesület 16200223-10045507 (MagNet Bank) - AVM alszámla  Nemzetközi utalás: HU12 1620 0223 1004 5507 0000 0000 (IBAN) és HBWEHUHB (SWIFT)  Készpénzes adomány: avarosmindenkie@gmail.com Ha úgy döntesz, adományozol nekünk, pénzed a következőképpen fog…..
Pandi Atya 2017.07.23 21:57:28
@dezso: Hello, ha lenne PayPal gomb, akkor en is bevennem a portfolioba. A NaNe meg a Menedek is fogad PayPal donaciot, tenyleg jo lenne ha lenne. Udv
Megy a gasztroblogger Miskolcra olasz kaját enni. Ez akár még egy egész jó vicc kezdőmondata is lehetne, aztán a valóság felülírta az egészet, és csattanó helyett egy kiváló olasz lakoma kerekedett belőle...
Rióból hazafelé gondoltam, megpróbálom beváltani a kis maradék pénzt, nyilván nagyon rossz árfolyamon fogják dollárra váltani, de mégis értelmesebb, mintha otthon porosodik a fiókban, aztán simán el is felejtem majd magammal vinni legközelebb, ha megyek. Nem olyan egyszerű az!..
Hazug toplisták, a PR-gépezet ereje, használhatatlan receptek, hájpolás kritika helyett... Kép a cikkből..
Pandi Atya 2016.02.12 08:58:47
Mivel hosszú távon szeretnék evéssel foglalkozni, érdekel az ehhez használt eszközeim megfelelő karbantartása is. Ahogy egy jó séfnek a késkészlete az egyik legféltettebb kincse, úgy nekem a fogsorom. Elég rég update-eltem utoljára az ismereteimet a szájhigiéniával…..
...akkor tervezz be egy jó kis balatoni túrát jövő hétvégére! Izgalmas új versenyszámmal bővül ugyanis a Siófoki Halfesztivál: a résztvevők street food kategóriában is összemérik az erejüket, azaz végre megszülethet valami érdekes újdonság is a témában a paprikás lisztbe…..
Elkészült a film a Világevő Séfversenyről! 3 és fél perc tömény gasztroélvezet a legnagyobb séfek örömfőzése. [JÁTÉK!] A Világevő Séfverseny lényege a közérthető örömfőzés: hétköznapi meglepetés-alapanyagokból főznek maximum 2 óra alatt egyszerű konyhai…..
 MEGHOSSZABBÍTVA! Dalban mondjuk el:   Közben Zsófi összefoglalta a dolgot érthetőbben:1. november elején lefutom a New York-i maratont.2. Ennek kapcsán adományt is gyűjtök, amely teljes egészében rákkutatási célra megy.3. Az adományozók között (lehet bármilyen csekély…..
Van ugye ez a korszakváltás, amin mindenki egy kicsit mást ért, de azért jó lenne, ha jönne, ha megcsinálnák. Ha lehetne.  Amennyiben igaz a Párbeszéd Magyarországért érvelése, hogy a korszakváltáshoz megkerülhetetlen lépés a kormányváltás, és a közös lista tényleg…..
A sok rózsaszín virágminta és a szívecskés jókívánság, valamint kövér puttó helyett álljon itt mára az egyik kedvenc perui ételem, az anticucho, azaz a grillezett ökörszív nyárson. Peruban ugye - hazánkkal ellentétben - valóban létezik street food, nem kell kívülről…..
Kovácsné Kovácsné, a fiktív 2012.03.27 18:52:00
Nem gondoltam volna, hogy egyszer még címlapon leszek, de lám, csak megérte ma reggel is felkelni: tisztelettel jelentem, hogy én vagyok az egyik több száz fiktív vállalkozás, amely fennakadt a NAV hálóján.Nem tudom, hogy a több száz fiktív hogy van vele, de én mint adófizető,…..
Pandi Atya 2012.04.03 15:20:35
Na mi? (kiegészítő kérdés? melyik része?) ..
Pandi Atya 2011.11.22 11:43:43
Hazánkban a közlekedésben résztvevők biztonságát a törvényhozás igyekszik védeni; törvények, szabályozások születnek folyamatosan, mind magasabb büntetési tételekkel. A végrehajtó hatalmi ág, a rendőrség, növekvő szigorral lép fel a törvények betartatása érdekében.Ez…..
Pandi Atya 2011.10.26 16:29:19
@Bartoki: A kresz tudtommal azt mondja, hogy olyan sebességgel kell megközelíteni a zebrát, hogy ha lelép a gyalogos akkor meg tudj állni. Ez nem teszi szükségessé a konkrét sebességhatárt. Nem az a baj, hogy rossz a szabály hanem az, hogy nem tartják be. Egyetértek a fekvőrendőrrel, a traffipax-al, azon is érdemes lenne elgondolkozni, hogy a fontosabb gyalogátkelőhelyekhez aluljárót vagy felüljárót építsünk. A lámpa nem jó ötlet, lassít, szennyezi a környezetet, sokba kerül stb. Körforgalom is the future.
Pandi Atya 2011.10.26 17:21:40
@Bartoki:

1, Jogos
2, Ja, én sem szeretek és a mozgássérülteknek sem jó, tudom én de mégis ez a legbiztonságosabb, igaz, legdrágább is
3, a körforgalom előtt lassítasz mindenképp, igaz, kereszteződés-mentes zebránál nem sok haszna van.
4, Hatalmas kereszteződéseken is láttam már körforgalmat (pl. Párizs) de ha nem megy akkor más megoldás kell, nem bánom.

Alapvetően csak a szigorítást tartom látszatmegoldásnak de úgy is az lesz belőle. :)
nejlon A Brown nővérek 2011.05.10 21:27:00
Nicholas Nixon 1975 óta fényképezi feleségét  Bebet és három testvérét Heathert, Mimit, Lauriet. Évente egy fotó,…..
Az erő legyen veled!Tembolat Gugkaev se nem jedi, se nem Star Wars fan, de munkásságára tagadhatatlanul hatással van  George Lucas kitalált univerzumának sötét és ellentmondásos figurája, Darth Vader. A hajszárítóról sok infót nem találtunk a neten, így e-mailben tettük fel…..
Pandi Atya 2011.05.15 13:58:06
Feljelentést tett Deutsch Tamás, mert többen is követték Twitteren. „Ez az én magánügyem. Nem értem, mit akarnak egy keresztény geektől.” –egészítette ki a Balkán Charlie Sheenje.A Terrorelhárító Központ már megkezdte a követők követését, mivel reális a…..
Pandi Atya 2011.04.05 13:18:04