Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Psychodor

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.05.26 09:38:37
Moszkító Bár a paraméterei elsőre nem tűnnek félelmetesnek (1.8-as motor, 120 lóerő), de a 750 kilós össztömeggel együtt nagyon fürge. Alacsony fordulaton is jól húz, de igazán 5000 felett kezd el élni. A 6800-as fordulat korlát miatt széles tartományban vezethető, sokféle…..
Psychodor 2013.05.27 13:45:57
@n53: Az egytömegű hulladék ahogy te nevezed,egy egyidős imprezából származik!Közel 2 hónapon keresztül telefonálgattunk,emaileztünk,hogy vajon milyen lendkerék jó bele és milyen nem.A választás azért esett erre a szettre mert a váltó és a motor az ugyan az mint az alap imprezában,csak valami okból a gyártás évében már a legákat kéttömegűvel szerelték.Se rázkódás,se semmi nem jelent meg a beszerelés után.Egyedül a kipufogó egyik takarólemeze adott ki buta hangot,míg vissza nem hegesztettük a helyére!......nem tudom hogy mi alapján írtad le véleményedet,de kíváncsivá tettél!Szóval,szeretném megkérdezni,hogy ha ennyire jártas vagy subaru szerelésében,te miért ellenzed ennyire a lendkerék módosítását?
Psychodor 2013.05.28 21:29:40
@Invinoveritas: Kösz! Neked is kellemes perceket a lehetetlen helyzetek megvalósításához. Hát a technika nekem elég kemény meló,de nem adom fel!Azért pénzért nem vállalnám el,senki kocsiját.....Te mit építesz és milyenre? (Nissanon belül)
Psychodor 2013.06.07 21:48:47
@n53: @Shadowbull: Csak annyit szólnék ehhez a lendkerék trágyaláshoz,hogy az autómba 2001 óta raknak kéttömegűt előtte egytömegű volt!Azaz ugyan nem száz százalékosan merem kijelenteni,de az eddigi infórmációk alapján eléggé magabiztosan állíthatom hogy nem csodát hajtottunk végbe,csupán átalakítottuk egy picit butábbá a kocsit.Ugyanis a váltó és a motor is tök ugyan az mint az egy évvel korábbi tipusokban.
a kocsihoz gyárilag kapható egytömegű lendkerék meg kuplung szett,csak azt kell hazudni hogy fiatalabb 1-2 évvel! :)......
de aláírom azt is hogy bután kerregő dízelekhez ajánlatos a kéttömegű,de nekem egy benzines boxer motorral szerelt autóm van,mi hírhedt a rezgéstelen járásáról!
Vroom Divat lett Rossit alázni? 2012.04.09 19:52:00
Futam után mindig érdekes látni a nyilatkozatokat, hogy ki mire fogja a kudarcot (azt most hagyjuk, hogy jogosan, avagy csak alibiből). Katarban Stoner izomlázra, Pedrosa influenzára, Spies az esések miatti vibrációra, Crutchlow pedig arra panaszkodott, hogy a startnál egész egyszerűen…..
Psychodor 2012.04.10 21:59:45
@apas: ebben simán lehet valami, nekem volt már egy pár balesetem, és azóta folyamatosan lassulok.
Robogó Robogós, akit felrúgnál 2012.01.06 12:57:00
Nem járok BKV-val (nálam az a világvége és az öngyilkosság után jön), de állítólag vannak irritáló köcsögök, akik a zenés mobiljukat üvöltetik, ám egyáltalán nem zavarja őket az a tény, hogy ezt más is hallja. Uram bocsá' másokat esetleg zavar. Naivan azt…..
Az idősebbek talán emlékeznek még azokra a szomorú időkre, mikor a parkolóban a Daciák egymásnak háttal, összeérő lökhárítóval parkoltak azért, nehogy az éjszaka leszívják belőlük a benzint. Az öreg Dákók azóta kikoptak a magyar utakról, az életszínvonal emelkedett, a…..