Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Locksmith

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rosszfiúk is lehetnek jó fejek: talán így lehetne megfogalmazni a The 59 Club filozófiáját, amelynek okán a hatvanas években rendkívül népszerűvé és példaértékűvé vált a máig több mint 30 ezer taggal büszkélkedő angol klub. A társaságot egy anglikán ifjúsági klub…..
Lehet, hogy már volt, lehet, hogy öreg, de annyira szép, hogy ezt sosem lehet elégszer megnézni. Bajunk biztosan nem lesz tőle. És ha Juha bácsi mondja, akkor kik vagyunk mi, hogy kétségbe vonjuk? Csodás képek, csodás gépek. ..
Locksmith 2013.02.05 16:49:40
@JohnyG: Azért mert lefojtja a kipufogó.
@Rocko-: Ha a wastegate működik, akkor általában bazi nagy a nyomás, amit elenged :D
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
A pénteki nap a költözés jegyében zajlott a Montén, de azért versenyeztek is egy keveset. A szervízesek, főleg a nagy csapatok szervizesei, egy munkaverseny keretei között először lebontották a valence-i építményeket, a teljes cuccot teherautókra pakolták, elautóztak a négyszáz…..
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Locksmith 2012.12.28 22:45:27
Pista!
Igazad van!
Szerintem kevés volt a rendőr. És nem pár százezer forintnyi bírságot kellet volna kiosztani a 120 hülye gyerek között hanem személyenként annyit.
Annak lenne elrettentő ereje.
Kommentek alapján van egy pár fajta ember:
1. Mér nincsee pályanaaap
Ha a pályanapokat hiányoljátok utána kell nézni. Nem azt várni hogy majd a ladaracing megszervezi nektek és küldi a körlevelet.
Nem is dögletesen drága az. Ha 10 rongynál többet ki tudsz pengetni helyszíni bírságra, akkor legyen pénzed pályanapra. Nem drágább, és ott baromi sok minden rendelkezésre áll, mentő, műszaki mentés stb.
Azonkívül nem kell szidni a TC-t mert szerveznek ők is.
A körforgalomban minden kézben volt tartva. Hát vettük észre a koccanásokból.
Arról nem is beszélve, hogy ugyan egy szaros kasznielem nem több a ladákhoz 10 rongynál, de lehet hogy a barátnőd aki az út szélén áll nem a te keresztbeforduló kocsid alatt szeretné leélni az utolsó perceit. Mert nem adta ki.
2. Te nem érzed a gépeeet
Egy autós újságíró nem érzi. Hát persze. Ő is először ír ám ilyet. Ő bevallottan szabálytalankodott, de a közelében nem volt senki.
Ha csontüres úton szabálytalankodsz ki nem szarja le, max. lekap egy kamera.
3. Az illegalitás vonzása
Ez következne a pályanapok hiányából.
De hát kérem, nézzenek már utána hány pálya van Mo-n és milyen sűrűn vannak pályanapok.
Ha nagyon illegálisan akarod csinálni miért nem mész el a francba egy kihalt helyre, gyártelepre, bányához, kihalt parkolóba. Ott lazán lehet fánkot rajzolgatni.
Persze közönség nélkül. Igaz akkor nem lesz aki felveszi a "vagánykodásodat".
Hegesztett diffi meg miegymás, faszán fölkészített gépek (a nagyja a bontóból szökött, vizsgán áttolva, esetleg még le is térdeltél a biztosnak?).
Nekem is van ilyen hülye haverom, csak az Calibrás.
Végül egy kis beszólás csoport nélkül.
Ha a tömeg tud csak erekciót kiváltani nálad menj el egy svinger klubba.
Autóstalálkozókon is egyre több a hülye, a másik márkát nem tisztelő, fújolgató balfasz.
Barátom is Honda találkozós baleset óta (ami majdnem elvitte az ő járgányát is) inkább a közelükbe sem megy.
Mindenhol ott vannak a hülyék, felelőtlenek, és tömegbe verődve még nagyobb ökörséget tudnak alkotni.
Ezek után elárulom, néha rámjön az ötperc kocsival, de akkor elmegyek e kedvenc helyemre, ahol kiállatkodhatom magam a nem kívánt közönség nélkül.
Egyébként meg defenzíven vezetek.
Na bumm.
Lassan véget ér az idei év, jönnek a jobbnál-jobb összefoglalók. Ezekből szemezgetnénk mi is a következő napokban. Egyik kedvenc Audis versenyzőmmel kezdeném a sort, következzék Christof Klausner 2012-es "best of" videója!   ..
autózz! Rommá törtem az autómat 2009.04.02 10:17:00
Nem tudom, nevezhető-e Kalti szerencsésnek, mert jól elkapott egy vastag fát szemből, amikor próbált nem megölni egy elé ugró állatot. Az mindenesetre biztos, hogy ha nem nyíltak volna ki a légzsákok és nem kötötték volna be az utasával együtt a biztonsági övüket, sokkal…..
Az is elég bosszantó, amikor a csúszós úton sokan ugyanúgy vezetnek, mint amikor nyár van, száraz utak és huszonöt fok, sokszor majdnem többet nézek a tükörbe, mikor ilyenkor egy idióta a seggembe tapadva követ. Zsolt két videót küldött némi kommentárral ellátva őket. Ezek…..
||Meszes Blog|| Hot Girl 2010.03.01 17:18:00
Szerintem ez valami kegyetlen jó kis csaj ..
Túlzás nélkül lehet mondani, hogy hiánypótló munkát végzett el Bodó Balázs és Lakatos Zoltán, melynek eredményét nemrég tették közzé. A kutatók 2008-ban néhány hónapig ráültek a három legnagyobb forgalmú magyar torrentközpontra, és megfigyelték, milyen filmeket milyen…..
Locksmith 2011.02.08 19:26:08
@BodóBalázs: Hi!
Érdekelne milyen szerepem lenne a felmérésben.
Elég sok oldalról tudnék infót adni...
scarface-926@freemail.hu
Írj ha érdekel!