Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tallus

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk lepett meg bennünket ezzel a beszámolóval. Az elmúlt két nap sajnos nem győzte meg, hogy érdemes használni a vasutat; Szellemvonat, nem nyíló ajtók, nem megfelelő tájékoztatás.  Kedves Máv-blog! A hét elején elhatároztam, hogy 2 napig kipróbálom és megírom…..
Tallus 2009.10.29 22:42:58
dontals
"@Ákibard!: Azt mit röhögsz rajta te"
1. Az "azt" szó egy mutató névmás te szerencsétlen, nem pedig kötőszó.Ha az anyanyelvedet nem tudod helyesen használni, milyen jogon bírálsz - vasút - egy olyan dolgot, amihez valószínűleg nem is értesz.
Én, mint bennfentes aránylag képben vagyok. Ha használod a vésznyitót- ergó kinyomatod belőle az összes levegőt - az tuti, hogy nem csukódik vissza. Nem csak az ajtók működésével kapcsolatban vagyok képben,hanem a fennt említett levél első részével is. A jegyvizsgálónak konkrétan a menetírányító rendelte el, hogy vigye be, szám szerint a 2117. sz vonatot Szob állomásról, holott jelezte felé, hogy a 7 kocsiból csak 2 kocsiban jó az ajtóvezérlés.Ez utasítás-ellenes munkavégzés.De mivel el lett neki rendelve, nem tehet róla, nem tehet ellene semmit.
2."a "szellemileg csökkent" képességűek hirdettek sztrájkot"-én, mint jv, munkám során nem egy, nem is kettő, hanem megszámlálhatatlan sok szellemi fogyatékossal találkozom.A vasúthoz nem értők csak azt látják, hogy jön a kaller, köszön, jegyet elvesz, majd ráír valami számot, és visszaadja. El sem tudják képzelni, hogy mi mindent kell, jelen esetben egy jegyvizsgálónak a munkája végzéséhez elsajátítania. Számtalan utasítás. F1, F2, F2 függelékei, ÜSZ 1 része, majd a 2.-dik... Sorolhatnám.
És akkor jönnek az ilyen "osztosok" , és még ők bírálnak minket?

Nem a tényleges dolgozó - az, akit látsz egyenruhában - tehet róla, hogy ilyen a vasút...

Nem ők lopkodják szarrá az egész országot.
Új MÁV blog Új menetrend= káosz 2009.06.25 09:41:49
A nyári menetrend továbbra is komoly gondokat okoz, átszállások, csatlakozások borultak fel megkeserítve az utasok amúgysem felhőtlen életét. A minisztériumban ismét szakértők állították össze a menetrendet. Komolyan minek foglalkozik ilyesmivel, aki nem ért hozzá, vagy…..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..