Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EVA

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy korábbi bejegyzésben arra tettem kísérletet, hogy a leegyszerűsítő, primitív állításokon túllépve – amelyek nagyjából az istenkirály versus patásördög antagonizmusban írhatók le – megpróbáljam megérteni Orbán Viktor politikai szerepfelfogását, politikai…..
Milyen jó, hogy ömlenek folyamatosan a bulvárhírek, így az ember időnként előszedi egy-egy celeb, vagy televíziós személyiség korábbi nyilatkozatait, idézi, és még kommentálni sem kell, magáért beszél.De kezdjük először egy olyan hírrel, ami frissnek ugyan nem friss, viszont…..
Mint azt az elmúlt hónapban is olvashattátok, jelentős fejlesztésekbe kezdtünk az Fórumokon. Reményeink szerint Ti is tapasztaltátok, hogy a Fórumok jelentősen stabilabban, gyorsabban szolgált benneteket az elmúlt hónapban, mint annak előtte. Júliusban a teljes rendszer…..
gombapresszó 200 írás / update 2009.05.07 23:55:00
Amennyire figyelemmel követem az eseményeket, egy törpe minoritáshoz fogok tartozni a véleményemmel, miszerint az új 200 forintos érme minden idők egyik legocsmányabb pénzérméje. Ennél lejjebb már talán csak az eggyel ezelőtti, az 1992-től 1998-ig forgalomban lévő példány volt.…..
A cikk 2009 elején íródott, de tanulsága a DJ szövetségről, azt hiszem időtálló. „A Moulin Rouge-ban tartott sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője és több, a szakma által elismert lemezlovas Voksán Virág, DJ Newl, Spigiboy, 5Vös és…..
Lassan vége ennek az évnek is, mindenki magába néz ilyenkor, és összegez, vannak dolgok, amik nem jöttek össze (még mindig dohányzunk), vannak kisebb részsikerek (leadtunk 4 kilót, a karácsonyi zaba nem számít), és olyan dolgok is, amikre büszkék lehetünk (a macskánk már nem…..
Zoltán szomorúan konstatálta, hogy az olcsó tintasugaras gépeket azonnali eldobásra gyártják, és mint ilyenek, a szerviz sem kezd velük semmit, azon felül, hogy hozat egy cseregépet a világ végéről:Ez év márciusban befektettem egy canon pixma mp160-as multifunkciós készülékre.…..
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..