Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bonadventure

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Picit túlhordta és rendesen vajúdott is a hírek szerint Katalin, de délután végre megérkezett a kis lurkó, aki az angol trón harmadik várományosa a sorban immáron. Ma a világ összes nagyobb hírcsatornája, oldala élőben közvetített a St. Mary kórház bejáratától, várva a…..
Ma hajnalban brutálisan agyonvertek egy magyar fiatalt a délvidéki Óbecsén. A szemtanúk állítása szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. A delhir.com értesülései szerint a támadók szerb nemzetiségűek voltak, tehát a gyilkosság hátterében…..
Bonadventure 2013.03.18 07:26:49
,,Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és…..
A kokik és sallerek országában még mindig nem tanulnak Trianonból.  Leverte a Szent Korona másolatát egy szlovák hostesről a buzgó magyarméter - aki egyébként később levelekben kereste fel a hvg.hu szerkesztőségét, miszerint mégsem így történt, hanem úgy…..
Bon Voyage A legmilliárdosabb 2011.04.28 12:13:00
Van egy kedvenc hazai helyem. Egy igazi oázis a mi kis környékünkön, ahol a löszt nem a szőlő gyökerei, vagy a vadul burjánzó gaz tartja össze, hanem igazi gyep és dísznövények. Józsi a tulajdonos szerény ember: bárki szabadon bemehet, előveheti a könyvét, vagy az…..
Bon Voyage Déja vu 2011.02.12 13:49:00
Réges-régen történt, amikor Charleroi-n még a terminál főépületében egy kis kuckóban árulták a buszjegyet. Egy régi ismerősnél szálltunk meg Brüsszelben, ahova a CRL – Midi-Pályaudvar között járó busszal mentünk be. A buszjegy egyszerű kis papír cetli date allée…..