Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsó Bendzsó

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba panaszláda: Kolosy 2012.03.07 12:15:28
Helyszín; Kolosy Tér. 2011 Őszén felbontották a nagy részét végre, gondoltam magamban. Végre megoldják a parkolási problémát és megépítik rendesen a teret, hogy mindenki számára élhetőbb legyen. Tévedtem! Mint azt már megszoktuk itthon, ismét beigazolódott, hogy egy út vagy…..
Budapest Uniós bírságot kaphat Budapest Szíve (index) Az Év Irodaháza 2011 – Madarász Irodapark, II. ütem (éf) Budapesti postaládák (ck my bp) Az 1892-es önkormányzati választás jelöltjei a Fővárosban (budun) A Kossuth tér rendezési terve Örülünk Vincent módra…..
update: a téma népszerűségére való tekintettel a ma esti granturizmó!-ban is tárgyaljuk a témát, hallgatható BP+60km-es körzetben a radiocafé 98.6-on 21-22h-ig, mindenhol máshol online! A Mercer csoport minden évben kiadja a toplistáját a világ legélhetőbb városairól. Az…..
Különleges és számomra különösen kedves fotókat kaptam a bogoshajo@index.hu e-mail címemre néhány napja. A képeken egy bőgőshajó-makett látható, ami - itt a bőgőshajó blogon - még nem is lenne semmi meglepő. Az viszont már érdekesebb, hol készült a fotó. Mint…..
Az NPD piackutató szerint idén januárban és februárban úgy erősödött nagyon sokat az Apple, hogy semmi korszakalkotót nem mutatott be. Legalábbis semmi olyat, amit el is kezdett volna árulni.Ennek ellenére nagyon masszív növekedés jött össze a Mac-kategóriában, a cég 39…..
Dzsó Bendzsó 2010.03.17 21:54:10
..
Dzsó Bendzsó 2010.02.08 01:55:10
Tegnap takarítottam a vinyómat, és találtam pár sosem publikált posztot. Ezeket vagy nem fejeztem be, vagy szarnak tartottam és nem tettem ki. Például ilyen az egyik: Szeretem a reggelt. Ha csinálnék egy filmet, mindegy miről szólna, biztos, hogy a reggellel kezdődne. A Nap fenséges…..
Dzsó Bendzsó 2010.01.30 22:42:44
2010-ben legyen vége a magyaros panaszkultúrának! nem kell mindig rinyálni, egészséges libidójú ember a budapesti tömegközlekedés szétesésének is tud örülni, ha akar. És T. akar, mert egy csajjal préselték össze. Egy Boldog Ügyfél meglepő vallomása a 139-es buszról, az év…..
Dzsó Bendzsó 2010.01.04 21:52:51
Megfigyelhető, hogy az év első napján kiürülnek az irodaház előtti dohányzó padok. A padokat persze nem dohányzásra építették, de a lehető legritkábban fordul elő, hogy valaki másra használná őket. Mondjuk, lejöjjön a légkondi ellenére is 30 fokos irodából egy szép…..
Nálunk nem elterjedt szokás, hogy a postai bélyegekre művészembereket rakosgassunk, de ha netán mégis előfordul, akkor biztos nem a nemzet nagy nevettetőit, ne adj isten zenekarait pakolja a Magyar Posta a nyalható hátú papírdarabokra, jól is néznénk ki ha egy szép napon a Hooligans…..
Dzsó Bendzsó 2009.11.09 14:35:07
Serbia Insajd Meghalt a francia 2009.09.29 14:30:00
Ma délelőtt belehalt sérüléseibe Brice Taton, az a francia állampollgár, akit szerb focihuligánok vertek meg Belgrád központjában a szeptember 17-i Partizan Touluse mérkőzés előtt - adták hírül a szerb hírportálok. A szurkolók kitervelt támadást hajtottak végre a francia…..
Dzsó Bendzsó 2009.09.30 23:57:41
Egyw@Pecellosi: Egyet értek. Lehet, hogy nem jeleztem, de nálam minden szélsőséges egy kalapban van a megszűntetést illetően.
Ebben a században volt mindegyik ámokfutására rossz példa.

Konkrét szélsőlib történelmi tapasztalat még nincs, de ki tudja... Viszont velük szerintem nem azért nem lenne ilyen gond mint a szlső jobbal és ballal.
Végül is az keresztény egyházak is szélsőséges szervezetek ha úgy nézed. Abszolút idejemúlt, és irreális ideológiájuk van, de mivel ezt a szeretet és a megbocsájtás mázában általában a templomok falai közt hirdetik, így semmi gond velük.
Nehezen képzelném el a szélsőlib oldal harcát a népirtás, a gyülölet, a homofóbia és a kirekesztés ellen erőszakos módszerekkel.
Mindenki ünnepel, pont harminc éve indult útnak a Másfélmillió lépés csapata, a Heti hetes múlt héten volt 10 éves, a Jóban Rosszban pedig épp ma érkezett az ezredik adásához. Idézünk a sajtóközleményből, mert ennél szebben nem lehet megfogalmazni: "A nézők azonban nem…..
Na kérem, az Apple végre beengedte az első emulátort az AppStore-ba, ami bizakodást adhat a kézikonzolok és játéktermi gépek szerelmeseinek a későbbiekre nézve. Sokáig húzódott a program elfogadtatása, először úgy tűnt, egyáltalán nem jelenhet meg, később szerzői jogi…..
Egészen sok olvasói levelet kaptunk különféle kérdésekkel a blog indulását követően, aminek őszintén nagyon örülünk. Főleg, hogy nagyon jó témákat vetettetek fel, amikre persze sort is fogunk keríteni. Egy apró kis levél egészen fogós kérdéssel érkezett, amire (szégyen…..
Dzsó Bendzsó 2009.08.17 20:06:30
Az már hetekkel ezelőtt eldőlt, hogy a labdarúgó Bajnokok Ligája küzdelmeit három évig a Tv2 adja. Promózzák is rendesen a műsort, igaz a reklámban sokat szerepel az AS Roma is, amely idén közelébe sem jutott a sorozatnak, de láthatók képek a 2005-ös eddigi talán…..
Van nálam egy HP iPaq 914c, szeretnék megszabadulni tőle, mert utálom. Mielőtt bevinném valami kereskedőhöz, frissíteni szeretném a szoftver. Elkezdem túrni a HP honlapját, mire nagy nehezen eljutok a driverekig, ahol a rendszer felajánlja a Windows Mobile 6.1-es változatát. A…..
Szertár Így ne bonts sört! 2009.08.12 18:47:00
Régi kocsmatrükk. Némi magyarázattal. Vicces helyzetet teremt, ha az ember mérnökökkel, fizikusokkal van körülvéve, és előjönnek jól ismert kocsmatrükkök. Valószínűleg csak a legkockábbak kezdenek el ezen agyalni. Megnyugatató azonban a tudat, hogy nem vagyunk egyedül.   ..
Van egy lap Vajdaságban, a Magyar Szó. Csoda, hogy még létezik. Csoda, hogy nem taposták még ki belőle az utolsó betűt is, nemhogy a magyar szót. Új főszerkesztője van ennek a nagy múltú, ám fakó jelenű újságnak. Pressburger Csaba nyilatkozataiból, programjából az derül ki,…..
Dzsó Bendzsó 2009.08.12 10:52:41
@zsidó részvénytársaság: Látogass el Izraelbe és nézd már meg mennyire liberálisak a zsidók. Kevés radikálisabb és kozervatívabb népség van tőlük.

Különben te direkte keresed a gugliban a zsidó kersőszóval a posztokat, hogy kiéld a gyűlölködős szenvedélyed?. Itt még soha nem láttalak azelőtt. Viszont ahol megjelentél és szemeteltél ott az ilyen témák voltam előtérben.

Nagyon boldog lennék, ha Szerbia vagy Mo. legnagyobb problémája a zsidók lennének.
Dzsó Bendzsó 2009.08.12 20:17:59
@Dragan Rafajlovic: Kösz a megerősítést. Én még nem jártam Izraelben, de innen a távolból nekem sem a túlzó liberalizmus jött le.
Nyugat-Európában töltöttem több-kevesebb időt, de megkülönböztetés volt ott is. Egy ex-jugós nem igazán tud bekerülni törzslakos társaságba. A csajozás is nehéz, ha megtudják honnan jöttél. (Az, hogy júgó magyar vagy nem érdekli őket és nem is értik.) Persze a nyugat-európaiban kevesebb kissebbségrendűségi és történelmi komplexus van és civilizáltabbak is annál, hogy ez a kirekesztés/lenézés látsszon. Azonban egy kis szociális IQ-val rendelkező ember azért megérzi.
Különben az utóbbi években vajdasági (magyar) privát közegben egyre többet hallok zsidózást. Ezt biztos nem a vajdaságiak találták ki ugyanis a legtöbbjük még nem is látott élőben olyat. (Horty közel 100%-os hatákonyságú volt délen)
Szóval, ha mást nem is tudott Mo. átadni vajdaságnak, a zsidózást azt sikerült...
Általában meg is szoktam kérdezni a puffogót, hogy mi a bajod velük, ha még nem is láttál olyat és Szerbiát még nem szálta meg a zsidó karvalytőke? Erre vagy vállrándítás a válasz, vagy olyan dallamok amit zsidó rt. barátunk penget.
Bajkál tóig tartó vonatozásunk hatodik napjáról egy szinte plakátszerű képet választottam.Öreg magyar mozdonyvezetők (de akár BKV-s buszvezetők) megnyilvánulásaiban gyakran találkozni azzal, hogy régen milyen jól működött a beosztott gépes rendszer, amikor egy-egy járműnek…..
Már-már én is unalmas vagyok magamnak ezzel, de vessünk még egy utolsó pillantást a szerb rendőrség tagjaira. Volt az a poszt a vandál barom zsarukról, akik arcba rugdosták az autótolvajokat, miközben pisztolyt fogtak az ellenállást egyáltalán nem mutató bűnözőkre, és azt…..
Ilyen az, amikor az úgynevezett Intervenciós Egység tagjai autótolvajokat fognak. Ez ugyanaz a csapat, akik a 24 éves srácot is lelőtték a minap. Nem ugyanazok a zsaruk, de ugyanaz az osztály. Amolyan csendőrség félék. Agresszív egy fajta. A kocsiban ülő rosszfiúk nem tanúsítanak…..
A múltkori hatvanas évekbeli útleírás annyira sok olvasót és posztolót eredményezett, hogy apósom úgy döntött: megírja a Čezetával tett második túráját is. Következzen az írás, olvassák szeretettel. A szerző Massányi Aurél.Olyan jól sikerült egy korábbi, 1964. évi…..
Dzsó Bendzsó 2009.03.12 21:51:23