Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabo.b.gabor

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jó ötlet általában nagyon egyszerű. És szórakoztató. Na, ki csinálja meg idehaza először? Kell hozzá adatátvitelre képes kis kamera, egy RC-pálya és pár számítógép, monitor és jó kormányok, helló. via: oppositelock.jalopnik.com..
szabo.b.gabor 2014.12.11 13:15:40
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
szabo.b.gabor 2014.11.20 15:01:22
@Balogh Torrente Tibi de la Omlás:
A cikk címe: Ne rohanj!

Mondanivalója: ne fussunk át a zebrán, mert veszélyes. Figyelmeztessük a gyerekeinket is erre, mert fontos.

Erre a sok kommentelő azt kezdi bizonygatni, hogy ki a hibás ki nem, és mindenki azt mondja, hogy teljes mértékben a sofőr volt a hibás.

Nem mindegy ki volt a hibás igazából, ha a gyalogos a balesetet elkerülhette volna azzal, ha nem rohan (és tegyük hozzá sokkal szerencsétlenebbül is járhatott volna)?

Sok értelmes ember arról vitatkozik, hogy ki a hibás, ki nem, pedig a cikk tök jó közérdekű és hasznos.

A normális reakció:
Bakker tényleg. Uh köszi.
szabo.b.gabor 2014.11.20 15:14:53
@titan: bobijub felettem elmondott mindent.

balra kanyarodás előtt is illene meggyőződni róla, hogy hátulról nem előz-e valaki, mégsem életbiztosítás egy motoros részéről, ha a kanyarodó jármű miatt felgyülemlett 5 másik autót elkezdi előzni (mondjuk 80-100-zal).
szabo.b.gabor 2014.11.20 15:16:36
@Balogh Torrente Tibi de la Omlás: így ok, igazad van.
Vajon mibe érdemes még most befektetni, hogy pár év múlva megtollasodjunk? Opel? Ford? BMW? Érdemes ezzel foglalkozni? Mindeközben lecsap a P-rendszámokra a NAV. Csak nem így kellene. Az Égéstér 118. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Az orosz nyelvű fedélzeti videók, már megint. Úgy tűnik, a helyzet keleten nem hogy javul, inkább egyre romlik. Másra nem következtethetünk az alábbi videóból, ahol apuka és gyermeke csak csőre töltött pisztollyal mer átkelni a zebrán. Bár a kamerás kocsi láthatóan időben…..
Alkalmazásaink működése során különböző feltételek teljesülése (nem teljesülése) esetén más és más műveletek elvégzésére lehet szükségünk.A feltételes kifejezés legyenkönnyen olvasható, beszédes,többször felhasználható.Ezt a két feltételt teljesítő…..
szabo.b.gabor 2011.02.08 12:47:14