Regisztráció Blogot indítok
Adatok
victor quartermaine

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az androidos készülékek témázása kedvenc (khm...) témám, volt is korábban egy sikeres poszt a blogon, ahol néhány remekbe szabott homescreent csodálhatott meg a nagyérdemű. Az ilyen jellegű személyre szabással az a gond, hogy macerás: még, ha más ötletéből is dolgozunk, meg…..
victor quartermaine 2013.10.14 10:28:20
Magam ezt próbáltam ki: play.google.com/store/apps/details?id=com.buzzpia.aqua.launcher&hl=hu
Nem kell várakozni, nem béta, elég kevés erőforrást használ, és tudja azt, amit a cikkben említett, talán még kicsit többet is.
Lassan nyilvánosságra kerülnek a Samsung Galaxy S4 megjelenésével kapcsolatos információk. A mostani listán láthatjuk, hogy melyik országban, milyen processzorral kívánják teríteni a piacot. KészüléktípusGT-I9500 = Exynos 5 Octa processor 8 mag @ 1.6 GhzGT-I9505 = Snapdragon…..
Most kaptam az értesítést, hogy már megvásárolható a boltokban illetve a webshopban az új Galaxy S II. Árakért és bővebb infóért katt. Szerintem drága...
Ismét elindult a KIES-en keresztül a Gingerbread frissítése. Ismét a skandináv régió kapta meg először (XEE, NEE). A magyar, hivatalos verzióra még várni kell. Tehát ebben sincs magyar szótár, sem a Samsung, sem a swype billentyűzetekhez. A rendszer maradt RFS sajnos. Engem ez…..
Samsung Galaxy S tulajdonosoknak egy kis információ. A 2.3.3 óta többen panaszkodnak az akkumulátor idő csökkenésére. Ez azért van, mert a Samsung úgy néz ki, kisebb javítások kiadására bevezeti az OTA frissítést, amit a szoftver frissítése program és komponensei végeznek.…..
Bár egyre szépül a Facebook alkalmazásunk (tegnap is új funkciókkal frissült), még mindig nem teljes, azaz nem tud mindent. Többek között az általunk adminisztrált oldalakra nem tudunk posztolni vagy képeket feltölteni. Tegnap a Facebook oldalunkon (pages) jött is kérdés ezzel…..
Az első cikkben felfedeztük a készüléket, míg a másodikban megnéztük a teljesítményt és az alap rendszert. Következzenek a gyári alkalmazások közül, a gyakran használtak. Mindig azt hallgattam, hogy bezzeg a Sense. Nos igen. A Sense nagyon rendben van, az Androidos telefonok…..