Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sisso_art

4 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Ma bűntudatkeltés - holnap abortusztilalom. A nők jogainak védelmével foglalkozó Patent Egyesület felháborodással fogadja a kormány által beharangozott abortuszellenes kampányt, mely a nők lelkiismeretére hatva, bűntudatkeltéssel agitál az abortuszok ellen. (...)…..
A terézvárosi önkormányzat egy hirtelen fordulattal közölte, hogy március végéig fel kell számolni a gondosan felépített alternatív kulturális központot, sok-sok kerületi és budapesti fiatal kreatív műhelyét és szórakozóhelyét, a Tűzrakteret. Simor Ágnest, az egyik…..
Anzix Kórhatár 2011.03.01 12:33:00
A magyar miniszterelnök vasárnap saját Facebook-oldalán biztosította az internethasználó állampolgárokat arról, hogy folyamatban van az új Büntető Törvénykönyv előkészítése, amelynek keretében napirendre kerül a büntethetőségi korhatár leszállítása, meg nyilván további…..
Anzix Börtönablak a világra 2011.02.17 03:09:00
„2010. március elsején éjjel, miközben a kollégámmal épp egy, a társadalmunk iránt elkötelezett művészfilmet forgattunk, rajtaütöttek a házamon. Az emberek, akik ránk törtek, azt állították, hogy a Titkosszolgálati Minisztérium ügynökei, majd néhány más társunkkal…..
Anzix Moziüzem-zavar 2011.02.14 09:12:00
Mi volna, ha eltűnnének Budapestről a húsz-harminc éve európai szinten is kuriózumnak számító artmozik? Semmi. Szédítő sötétség. Csak olyasmi, mintha a könyvtárakat, a múzeumokat vagy a független színházakat tüntetnék el, leradírozva ezzel egy várost a világ művészeti…..