Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norani2

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem, nem túlzás azt állítani, hogy a meddőségi termékenységi kivizsgálás során ez a legrettegettebb vizsgálat. Az terjeng ugyanis, hogy nagyon fájdalmas, ezért szinte mindenkinek az az első kérdése, hogy lehet-e altatásban végezni. Nos, lehet, de az esetek többségében mégsem így történik...
Karcag szülészeti osztályára is megérkezett a Mikulás. Zsákjába rakta az összes anyjától elszeparált újszülöttet az osztályról, mindegyikükre „cuki” piros Mikulás-sapkát is húzott. Az újonnan a világba érkezők nyilván mind elnézően, csöndben mosolyogtak a kedves akció közben, és a kattanó vaku sem…..
Norani2 2018.12.09 21:45:41
Ismét ugrunk egyet az időben, egy héttel később járunk, a testvérek a Noémivel történteket ecsetelik, Angéla és Márk kirándulni viszi a kiscsajt máma. Szilvia túlvan az első békítő tárgyaláson, a férje nem enyhült meg, továbbra is váláspárti. Eközben az asszonyság…..
Norani2 2018.03.23 19:36:53
@Norani2: hová tűnt a többi része a hozzászólásomnak?
A Brutális fizika, kémia és biológia után a Totalcar fenegyereke, Vályi Pista kollégánk csak talált még egy tantárgyat az iskolai órarendben, aminek az ürügyén látványosan kidurranthat, ketté csaphat és ripityomra törhet mindent, ami a keze ügyébe kerül: november 7-én indul a…..
A bolygó popzene történetének legszebb időszaka volt a kilencvenes évek, kár is ezt most fejtegetni. A szombat esti Total Dance Festival jóságos szervezői, meg a nagyszerű Subba jóvoltából pár napon keresztül egy-egy jegyet sorsolunk ki a kvízkérdéseinkre reagáló…..
Ha komolyan gondoljuk, hogy Ozora egy a társadalomra veszélyes fesztivál (mi nem gondoljuk azt, lásd a cikk végén), amit fel kell számolni a jog és az állami erőszakmonopólium eszközével, számos kérdés merül fel. Tudott-e Pintér Sándor és a rendőri vezetés az elmúlt…..
Norani2 2012.08.12 16:34:31
@kurgan: Nem akadályoz, nem hátráltat semmiben, csupán törvénytisztelő ember lévén zavar. Valamint féltem a gyermekem jövőjét.
A Negyedik Köztársaság mozgalom aktivistái a fülkeforradalom egy éves évfordulóján bűnbánó telefonfülkéket találtak Budapest belvárosában a Nagykörúton, az Andrássy úton és a Bajcsy-Zsilinszky úton.   A szabadkozó telefonfülkék efféle…..
Subba Botox baby 2011.05.12 21:44:00
Egy amerikai anya saját kezűleg botoxozza a nyolcéves kislánya arcát. Állítólag mindenki csinálja - nehogy már csak őt basztassák, és a gyermek kéri, mert RÁNCOS. Nagy a nyomás a gyermek-szépségversenyeken, most becsukom az internetet, és a kis időre a szememet is.  ..