Regisztráció Blogot indítok
Adatok
osthunder

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Némi segítséget ad ez a poszt a szóbeli felkészüléshez.A következő "módosító" (finomító) javaslataim az aktuális, a 2010/2011 tanév második félévére vonatkoznak. A tételsor megtalálható a kurzus térképen (flash).Általános megjegyzésekI-IV feltételezi, hogy a…..
Laborvezetőknek A február 7-i héten az első előadás laborkártyáit kérdezzük végig a hallgatóktól (ahány kártya, annyi hallgatóhoz intézzünk kérést). De mivel még nem volt előadás, így ha a hallgató nem tud helyes választ adni, még ne könyveljünk el Neki egy fél…..
Páternoszter kvíz Készül a második előadás, ami már néhány érdekes PP kvízzel is próbálja szórakoztatni a szakmai nagyérdeműt: 1. ábra PP 281. oldali kvízének forráskódja (esetünkben egy laborkártya lesz).  Mit ír ki a program?…..
Második kisbajnokság Avagy a „bajnokság van, mindenki nevezett” intézmény egy blogos változatát olvasod. Itt az első kommentben érkezett helyes választ adó viszi el a kisbajnokságot (illetve, ha olyan válaszol helyesen, aki nem vette fel az előadást a Neptunban, akkor…..