Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dánijel

69 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
CICISTRIGULA! tartós idő 2012.12.31 12:59:04
Ablakomra dermed őszin tekintetedtől a fényPróbálj meg hinni, az üvegre bízniHa megreped sem enged át újra dértKihűlt perceket tart visszaKi magából többet nem engedItt a szükség szülte múlásSzinte már... idegen Hívatlan a hanyagMagával szemben lázad az anyagÁrulás!…..
CICISTRIGULA! csillagfúlás 2012.06.28 12:07:00
Nélkülem mozdul a FöldA hang nem számítCsak a kimondatlan szónak van most súlyaŰrhözragadt lelkemNem volt kérdés, nem feleltemCsak hagytam, hogy testem magát a bolygó-szívbe fúrjaCsak tartson még ma az atmoszféraHogy olvadjon burkomNéma csendem oldja fel a zúgásAz esés nem fog…..
 Az ember felkel, benyomja a hallgathatatlan felvételt, amit telefonnal lőttünk el a próbán és nagyjából tizenötször visszatekeri ahhoz a részhez, ahol olyan elképesztően jól lépnek be a gitárok és hasít az egész, mint egy megfelelően élezett konyhakés a husiba. BAZDMEG!…..
ruhák száradnak a tetőn test feszül a kéz alatt ne gondolj most pirkadatra minden múló pillanat itt ragadt és az autók nem mozdulnak az utcán lábak csúsznak szét, a jégen csöndben máglyát gyújtanak a Hold ruhátlan az ágyra fekszik szörnyeim az ágy alatt alszanak, túl mélyen…..
 szeretem a lay me down-t..
 nem szeretem a lay me down-t..
CICISTRIGULA! 10.07 2012.04.06 10:14:31
képtelen vagyok épeszű címet adni a bejegyzésnek. felezés a jussa az egészneka lassú merevedésre meredésés mered is mondani, ha elég letts enyészetbe ringat a feledés(...)behatolás a vége, ha megérted.hatás a vége. bármit is gondolsz. engedd szabadon a gondolatnyi…..
CICISTRIGULA! hasfájós szerda 2012.04.04 17:50:13
I wanna feelThat i need the realAnymoreI feel like I've just opened up the doorhaha. ha. de hiszen ennek semmi értelme. valóban nincs.A tegnapi próbán összehoztuk a Lay me down munkacímű dal struktúráját, hozzápasszintottuk azt az énektémát, amit kitaláltam, most már csak egy ütős…..
Teljesen céltalanul felvettünk egy betolást, de megérte, mert megtapsoltak minket a környező épületek vicces fiataljai :)..
CICISTRIGULA! vasárnap. 2012.04.01 10:09:09
A jéghideg verejték ólmos lassúsággal kúszik egyre lejjebb a hátamon, ahogy az erkélyre kilépve szembesülök a valósággal. Valahogy az ablaküvegen keresztül még sokkal távolibbnak tűnt az egész, mintha csak egy TV képernyőjét bámulnám. Így, hogy egy légtérbe kerültem a…..
CICISTRIGULA! duihjua 2012.03.29 11:15:00
Alávetem magam Muszorgszkijra az erkélyrőlSzól a Séta én meg a bokám töröm a hóbanMit fájna? Hisz gőzöm sincs a szenvedésrőlMire a Gnóm jön, hinnem kell valami jóbanLéptek verik fel a port a semmi szívébenÓdon gondolatokkal fizetek a kíváncsi jelennekElég! Pusztuljon, ki mer…..
CICISTRIGULA! 0:31 2012.03.26 00:31:00
az egéren pihenő kéz finoman előrecsúszik, a kurzor elmozdul, én pedig felriadok a szendergésből, amiért azt monitoron mászó rovarnak nézem.végig az én kezem volt az egéren is. ..
CICISTRIGULA! apám 2012.03.14 09:37:00
Apám takarítás közben mindig jó zenét hallgat. Ha csak portörölgetésből és porszívózásból áll a munka, hétvégén áll neki, viszont ha aktuálissá válik egy ablakpucolás is, arra kivesz egy szabadnapot. Ezek az érdekesebbek, mert szerintem ezt amolyan kellemes, önmaga…..
nájn.a hétvégén voltunk mulatni, ahová vittünk kézikamerát, hogy amatőr pornót forgathassunk, és mivel az elmaradt, megtöltöttük a szalagot egy nagy adag, közepesen hasznos felvétellel. az est hevében kipróbáltuk a huszárvágást is. másnap nem ugyanaz a lábra állás...
CICISTRIGULA! elmaradás.avi 2012.02.26 17:24:00
ígértem még rég, hogy bemutatjuk az keleti blokkot, ahová már milliárd éve beköltöztünk. hát jobb később, mint még később, úgyhogy íme:..
CICISTRIGULA! 2012.02.26 12:22:00
kétes gondolatok törik meg a monoton lüktetést. az álomból kihasad egy szelet és önálló életbe kezd a valóság határmezsgyéjén. én persze még most is alszom. a parkoló sokkal nagyobb volt, mint bármelyik ócska hipermarketé, amit eddig valaha láttam, és ami igazán furcsává…..
CICISTRIGULA! pidza 2012.02.11 23:14:17
a mai próbán temérdek pizzát ettünk, és együtt gyászoltuk az ellopott salvus vizemet. a szomszéd szobából a nappali őrség c. film legótvarabb pillanatai mennek épp (a legótvarabb pillanatok az első percben kezdődik és a film végéig tart). megfogalmazódott bennünk a koncepció…..
CICISTRIGULA! a második másnap 2012.02.04 17:23:53
testét megtagadó fej vagyok.gerincem szabadon leng a szélben és falevelekkel jár kecsesen táncot.kérlelhetetlenül tör rám a józanság.a mámoros pillanat perverz képzetei bele soha nem törődve húzzák fel koponyám falára a sáncot.just sayin'..
Az előző posztba sikertelenül próbáltam meg beimportálni két ostoba képet, amiből már-már következtetni lehetett volna a formálódó számokra, és ez a mértéktelen impotencia elölte bennem az összes jó szándékom, amit a későbbi posztokba sűríthettem volna. Időközben…..
CICISTRIGULA! spoiler alert 2011.11.30 13:09:00
megint munkaidőben blogolok, de csak mert perverz élvezettel tölt el a tilosban járás.nem.szóval arra gondoltam, hogy ha már gőzerővel zakatol a kreatív gépezet a keleti blokkban (apropó; videó hamarosan), kiszivárogtatok néhány súlyos információt a két új, készülőben…..
na nem a növény, sokkal inkább az a randa, kék dossziékból álló csomag, ami egyfajta Révai Miklós Tribute Bandként a teljesség igénye nélkül halmozta fel az összes fellelhető információt nagyjából mindenről. én csak arra emlékszem, mekkora káosz volt, és hogy végig azon…..
Úgy állok neki a bejegyzésnek, mintha kisesszét szeretnék írni, pedig csak eltökéltem még kora reggel, hogy feltétlen megosztom gondolataimat ezzel kapcsolatosan, kedvenc online felületemen. Mostanra teljesen fáradtan, gondolatoktól szabadulni vágyva igyekszem értelmes, egyszersmind…..
CICISTRIGULA! 2011.11.13 10:33:33
Szóval a próbaterem közepén fű nődögélt, amit én diszkréten lenyírtam, ám a levágott fűszálak mindent beterítettek, így nagyapám tanácsára egy biciklipumpával próbáltam egy helyre terelni őket, hogy Olivér végre felporszívózhassa őket. Vele egyébként ekkor már közös…..
bizony.fotók és beszámoló hamarosan. addig is marad a bejegyzésből felétek áradó túláradó szeretetem...
Tegnap voltunk a Keleti Blokkban Olivérrel és Bandival, hogy egy órán át csillogtassuk verbális képességeinket a Motoros Hang Rádióban, egyszóval interjúztunk. Volt előtte kis kellemes ráhangolódó sörözés (bár igazából műsor közben is lecsúszott pár üveg), utána pedig…..