Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fortitudo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Társaság a Szabadságjogokért százszor hasznosabb az országnak, mint Németh Szilárd és a többi élősködő fideszes valaha is lesz. Pár éve történt Budapesten, hogy egy külvárosi kerület úgy döntött, minek fenntartani a kerület óvodáinak-iskoláinak külön konyhát, szerencsésebb odaadni egy olyan…..
Fortitudo 2017.01.16 10:03:57
@Ballib cenzúrázók réme 21: Hát... Ezt nem mondtam. Süllősék szállítanak elég sok helyen, ahol fideszes az önkormányzat, például nálunk is.
Ennek a régi ügynek az előrángatása most az ügyben a szülők érdekében fellépő TASZ (Társaság a Szabadságjogokért) létjogosultságát, társadalmi hasznosságát igyekszik igazolni, mivel a szülők jogi képviseletét a TASZ látta el.
Helló, mozgásban gazdag újévet kívánunk minden sporinak, idén ismét ugyanitt veletek! Szilveszterkor már csak a retró csatornán (M3) megy a Szeszélyes évszakok, a szomorú, szánalmas és értetlenséget szülő viccek kabaréja. De mostanában szinte mindennap ugyanezzel a műsorral találkozom az utcán vagy…..
Fortitudo 2016.01.01 21:09:40
@őze bálint: Nem lesz szimpatikusabb a mondanivaló, és csak nehezebb lesz elérni a célt, ha azt tanácsolod a kritikus tartalomfogyasztónak, hogy inkább ne fogyassza a te tartalmad...
Még egyszer tehát arra biztatnálak, hogy amikor az általad preferált életformát próbálod népszerűsíteni, olyan tartalmat próbálj előállítani, amely azt népszerűvé teszi.
Gondolj arra, hogy annak ellenére, hogy a célok jelentős részével magam is egyetértek, nálam pl. a szimpátiát nem sikerült elnyerni... Milyen lehet az ostorozás hatása azoknál, akiknek az fáj?
A köztévé hírműsoraival szemben semmi, de tényleg semmi elvárása nincs már az embernek. Annyi mindent lenyomtak már a torkunkon, hogy immunisak lettünk, valódi érzelmektől fűtve felháborodni már nem tudunk, csak nézünk, és húzzuk a strigulákat. A Ma Reggel csütörtöki…..
Fortitudo 2013.01.24 21:42:10
@Bafana: Szerényen csatlakoznék...