Regisztráció Blogot indítok
Adatok
imjustkidding

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adott Kozma Orsi (Jazz+Az, Eat Me!, Kozma Orsi Quartet) és adott a Nine Inch Nails. Mielőtt legyintene valaki, hogy áhh, nincs kapcsolódási pont, szólok, hogy van! Orsi nagy rajongója Reznornak és a zenekarnak, Szakos Krisztiánnal egy MÜPA-s koncertre elkészítette a The Great…..
imjustkidding 2011.07.18 05:28:05
@Budapesti Szexipari Vállalat: én meg nemrég olvastam egy könyvet, "Unnecessary Jerkism" volt a címe. végig ott motoszkált bennem, hogy tudom kiről szól, de csak most ugrott be, ahogy olvastam a hozzászólásod
Nyáron a CBS Showtime cégéhez tartozó sorozatokat a Facebookon próbálják játékokkal népszerűsíteni a Disney Verdák 2-je és a Fox Mr. Popper pingvinjei c. filmje mellett. A stúdiók ugyanis egyre többször játékfejlesztők segítségével célozzák meg a több mint 300 milliósra…..
imjustkidding 2011.06.29 17:55:36
@Λατζκα: abszolút, nem is értem hogy gondolhatják, a GTA sorozatot már rég betiltották volna, hogy most hirtelen az egyik legdurvábbat emeljem ki
Aki már próbált esküvőt szervezni, az nyilván tisztában van vele, hogy a nagy napot megelőző hónapok, hetek nem a nyugodt pihenésről szólnak. Annyi baj legyen, legalább emlékezetes lesz az esküvő és a lakodalom, az meg minden nyűgöt megér. Sajnos azonban a problémák…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
imjustkidding 2011.05.19 00:13:04
@Vödör: ok, ezt nem tudtam, mert a műsort nem nézem, csak a tegnapit meg a mait láttam, meg azt hiszem az első hármat
Shy apró nézeteltérésbe került az UNION Biztosítóval. Bár a szilveszter előtt felrobbant kandalló megsemmisítette házukat, a biztosító genyózik, a kárnak csak töredékét akarja kifizetni. Logikájuk szerint januárban újra lehetett volna építeni mindent, így hiába volt…..
imjustkidding 2011.04.18 22:18:48