Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VonCroy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pihenésképp el kedtem nézni a Silent Hill játékok végigjátszását. Az összes közül a 4-es (The Room) tetszett a legjobban, aminek a végigjátszását Senshi is elkezdte. A 3-as részben volt viszont a kedvenc jelenetem :) Izgalmas és érdekes volt nézni, és azon járt az eszem, hogy a…..
Értékelés:Kifejezetten tetszett a videó, de néhány dolgot megemlítenék, amikre figyelj legközelebb. Először is, ami nagyon észrevehető, az a kicsit monoton, szünetekkel teli kommentár. Próbálj egybefüggően beszélni, és csak akkor hagyj üresjáratot, ha nagyon muszáj, és ha a…..
Gondoltam írok egy kis összefoglalót, hogy eddig mi (és mi nem) történt a 2. RPCJr. Oscar verseny háza táján. Azt hittem tavaly, hogy alig érkezett videó, mikor kb 10-15 videó volt még csak március vége felé. Most visszasírom azt az időt. Összesen egész pontosan érkezett 4 azaz…..
Segítsd a blogot ! 2010.10.03 13:36:00
A lap oldalán van egy elhelyezett Hírdetés a 'Hírdetés' oldaldobozban. Segítsd az oldalt azzal, ha naponta egyszer rákattintasz. Köszönöm előre is...
VonCroy 2011.02.16 20:09:26
Sziasztok :)Ebben a hónapban hasfelmetsző Jack-ről készült játékokkal fogok foglalkozni. Három ilyen játékról van tudomásom: Jack the Ripper, Sherlock Holmes vs Jack the Ripper és Still Life 1 (Jack nem szerepel benne, csak ezen alapul a történet). Esetleg tudtok még hasonló…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..