Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laikus2

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „10:23 – Nincs benne semmi!” kampány lényege ez volt: 2011. február 5-én (szombaton) 10:23-kor Budapesten, Székesfehérvárott és Szegeden homeopátiás túladagolást hajtottunk végre magunkon. Gyári homeopátiás szerből egy-egy teljes doboznyit fogyasztottak el…..
laikus2 2011.02.11 20:27:14
@Szilágyi András: Az időbeli egybeesés természetesen a "véletlen" műve.

A homeopátiának igenis van köze e növényekhez és azon belül a gyógynövényekhez. A homeopátiás gyógyszerek kb 60 %-a növényből készül, aminek a fele pedig gyógynövény. A növényekből készített D1, D2 potenciálú homeopátiás készítmények pedig tartalmazhatnak jó néhány molekulát a növényekből.

Feltételezem Szilágyi úr ezt tudta, de akkor az előző hozzászólását miért tette meg, vagy miért megy bele olyan mély szakmai kérdésbe, amihez nincs kellően mély tudása?
laikus2 2011.02.11 20:40:31
@fordulo_bogyo:

PaáL Tamás tisztán, világosan elmagyarázta, hogy mi a homeopátiás európai gyógyszerkezelési rend. Mért te akarod megmondani Európának, hogy hogyan kellene?
laikus2 2011.02.11 21:03:56
@pounderstibbons:
Ha visszamész a kritizált kommenthez, jól láthatod, hogy idézőjelben van, és világosan leírtam, hogy egy kőrlevélből idézem. Ebből talán kiderül, hogy nem a személyes véleményem írtam oda.

Arra szerettem volna rámutatni, hogy milyen küzdelem folyik a piacért, és a jelenlegi rendet megváltoztatni akaróknak mennyire nem az a fontos, hogy az embereknek szabad akarata szerint legyen esélye a mellékhatásmentesen gyógyulásra. Lásd legfelül Vágó úr azt is meg akarja változtatni Európában, hogy "gyógyítás tudományában járatlan betegek döntsenek a kezelésük módjáról" vagyis a homeopátiás gyógymód szabad igénybevételéről.