Regisztráció Blogot indítok
Adatok
akárkivagybárki

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi barcelonai beszámoló folytatása: hazaút, az éjszakai élet tapasztalatai és egyéb apróságok. Hazaút: mivel érkezéskor retúr jegyet vettünk a reptéri buszra, így csak összepakoltunk reggel, lesétáltunk a Placa de Catalunya-ra, és felszálltunk a buszra. Érdekes volt,…..
Menekülés a télből a tavaszba – Barcelona Elég régóta olvasgatom a blogot, gondoltam, most először én is leírom élményeimet, tapasztalataimat, talán lesznek olyanok, akik érdeklődéssel olvasnak egy hosszú hétvégéről szóló beszámolót két meleg srác szemszögéből…..
Eddig tartott a nagy lendület, azaz még 10 hónapig sem. A mindenható ma bejelentette Pesten, hogy a gonosz repülőtér mocskosan magas árai miatt eltakarítják a flotta nagy részét és rendesen szétbarmolják a menetrendet. Azt, hogy ez mennyire rossz lesz a BA-nak pár számadattal…..
akárkivagybárki 2012.11.23 11:58:59
@noel fielding: Egyet kell hogy értsek veled.
35 éves vagyok és idén tavaszig egyszer sem repültem soha sehová.
Mégpedig azért nem mert hiába dolgoztam ki a belemet akkor sem tudtam összespórolni annyi pénz hogy albérlet,számlák és egyéb fizetnivalók mellett el tudjak valahová utazni pár napra külföldre. Nem a Ryanair seggét akarom nyalni de idén az ő áraik miatt kétszer utaztam el Londonba,jövőhéten megyek Hollandiába és januárra is van egy Barcelona oda-vissza foglalásom. Londont megjártam cakkpakk 11 ezerért,Eindhoven oda-vissza 5550 forint Barcelona retúr 8000. Akármilyen szopás is volt vagy lesz ennél a cégnél mindig elvittek és visszahoztak egyben és boldog voltam hogy repülhetek és kinyitották elöttem Európát még ha patetikusan is hangzik...
akárkivagybárki 2012.11.23 12:12:27
@kpetya: Ez igaz de tény hogy naponta veszem a "fáradságot" és átnézem szinte az összes desztinációt hogy mikor hová és mennyibe kerül..
Ezt bárki megteheti.
akárkivagybárki 2012.11.23 12:32:05
@akárkivagybárki: akarom mondani " fáradtságot"
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
akárkivagybárki 2012.10.14 11:48:20
@Shopping: Az micsoda? :DDD
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
akárkivagybárki 2012.10.03 14:38:13
@Peterson: Próbálj meg olvasni a sorok között.
Egyetlen mondatomat ragadtad ki mégpedig azt hogy aki nem látta ne kommentálja. Ha csak ezt az egy mondatot írtam volna akkor helyes lenne a a meglátásod hogy vicces és máris jöhetne a moszkvás hasonlat de itt konkrétan arról volt szó hogy aki ezt nézi az retardált és szellemileg visszamaradott.Arra akartam rávilágítani hogy kár itt egyeseknek az intellektüelt játszani hogy jaj de gáz meg mekkora szégyen és jaj mindjárt belehalok annyira rossz ez a műsor stb.. Ekkora gyűlölettel viseltetni egy SZÓRAKOZTATÓ MŰSOR iránt igenis csak úgy lehetséges ha meg is nézte nem pedig mert hallott róla.
akárkivagybárki 2012.10.03 14:42:01
@Peterson: És ha elolvastad a legelső hozzászólásokat akkor nyilván azt is tudod hogy kinek szólt.
Kocsmablog Facebistro 2012.07.11 13:05:00
Helyszín: 1136 Bp., Hollán Ernő u. 13. Látogatás: 2012. május 30. 17:10-22:05 Mark Zuckerberg cégének nem kell reklám, ez itt mégis az. Az előítéletek szintjén túllépve rendben van a hely – lájk. Adatlap Elérhetőség: +36 70 598 1110 Web: http://facebistro.hu/…..
Ha már minden szar megjelenhet a masszázsblogon, akkor írok én is.Nagyon átlátszó az előző levél, szerintem nem is masszőr írta, csak valami unatkozó irodista. Nem derül ki az írásából, hogy most akkor végülis mit akar? Volt 10.000 forintja arra, hogy kísérletezzen: milyen…..
akárkivagybárki 2012.05.17 16:54:26
Ronda szó hogy prosztata, de érdekes hogy benne van a tata.Fiatalabb koromban nem is tudtam, hogy van egy ilyen szervem, amíg egyszer az urológus be nem nyúlt.Volt prosztatagyulladásom ami potencia problémákat is okozott.Akkor ismerkedtem meg a prosztata masszázzsal.Az doki csinálta,…..
akárkivagybárki 2012.04.23 12:22:34
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
Rüüdje rutinosan egy nappal korábban rendelte meg a kuponos pizzáját, mert azon belül 12 óra lett volna a szállítás. Így sem járt sokkal jobban:A kuponvilág.hu-tól vettem kupont, ami az Alforno étterembe volt érvényes egy 70 cm-es pizzára. Az első próbálkozás úgy volt, hogy…..
Azt hinné az ember, hogy az Asus jól felépítette magát noname hardvergyártóból, de akadnak még kisebb gikszerek a szervizzel. Pundit októberben vásárolt egy nyáron megjelent notebookot, aminek november végén megdöglött a billentyűzete. Miután karácsonyig nem sikerült ezt az…..
New Yorkban az autó nem érték. Egyszerű használati eszköz, amelynek velejárója, hogy sérül, karcolódik. Ép lökhárítót itt nem látsz, vagy ha mégis, akkor azt vagy egy vadiúj autón, vagy azokén, akik minden parkolásnál lefedik a lököst kimondottan erre kapható…..
Kisgyerekkel nem sétagalopp utazni, főleg, ha menet közben elhagyják a reptéren a babakocsit. FT-ék a harmadik napig bírták a várakozást, aztán vettek egy új kocsit 110 euróért. A negyedik napra meglett az eredeti jármű, közepesen lezúzva kapták vissza. A két káreseményt…..
akárkivagybárki 2011.09.19 13:49:37
akárkivagybárki 2011.09.19 13:52:07
Béla hitelestül szerette volna lepasszolni autóját, mert már nem bírja a részleteket. Igenám, de az új vevő sem szeretné, ha aztovább emelkedne, viszont fix törlesztőre csak a régi tulaj jogosult:Én is egy vagyok a hülyék közül, akik svájci frank alapú hitelre vették az…..
akárkivagybárki 2011.08.16 12:07:39
Balázs a szívén viseli a hipermarketes halak sorsát, ezért háromszor is elküldte nekünk ezt a fotót. Nincs semmi baja a pontynak, csak pihen, illetve hazavágyik a fjordokhoz.Ami él az 999 ami nem él az 1299?..
akárkivagybárki 2011.08.01 13:06:57
@Megdobbent: Nagyon hülye!! :DDDDDDDDDDDDDDD
Benjinek a gép szerint nem sikerült a KRESZ vizsgája, ő azonban úgy gondolja, hogy igen, hiszen az egyik kérdésnél a számítógép hibázott, rossz választ ítélve jónak. Sajnos a vizsgáztatót nem sikerült meggyőznie erről, szerinte nem a rendszerben, hanem a vizsgázóban van a…..
VV Alekosz nyerte meg a Való Világ negyedik kiadását, ezzel megszakítva egy nemes hagyományt, miszerint ezt a műsort csak abszolút szürke, érdektelen arcok tudják megnyerni. A magát ékesszólónak tartó, az RTL szerint okostojásnak minősülő éjjeliőrt lehetett gyűlölni,…..
akárkivagybárki 2011.05.09 15:04:29
Proszektúra Új csillag született 2011.04.26 17:22:00
Húsvét hétfőjén Budaházy után immáron egy újabb nagyszerű hazafi vált médiasztárrá, a kempóbajnok Eszes Tamás úr személyében. Felmentették az Egri Városi Bíróságon a garázdaság szabálysértésének vádja alól, s ma már azt is megtudhattuk róla, hogy indul a…..
Az RTL Klub harmadjára is nekiveselkedett a brit Got Talent-franchise-tól nyúlt ötletekkel megvalósított Csillag születik című tehetségkutatónak, és miért ne tennék, hiszen a Tv2 annyi ellenállást nem fejt ki saját gyártású műsorok terén, mint egy megvesztegethető balhátvéd…..
Az Easyjetnél egyszerűbb kivetetni a gépbe bepakolt csomagokat, mint kinyitni a beszállókaput, hogy ne maradjanak le az utasok:Biztos vagyok benne, hogy nem sokan vannak, akiket a repülőjáratuk úgymond otthagyott. Hát én többedmagammal átéltem ezt a felemelő élményt. A történetet…..