Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anonimus_

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy megvetéssel néztem eddig ezekre az igénytelen papírtasakos DVD-kre, mert részben ezek is felelősek azért, hogy a magyar DVD piac mára vegetál és a lassú halál felé tart. De úgy voltam vele, hogy a fene egye meg, most már érdekel is, miféle kiadványok lehetnek ezek, ahol…..
anonimus_ 2011.03.16 19:52:44
@anonimus_: mármint a filmet
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
anonimus_ 2011.02.18 20:41:07
@Neo!!!444: Biztos sokan elkezdik még,de senki nem fogja tudni úgy csinálni mint freedyD.
anonimus_ 2011.02.24 19:27:44
@Dínósbácsi: Teljesen igazad van.Nekünk kell hálásnak lennünk hogy eddig csinálta,sőt a sorozatot is nagyon korrekten fejeztbe be freddyD nem azt mondta nah ennyi itt a vége többet nem láttok,még fogadóora is volt,nemhiszem hogy más ember megtett volna ennyit és így.
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..