Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atyus45

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Morpheus Kipcsak volnék? [17.] 2019.10.17 10:12:32
Kipcsak volnék? Eddig ezt nem is tudtam. Bár igazság szerint egyetlen rokonom, szomszédom, barátom, munkatársam vagy ismerősöm sem tud arról, hogy akárcsak léteznének ilyen etnikumú emberek a környezetükben. Miniszterelnökünk mégis azt állította Bakuban, a Türk Tanács ülésén (mely a türk nyelvű…..
A kisdobosok és az úttörők Petőfi Talpra magyarját harsogták, miközben a kommunista-rezsim a kokárdáktól rettegett. Így „ünnepeltük” a Kádár-korban március 15-ét...
Your browser does not support iframes. Pontosabban honfoglalás ÉS szabadságharc. Aznap. Amikor kiűzték a törököket. 1939-ben. Kossuth Lajos vezetésével. De Arany János is nagy hős volt. Miattuk van a Nemzeti Vágta.  Észbontók, Viasat3, március 25, 18:00 duplarésszel...
  A választás után májusban járt le a kilakoltatási moratórium. Nem véletlen történt így, a kormánypártok szándékosan a választás utánra időzítették a gyalázatot. Május óta az Orbán Viktor vezette magyar kormány 1355 magyar családot lakoltatott ki otthonából.   Ezen családok az igazságtalan…..
Amit most rögzítek, abban több a honfitársi bú, mint a kajánkodás vagy a leleplezés szándéka. Az országunkat képviselő csúcspolitikusok viselkedési kultúrájáról tűnődnék. Az egész magyar sajtón, sőt a közösségi oldalakon is végigfutott egy alig percnyi dokumentáció. Üléseztek az Európai Unió…..
    Időről-időre felmerül a közbeszédben a miniszterelnök öltözködési stílusa. Az internet népe savazza Orbán gatyáját. Van olyan tévécsatorna, ahol úri szabót ültetnek le egy beszélgetésre, aki felajánlja azt, hogy ingyen és bérmentve testreszabja a miniszterelnök gatyáját. Oda jutottunk, hogy…..
Imádja a fesztiválokat, rengeteg időt szentel a testére, mozgását pedig az egész ország ismeri. Ugyan ki másról is lehetne szó, ha nem Pumped Gabóról? Marcellina ugyan nem fejtette meg a rejtélyt, de a leírásból egyértelműnek tűnik, hogy az Index által felfedezett fiatalemberről van szó, aki a Blikk…..
Update: a szavazás lezárult, értékelés itt    Alapvetően egyetértek azokkal az elemzőkkel és más okos emberekkel, hogy aki kormányt váltana, mindenképpen el kell mennie szavazni április 8-án és most első alkalommal fel kell adnia az elvi politizálásról alkotott elképzeléseit, azaz minden esetben…..
12 tény, amit mindenkinek tudnia kell a Fidesz közpénzlenyúló gépezetéről...
atyus45 2017.12.10 18:35:28
@Kővárépítő Orbán a király a házban:
Sötét emberek fejében sötétség van.Nyalóca.
Jobb helyeken a civil szervezetek az állami intézményrendszer mellett működnek, azok tevékenységét egészítik ki, vagy azoktól vesznek át részfeladatokat. Mindennek egyszerű oka van: a civilek lényegesen hatékonyabban tudják ellátni a vállalt feladatokat jellegükből adódóan,…..
atyus45 2017.11.29 13:34:58
@LKerekes: Tudod haver.Nem zörög a haver ha a paraszt nem szarik benne.Sötét vagy.
Közelednek a választások, ennek csalhatatlan jele, hogy óvatosabb volt a kitüntetésekkel a kormány, próbált vigyázni arra, hogy ne tüntessen ki ún. megosztó személyiségeket augusztus 20-án, mint tavaly Bayert...
Pedig nem is volna érdekes a vakáció helyszíne, ha nem akarnák eltitkolni. De el akarják. ..
Számtalan írás jelent meg már azzal kapcsolatban, hogy mibe kerül nekünk a vizes világbajnokság. Nem akarok ezekkel az írásokkal vitatkozni, mert nem vagyok a megfelelő ismeretek birtokában. De talán azzal is érdemes foglalkozni, hogy mit hozhat ez az esemény a konyhára...
atyus45 2017.07.29 20:06:05
@Pálfi József: Nem írom hogy kedves barátom mert nem ismerlek,de az írásodat olvasva halvány fogalmad sincs hogy itt mi és hogyan történik.Kérj letelepedési engedélyt költözz ide ebbe a "csoda" országba.
Tudod a szomszéd kertje mindig zöldebb.Sajnos a miénk kiszáradt mert még locsolási lehetőségünk sincs.
A sötétség és a fény erő csapnak össze Európában épp úgy, mint Magyarországon. Ördög és angyal csatája ez. És még hosszan sorolhatnánk a duális példákat - feleslegesen. Orbán sem erőltette meg magát idén: felmondta a szokásos paneleket, de a propagandán túl nem merészkedett...
A minőségi, önazonos trasht szereti, örülhet, az RTL Spike, ami csak nevében RTL, egyébként a Viacom-csoport tagja, DE EZ MOST HOSSZÚ, HAGYJUK, folytatja a Pumpedéket, Pumped Gabó és Sebestyán Ági, meg a hozzájuk csapódó turnékellékek kalandjait, sok bazmegolással, jóhogy. ..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír) – DokumentumszolgálatTisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Asszonyok, sőt, Anyák! Magyarok, barátaim, nemzetisorsközösségi társaim! Nyolcmillió magyar minden emberi kézzel meghúzott határon innen és túl, határok nélküli eszmei-lelki…..