Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bűdi Nanni

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plakátkampány, fotók, tömérdek blogbejegyzés és persze hosszadalmas próbák. Na, de ki is az az utolsó magyar? Ez a légkör jellemzi Az utolsó magyar debütálását. Homály, rejtély, de valami grandiózus és fenomenális készül. A színházban valaki mondott egy jót az egyik nap.…..
Olyan nehéz a mindennapok sodrásában, a szürkeséggel és kötelezettségekkel teletömött órákban időt szakítani arra, amit igazán szeretünk. Energia, akarat és vágy. Talán ez kell hozzá. Ha ratingelnem kéne, hogy mik a legfontosabb dolgok az életben: az alkotás, és az ez utáni…..
2013. szeptember 17. - Halhatatlan (nyilvános próba) Az első megmérettetés. Min is dolgozunk olyan keményen? Itt az ideje megmutatni magunkat. Mielőtt élesben megnézhetnék a miéink, még egy próba. Az eredménye igen kecsegtető. Legyen ilyen a főpróba is! Azt hiszem, ha egy…..
Szeptember végére készülünk nektek egy új családi előadással. Idén engem ért az a megtiszteltetés, hogy három „igazi" színésszel állhatok majd a színpadon, a célból, hogy titeket szórakoztassunk. A Halhatatlanról mesélek most. Bár hazudnék, ha azt mondanám, én nem…..
Négy év, öt tábor. Elfújta a szél. Méghozzá milyen gyorsan! Jó ég. Merenye egy pillanat alatt elszállt. Azt gondoltam, majd lapra vetem, melyik mennyire jó volt, de sajnos kudarcot kell vallanom már rögtön az elején. Ezt nem lehet rangsorolni. Nyilván az utolsó tűnik a legjobbnak,…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG VasVár 2013.06.20 15:00:00
Munka-Egyetem-Színház. A boldog élet titka. Néha mégis sok egyszerre, viszont a színház a mentsváram. Kiszabadulni a rabigából és játszani vidéken!. Igen, a hétvégén Vasvárra utaztuk, hogy előadásokat nézzünk, együtt legyünk, a csapat, és persze, hogy megmutassuk, mit is…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Utóirat 2013.05.30 08:00:00
Nem tudom, mikor láttam először. Egy színház ugyanazon embere tartott minket össze, mégis távol volt(unk egymástól). Egy kamasz sokszor nem veszi észre a valóságot, talán én is vak voltam, ezért nem láttam mást, mint a vicces nevű vidéki kisvárosból felkarolt gyerekeket.…..
„A Zeu központjából jelentkezem, egyenesen Moszkvából. Cuki kis község, de furák. A minap sétáltam a főutcán, Ivánnal,- mert Pista most az Olimpiára készül, a férjem pedig konferencián van- és a nők lenézve köpködtem a lábam elé. Felháborító. Most egy kis etyepetye…..
Ha lenne egy színházam...biztosan nagyon nehezen tudnám jó kommunikálni mit is szeretnék látni a színészeimtől. Na, de fussunk neki előről. Nekem? Színházam? Ha nem komplex káosz lenne, akkor egyszerűen csak paradoxon a kijelentés...feltételezés! A felelősséget legyűrvén,…..
Az igazat szólva, az idei évadban ez a Böske, nagyon el lett találva. Imádom csinálni. Persze, hiányzik azért a „dráma”. Vattával lehetett volna meg az egyensúly... (Vatta a tervezett "Halhatatlan" egyik szereplője - a szerk.) Na, de ne térjünk el a témától (Ami ez:…..
2013. február 23. - Romantika Zártkörű előadás. A darab tökéletessége és zsenialitása mellett, azt hiszem, az én személyem is döntő volt, hogy a Be Happy Nyelviskola tulajdonosa úgy határozott, hogy megvásárol egy teljes előadást az iskolában dolgozók és tanulók részére.…..
Szóval „ Hogyan használjuk színházas tapasztalatainkat az életben” ? Ez az a kérdés, amit mindig is kerülni akartam. Mivel nyilván a színpadon való szereplés felkészít azokra a helyzetekben az életben, mikor rögtönözni kell, vagy sok ember előtt prezentálni, és persze a…..
Én SzátyárBöske nyócadik kerületi lakos asztat mondom hogy nincsen nagy érték itten a mai világmindenségben. Ez a cirádás Flórián a romapolitikaielnök éppolyan cigány mint én meg a Mamácska. Önkormányozni én is tudok ám, csak annak a gyilkoshorvátnak a kezébe ne kerüljön…..
A hónapok jöttek, mentek, véget értek. Cziczótáborban Szégyen gyalázat kérem, de a nyár előttről nem túl sok dologra emlékszem. Túlságosan is zseniális és effektív a nyári Cziczó-tábor, hogy ne az jusson eszembe, ha elmerengek az elmúlt éven. A nyarunk a Romantika…..
Toldi Andrissal, azaz Bandival beszélgettem... rendőrként a Romantikában (második pistaszerepe) Drága Bandikám, mióta is vagy itt a Fészekben? BANDI Kedves Nanni! A Fészek Színházban - Budapesten -  2010. áprilisa óta vagyok, de vannak előzményeim... Hm, a bugyis…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Ál/arc? 2012.11.28 11:00:00
Meglehetősen érdekes dolog színésznek lenni, izgalmas. Azt hiszem, jó megfigyelőképesség kell hozzá, meg persze, hogy ne legyél szégyenlős. Hogyan lehetünk valaki más? Egy archetípus? Színpadon eltúlzott, kitalált alak? Először, úgy vélem, megragadom valahol. Milyen lehet az…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG 2008-2012 2012.11.23 11:00:00
Szeretek nosztalgiázni. Imádom azt, mikor a buszon ülve felbukkannak régi, vicces emlékek, és ahogy a kép megtelíti az agyam, hirtelen önkéntelen nevetésbe török ki. A mellettem utazók pedig értetlenkedve bámulnak, hogy na ugyan akkor mi is volt ez? Én pedig rákvörössé…..
FÉSZEK SZÍNHÁZ | BLOG Miért is? 2012.11.16 08:00:00
Romantika, az új, készülőben lévő előadás. Búbánatos cigánymese. Hogy miért is ez? Milyen is egy mese? Tanulsága van, olykor irreális dolgok történnek a szereplőkkel, általában a jó eléri hőn vágyott célját és a rossz megkapja méltó büntetését. CziczóTábor…..
A Fészek Színház évről évre próbálja több és több helyszínen megmutatni magát, (el)ismertebbé válni, erős gárdát építeni a falai közé, és az odalátogatók kedvében járni. Idén alkalmunk nyílt ellátogatni a TeARTrum Fesztiválra, ahol a vártnál is több érdeklődő…..
Minden kedves, csipás vendégünket köszöntjük! Fürj csicsergős jó reggelt!Az apród társam Ajna, Finnországból, én pedig innen, a pajtából jöttem.A mai feltétek közt találnak háztáji vöröshagymát, apróra szeletelve, citrom levével bolondítva.Emellett lógócsöcsű és…..
2012. március 30. - Műköröm ..
2012. március 27. - Iskolapélda Energiám 100%-on, isiből rögvest "A" színházba. Szövegátfutás, és alig várom, hogy érekezzenek a többiek. Annyira izgatott, és kíváncsi voltam a darabtemetés csínjaira, hogy miket ötöltek ki a fejek, hogy nevessünk és élvezzük az utolsó…..
2012. február 2. - Műköröm   Jóságosatyaúristen, milyen rég volt utoljára Műköröm!   Alig vártam, hogy ismét összegyűljön a banda, hogy játsszunk megint. Készülődés, közös rámolás, sminkelés, egy kis röhögcsélés, majd megérkezik Zsani és kezdődik a…..
2011. november 21. - Műköröm   Stressz övezte az előadás előtti napokat, mivel féltünk, hogy néző hiányában nem lesz több előadásunk, amit persze egyikőnk se akart. Fogcsikorgatva, de összehoztuk. A csapat, a kitartás, az összetartás. Szeretjük ezt a darabot, a…..