Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füstölő

98 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hi Folks! It is a frequent problem among the RC owners to switch the lights on their trucks, planes or copters from their transmitter. In this video you can see how can you prepare a cheap RC switch, which able to switch 12V lights or LEDs from any free channel of your transmitter. Regards, Xinis…..
Lassan, de biztosan elkezdtek szállingózni az alkatrészek. Először a motorok érkeztek meg. 2208-as 80T brushless motorokat választottam. A leírás szerint 200g-ig jók, így a telefonnal meg kellene bírkózniuk. Ami meglepett, mert még ilyennel nem találkoztam az az, hogy a csavarokat…..
  Sziasztok! Ebben a blogban egy, a lehető legolcsóbb, de még használható 2 tengelyes gimbal szereléséről és beállításáról szeretnék írni. Azt, hogy mennyire lesz használható, nem tudom, hiszen nulla tapasztalatom van a gimbalokkal kapcsolatban. Mondhatni, még szűz vagyok…..
Kecskeméti RC Modell Blog Vége 2013.04.02 20:00:00
Kedves Kollégák! Ezennel a kecskemetircmodell.blog.hu bezárja kapuit. Ezen a felületen nem lesz több bejegyzés. Oka: áttérünk / áttértünk a Facebook-ra. Létrehoztam egy csoportot, amihez bárki csatlakozhat és onnantól kezdve szabadon posztolhat, tölthet fel képeket, videókat, kommentelhet és bármi…..
No. 1. No. 2. No. 3. No. 4. No. 5. No. 6. No. 7. No. 8. Ez a bejegyzés kizárólag Terror "antifácse" sporttársunknak készült, hogy Ő is tudjon szavazni! Hajrá Terror! ;-D..
Szombaton este 18:00-tól került megrendezésre az első hivatalos Team Kecskeméti RC Modell-találkozó. Az összejövetel apropóját az adta, hogy a tavalyi év gyengeségével szemben (a létszám és érdeklődés szempontjából) az idei évben nagyon sokan lettünk, egyre többen kezdtek / kezdenek bele ebbe a szép…..
A Samsung kezd az Apple méltó ellenfele lenni. A legújabb csúcs készülék megjelenése előtt, naponta 12 pletyka röppen fel arról, hogy milyen újdonságokat pakoltak az új izébe. Hologramos billentyűzet, ujjlenyomat-olvasó, 34 colos giga amoled retina ultra kijelző, 123 megapixeles…..
Itt is, mint az Iphoneok esetében a pletykák 99%-a igaz volt. De a bemutató… Van még mit tanulnia a dél-kóreai cégnek. Kicsit olyan érzésem volt, mintha egy tunéziai hotel nyugdíjas üdülői számára rendezett szórakoztató esemény látnék, nem pedig egy felsőkategóriás…..
Füstölő 2013.03.18 11:48:40
Sziasztok! Vasárnap ismét sikerült összeverődnünk (habár nem teljes létszámmal) a Szilcsi-Ringen egy kis autózásra és nagy meglepetésünkre, Pötyi által egy kis repülésre. Az időjárás először kicsit megijesztett minket, kb. 10 percig esett az eső intenzíven, de utána az égiek megszántak minket,…..
Tegnap is szép számmal jöttünk össze Kadafalván egy kis napsütéses örömautózásra. A Lajosmizsei "túra" elmaradt, a többség szavazott ==> maradtunk itthon. Szép volt, jó volt, egyeseknek (pl. nekem) deficites..., de ez az én bajom...
Úgy néz ki végre elmúlik a hosszú tél és végre közeleg a tavasz! Mivel már többen jeleztétek, hogy kiváncsiak vagytok a mizsei pályára, nos itt az alkalom! Részletek: http://www.rcoffroadlajosmizse.hu/articles.php?cat_id=4 Beszéljük meg, hogy mikor és hogyan megyünk, hiszen akkor a…..
Nálam jobban szerintem senki nem utálja a Samsung  mobiltelefonokat (más termékükkel semmi bajom!) Pontosan ezért is szerettem volna tesztelni az alfa hímjüket. És őszinte leszek leesett az állam.  Mégis  Nagyon király kis telefon lett ez a Galaxy S3. Gyors,…..
Füstölő 2013.02.26 13:30:33
@somivagyok...:

Nincs itt félreértés... Hidd el én sem akartalak bántani, csak nem értem meg, hogy miért iPhone? Miért adnak az emberek olyan nagyon sok pénzt a telefonért, kiegészítőkért, mikor olcsóbban ugyanolyan jót (ha nem jobbat :D:D:D ) lehet venni? Lehet én vagyok "nagyon egyszerű", de ez az amit én nem értek.
Amikor megvettem az S3-at két iPhone-os ismerősöm is azzal kezdte, hogy miért nem iPhone-t vettem?! Kérdeztem: "Miért? Mert sokkal drágább és semmivel nem tud többet, szerintem!" Na erre nem tudtak mit mondani.
Én tényleg szeretném megérteni az iPhone fanokat, de még senki nem tudott egyetlen olyan dolgot sem mondani nekem, amiért azt mondtam volna, hogy veszek egy iPhone-t még akár drágábban is...
Füstölő 2013.02.26 21:17:02
@Viktor H: Egy kis érdekesség: www.youtube.com/watch?v=vc9bMY6lGw0
Szerinted ezeknek az embereknek hány %-a foglalkozik a történelemmel? Szerintem az arány amit mondtál pont fordítva van.
Az akksi szerintem kielégítő. Ha nem csüngök a Neten éjjel-nappal, akkor 3-4 nap lazán. Netezve pedig nincs az az eszköz, ami tovább bírná. Egyébként lehet hozzá erősebb akkut venni, vastagabb hátlappal együtt. De pont ezért nem kell, mert vastagabb. Imádom, hogy ilyen vékony. A Galaxy Tab 10.1-esben is azt szeretem, hogy olyan vékony, amilyen. Az helyett is vehettem volna iPad-et, de az sem tetszett. Az okokat nem sorolnám fel.
Én nem az S3-at akarom sztárolni, csak érthetetlenül állok az emberi butaság előtt. (Akinek nem inge nem veszi magára!)
De egyébként meg nem vagyunk egyformák (hála Istennek), ezért él meg egészen szépen mind a kettő nagy gyártó.
Füstölő 2013.02.21 12:58:28
@Viktor H: Ki kell bírni, hogy "ne basztasd". Mondjuk én zenét nem hallgatok rajta. A 4 nap úgy értendő, hogy csak SMS és telefonálás (céges ügyeket intézek rajta), egyébként csak lerakva mellém az asztalra.
Szerintem nincs ez a spórolásos dolog. Ki kell kapcsolni az automata fényerő szabályozást és készen is van. Nem létezik, hogy sötét és élvezhetetlen lesz ez az egyébként csodaszép kijelző.
A hétvégén nem csak mi négyen nem bírtunk magunkkal. H.Paja kolléga is kivitte az E-Maxxot a hóesésben, egyben tesztelte a belső védelemre szolgáló aplikációját is. Úgy tűnik bevált! Ügyes...
Mint azt már korábban írtam, a mi kis csapatunknak nem számít, hogy tél van és esetleg esik egy kis hó.... Mi kint vagyunk és jól érezzük magunkat! :-D Sajnos több kolléga nem ért rá, ezért "csak" 4 géppel dúrtuk szét a pályát, amit a végén Isti és Laci sporttársak szépen rendberaktak.…..
A különböző fórumokat olvasgatva sokszor találkozom azzal a kérdéssel, hogy hogyan lehet leszedni egy RC autó kerekéről a gumit. Több módszer is van erre (a Youtube-on sok-sok videó van), de a legelterjedtebb talán az a módszer, amit én is szoktam alkalmazni. Ez az ún. gumilesütés. A procedúrát az…..
Képek Terror jóvoltából: http://indafoto.hu/terror/2013_01_27/page/1 Köszönjük!..
Sziasztok! Kinézek az ablakon és most is esik a hó. Ennek örülök is meg nem is. Örülök, mert szép, mert lehet menni szánkózni és egyébként is tél van és a tél így szép. Viszont modellező vagyok és ez az időjárás minden csak nem optimális az RC modellezéshez. Lefagy az ember keze még kesztyűben is,…..
Képek Terror jóvoltából: http://indafoto.hu/terror/2013_01_13/page/1..
Sziasztok! Utoljára majdnem 2 hónapja írtam új bejegyzést... Ennek rengeteg oka van, főleg az időhiány. Mostanában rengeteg a munka és a tennivaló, de azért nem állt meg a modellezés teljesen. Néha-néha amikor időm engedi kimegyek repülni egy-egy órácskára valahova. Igen-igen! Repülni! Ugyanis még…..
Sziasztok! Ezt a bejegyzést azoknak ajánlom, akik bérből és fizetésből élnek (akárcsak én, cikk az átlagkeresetről 2012-ben), átlagosan keresnek és nem nagyon van lehetőségük másodállásra, stb. A modellezés nem olcsó. Sok-sok pénz kell hozzá, amit vagy a családi kasszából veszünk el vagy…..
Kedves modellező kollégák! Az idei modellező szezonnak lassan vége. :-(  Részemről én szeretnék jövőre is modellezni, jókat háborúzni a pályánkon. Ehhez azonban az kell, hogy rendbekapjuk egy kicsit, mert szerintem ebben az állapotban (bokáig érő homok, gyakorlatilag egy félcső az egész…..
Sziasztok! Mint előző bejegyzésemben is írtam, a múlt hétvégén meglátogattam Apajon az RCOR Off-Road bajnokság zárófutamát. Igazából Kicsiman cimbimet mentem megnézni, aki az alap kategóriában indult nitrós truggyjával. 6. helyez zárta a napot. Gratula! Láttam sok szuperjó gépet minden…..