Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dovim

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bréking nyúz: a Magyar Nemzet publicisztika oldalán évtizedek óta ottfelejtett Tollhegyen rovat szerzője rákapott a népszerű közösségi oldalra. Pilhál György, akinek neve összeforrt a konzervatív glossza műfajával - és általában szikkadt szobanövényként szokott…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.02.10 09:30:00
Charlie Sheen értesítette a Két pasi meg egy kicsi stábját, hogy fizetésük egyharmadát saját zsebből kicsengeti, ha a CBS és a Warner hozzárakja a másik kétharmadot. Mivel a forgatás áll, senki nem kap fizetést a stábból. Nemes gesztus, bár kifizethetné az egészet is, ha…..
Elnézést, hogy napokig nem volt poszt, most egy egész gyűjteménnyel igyekszem ezt jóvátenni. Az előző blogban voltak már a Grow sorozat néven ismert növesztős játékok, amikben különböző elemekre kell megfelelő sorrendben kattintani, és az alapján kell kitalálni a helyes…..
Dovim 2011.02.09 10:47:11
Awwwwww

Megint egy játék, amiben semmi logika nincs, csak klikkelni kell amíg kijön a jó megoldás. Ki a fenének jutna eszébe, hogy az egyik fontos mozzanat egy robot vakond megépítése? Vagy 20 próbálkozáson át azt hittem az csak szobor, mert előbb megépítették, mint hogy a matematikus felfedezte.

Ha a többi része is ilyen, akkor max 2 pont. De csak az összes után értékelem.
A Fringe eddigi első és egyetlen duplarésze ott folytatódik, ahol abbamaradt. Walter és Olivia odaát rekedtek, Waltert meglőtték, Olivia összefutott William Bellel, mindeközben pedig Walternatív arra készül, hogy fiával hozza működésbe a másik világot elpusztító szuperfegyvert.…..
Dovim 2011.02.08 11:44:43
@Tipca:
Akkor viszont nem mostanában lesz folytatás. Évad vége + megvétel + szinkronizálás + ütemezés = sacc per kábé 1 év (ha egyáltalán megveszik) :(

Nem tudom szokás-e ezen a blogon, de megkérdezem: Nem akarod folytatni a részeket az angol verzió alapján?
Imádom az írásaid, minden rész után jövök elolvasni, hogy milyen részleteket nem vettem észre. A sorozatra meg annyira rákattantam, hogy tuti nem várom meg RTL-t, hanem haladok tovább.
Dovim 2011.02.09 08:27:46
@Zsírosbödön:
A tekés Yoda utánzat, aki meggyógyított Nina-t és Oliviát is

fringepedia.net/wiki/Sam_Weiss
Az egyklikkes láncreakció-játékok egy szép képviselője az Icy Gifts, amiben jégbe fagyott ajándékokat kell feltörni. Az ajándékok kis hatókörben a közeli ajándékokat is "kibontják", és persze vannak mindenféle speckó bónuszok, amik savtócsává változnak, darabokra…..
Igen hálás téma Charlie Sheen a bulvársajtónak és a tévés szakblogoknak, mi is elemeztük kalandjait a kokainhegyek és szilokonvölgyek között eleget (meg fogjuk is még). Most épen arról jött hír a radaronline-nak köszönhetően, hogy a pornóipar eddig bírtam, de nem tovább, és…..
Dovim 2011.02.08 12:19:58
@almdudler:
Már hogyne tennék. Persze Kacy Jordann a közelébe se megy majd, sőt, talán lesz kiselőadás is tőle, hogy a "drog rossz, értem?". De Sheent tuti úgy ábrázolják, hogy a homlokáig fehér poros lesz :D
Brenda Vaccaro neve nem sok mai tévénézőnek mond sokat, pedig az idén 72. évét betöltő színésznő játszott az Éjféli cowboyban is, meg kismillió sorozatban a Szökevénytől a Columbón át a Kés/alattig, és a Broadway-en sem ismeretlen a neve. A Dr. Halálban Jack Kevorkian…..