Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agyamelhagyom

4 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem hittem volna, hogy valaha is Bayer Zsolttal egy véleményen leszek valamiben. És most mégis úgy tűnik, hogy szombaton együtt fogunk menetelni. Nem mintha ettől megváltozna a mélyen elítélő véleményem róla, a stílusáról és az egész elrugaszkodott politikai…..
agyamelhagyom 2012.01.21 12:22:22
@Alamio: A megosztottság valóban mindehol jelen van. A gazdagok vs. szegények, így leegyszerűsítve. És a buta szegények átállnak a gazdagok oldalára.

A Haza nem lehet ellenzékben! Ez is a ballib jelszava volt, ugye? Az, hogy az első Orbán-kormány idején is a gazdagokat támogatták a támogatott lakáshitelekkel, építették a klientúrát, az tényleg nem a megosztás felé vitte az országot. Mondd, mikor kezdődött az, hogy apa a fiával, testvér a testvérrel vitázott, és nem állt szóba? Igen, az Orbán regnálása idején. A családokba a fidesz vitte be a politikát, és ez az igazi megosztottság. Nem az, hogy a milliárdos fel sem tudja fogni, hogy valaki egy hónap alatt keres annyit, mint amennyit ő elkölt egy ebédre és ezért pampog. Ez már elfogadott tény. De az, hogy a családokat szétszakította az orbán vezette fidesz, a megbocsáthatatlan.
agyamelhagyom 2012.01.21 12:49:44
@Alamio: Tudod mi tűnt fel nekem, mint központi fidesz stratégia? Már a pálfordulás óta ez az alapja a fidesz létezésének:

Elkövetek valami rosszat (legyen apró csínytevés, vagy bűncselekmény) és azonnal megvádolom vele a politikai ellefelelemet (fidesz zsargonban ellenségemet). Ilyen volt
a "megfigyeltek bennünket" amit azóta sem bizonytottak,
a gyurcsány hazudott, kiforgatva az eredeti beszéd, valójában orbán 90 óta folyamatosan hazudik
a baloldal ellopja az országot, mi zajlott annak idején a mg. cégekkel, a földekkel, Tokaj hegyalja, a családi bányák terjeszkedése, stb.
És most te is hazugsággal vádolsz mindeknkit, akinek ellenvéleménye van.
agyamelhagyom 2012.01.21 13:19:37
@mikka: Édesanyádat sajnálom. Ezek szerint ő is elvesztette a valóságot.
Az ex-komcsi komisszárok többsége most a fidesz soraiban csücsül. Mert ezek mindig a hatalomhoz dörzsölik magukat. Egy Csurka áll ki a fidesz mellett? Egy Schmitt Pál az elnök? Egy Pozsgay, Kövér, Stumpf, stb volt komcsik töltenek be pozíciókat és kommunistáznak ezerrel? És igen, egy ellenzéki rádiót nem "illik" egy demokráciában ellehetetleníteni. Fasizmus? Nem elég, hogy megtűrik a jobbikot? Az tényleg mókás, hogy a fideszben ülő és független elemzőként a fideszt támogató Jahvét tisztelők hogy érzik magukat, amikor a fidesz szélsőjobb szárnya antiszemita módon megnyilvánul? Vagy mit érez a Farkas Flórián, amikor a rokonai ellen masíroznak katonai ruhában. Erre tényleg kíváncsi lennék. Mert jellemtelenül megvédi az orbánt. Hogy ugyan ne báncsátok mán, mert egyedül ő szereti őket, és tud a vízen járni.
És a külföld előtt nem csak itthonról adnak tájékoztatást a Magyarok, hanem a külföldiek is tájékozódnak. Pl. nézik a Hírtévét, a "független", "elfogulatlan" MTV-t és összevetik pl. a BBC, AFP, CNN tudósító anyagával. Csodálkoznak, hogy az MTV nem találta a tüntetőket...
Hatalmas méreteket ölt a hisztéria, talán sokan nem vártunk ennyi óbégatást. Pedig előre lehetett tudni, hogy a külföldet szolgaként, hazánk stabilitását bármikor feladó MSZP-SZDSZ hátország mindig lesben fog állni, hogy mikor árulkodhat és fordíthatja ellenünk a nemzetközi…..
agyamelhagyom 2012.01.07 23:07:09
@Tita nick: valszeg azért, mert rájöttek: 33-ban nagyon elbaszták hogy nem ugattak bele a német belpolitikába. Vagy csak már későn...
agyamelhagyom 2012.01.07 23:12:55
@lariflari: és az innen, valamint a parlamentből hamarosan kirúgandó szintén haver fityisz politikusok is munkanélküliek lesznek. Te ezt komolyan elhiszed? A bezárt iskola-, óvoda-, önkormányzati épületek meg szépen szétfagynak, mert nem lesz bennük élet. Te ezt komolyan elhiszed? Nem lehetsz ennyire vak orbánista... Egy szándék lehet csak emögött a barmolás mögött: valakiknek kellenek az épületek jó óccón...
Olvasom itt, hogy egy “magas rangú kormánypárti politikus” szerint az új egyházügyi törvény azért is jó, mert nem csak a szcientológusokat fosztja meg az egyházi státusztól, hanem "a további jelentkezők erős megszűrésével egyfajta profiltisztítást is…..
agyamelhagyom 2011.08.14 09:23:32
@szgy: Ebben biztos vagy? Szerintem pont fordítva van. Az más kérdés, hogy a hivatalosan szocdem párt volt a konzervatív, a hivatalosan konzervatív párt pedig erősen demagóg és kommunista. Ennyit az eszmerendszerekről. Bár a keresztény egyházak is betartották a tízparancsolatot :) Egy a lényeg, a parasztvakítás, oszt jó napot.
agyamelhagyom 2011.08.14 09:37:52
@Mészáros Laci: "a lakosság elenyésző hányada gyakorolja a vallását"
Ebben igazat adok neked. Csakhogy a templomba járás már nem az eredeti célját tölti be, hanem egyfajta gyülekezőhely, ahol beszélgetni lehet. Hasonló funkciót tölt be a nénikéknek, mint a kocsma (vagy italbolt) a bácsikáknak. No meg a plébános úr elmondta az éppen aktuális fidesz-kdnp programot... Vagy példabeszéden keresztül félig burkoltan szidta a "komenistákat". Saját fülemmel hallottam, nem is egyszer. Épp ezt mondom: az egyház már csak egy politikai alszervezet, a templom egy kvázi fidesz-kdnp iroda ami helyet ad az alszervezetnek (PÖCS - ha még emlékszel rá).
agyamelhagyom 2011.08.14 10:00:35
@Mészáros Laci: nem volt az annyira bonyolult... Volt rá 2000 évük. Az első században csak maga a történet volt ismert - mindenki azt látott bele amit akart. Volt is több száz irányzat. Majd 325-ben Niceaban megmondták a frankót :) Attól kezdve üldözték az ariánusokat. Azóta is sok mindent pontosítottak, dogmatizáltak - cölibátus 1550 körül, stb. Jézus születése, halála pedig hogy-hogynem a régi pogány ünnepekre esett. Tényleg jó volt a marketing.
Új szakaszába ért a kormány devizahiteles mentő akciója. A hírek szerint augusztus 12-től életbe lép a rögzített árfolyam, és a bedőlt hitelesek lakásproblémáira is körvonalazódik a tervezett megoldás. Orbán szerint három variáció lehetséges:1: az állam megveszi a…..
agyamelhagyom 2011.08.10 22:48:39
@PokerKevin: Hidd el, mindannyian szopunk, derekasan. Én is számoltam annak idején (2004-ben). Maradjak-e albérletben 65 ezer + rezsiért, vagy vegyek fel hitelt egy panelra. Akkor 161-es árfolyamon 51 ezret fizettem + rezsi. Kevesebbet, mint az albérlet, és számoltam: egészen 220-ig elmehetett volna a CHF, akkor értem volna el a HUF kölcsön törlesztőjét. Az uannyi volt, mint az albérlet. Belevágtam a CHF-be, mert a legvadabb rémálmokban sem fordult meg a 270-es CHF/HUF árfolyam. És hidd el, fizetem, mert valamikor mégiscsak az enyém lesz. Pontosabban inkasszálja a bank minden hó harmadikán.
Még bírom.
Azt viszont még senkitől sem hallottam, hogy a bankok profitja, valamint a bankvezérek által az elmúlt években (amíg szárnyalt a hitelezési őrület) zsebre vágott jutalmak, részvénypakettek mekkora tételt jelentenek. Mert ugye a bankok most jelentkező veszteségeit a hitelesekre terhelik megemelt kamat és mindenféle költségek formájában. Az akkor kimenekített profit igazán visszacsordogálhatna. Mert ugye senki se gondolja komolyan hogy a csányi-félék többletjövedelme fogja a fogyasztást felpörgetni? Bár ha három helyett 5 drága bort szürcsölgetnek el egy kellemes estén barátaikkal, az 1000-szer nagyobb fogyasztás, mint Gizi néni fogyasztás csökkenése - 3 zsömle helyett csak kettő. (abból is egy az unokának). :(
Ne legyen igazam, de 1789-ben ebből a qrva nagy társadalmi szakadékból lett elege a csóró népeknek... Angliában már durvulnak.
agyamelhagyom 2011.08.10 22:59:12
@benoit: a válasz erre - ez jó :) sajnos indokolt. A forrás lett drága. Mindenki frankot vesz, és sajnos a váci jegybank nem nagyon akar többet nyomni. Ebben eltérnek a FED-től. Ugyanannyi egységre több igény van, ergo nő az ára.
Michael Knight Most már elég! 2011.08.01 11:38:00
Most már elég! Értem én, hogy kétharmad van. Értem én, hogy most ők a játszótér urai, még szűk három évig őket kell elviselni, túlélni - hát ha kell, elviseli és túléli az ember. Ez is a demokrácia. De koncepciós pereket, kreált váddal és visszamenőleges hatállyal ne…..
agyamelhagyom 2011.08.01 22:14:04
@látjátok feleim szümtükkel: ez az egyetlen megoldás. Csak ki vállalja? A fityisz még Jézust is megzsarolná és megvádolná, ha egyáltalán vállalná... Nincs ma Mo-n olyan ember, aki ezt vállalná. Bár a Gy.F-n nem találtak fogást...
Amikor a Köztársasági Elnöki Hivatalban dolgoztam, volt egy nagyon egyszerű policy, amelyet nem is én találtam ki, megörököltem, de boldogan követtem. Ha az államfő beszédet mondott, azt mi magunk is rögzítettük, elkészítettük a szó szerinti átiratát, és amint tudtuk,…..
agyamelhagyom 2011.07.25 21:52:05
@tölgyes: Ne haragudj, de aki milliók halálára adott parancsot - akár politikai, akár gazdasági okból, az elmebeteg. Mert ennyire nem lehet gonosz egy épeszű ember. És persze Sztálin, Mao is az volt. Marat helyett inkább Robespierre-ről mondanám hogy elborult az agya...
agyamelhagyom 2011.07.25 22:22:53
@tölgyes: tisztázandó: nem mentegetésről van szó. Itt nem a mai maffiózók elmebetegséggel a bíróságok előtt való felmentési gyakorlatát látom. Ezek az emberek - és igaza van, a követői is, elmebetegek voltak. És a társadalom nagy hibája, vétke, ha saját maga választja az elmebeteget irányítójaként.
agyamelhagyom 2011.07.25 22:41:15
@tölgyes: Ez őrület! Gondolod, hogy ez a norvég csávó is azért ölt meg több, mint 70 embert, hogy a neve fennmaradjon? És ez szerinted normális, az emberiség alapmentalitása? Hát remélem a Tarlósék megállnak az utcanév és repülőtér átnevezéseknél. A nagyvezírre gondolva... Kezdek megijedni... Ez nem alapmentalitás, ez őrültség. Bár, a geciknek tényleg lehet ez az alapmentalitása.
Egy éve hallgatjuk a mantrát a Fidesztől a családvédelemről, és a gyermekvállalási kedv ösztönzéséről. Mert fogy a magyar, nem születik elég gyerek, és amúgy is, a család mindenek előtt. A család annyira fontos, hogy belebeszélnének a hétvégéik alakulásába, és akár…..
agyamelhagyom 2011.07.23 17:16:32
@ursus artos: az alábbi nótát ajánlom a figyelmedbe. Igaz, az átkosban írták...

www.youtube.com/watch?v=3GsvlXoOM9E
Soha ilyen szép és gazdag nem volt a magyar nyelv, mint most, ugyanakkor a magyar nyelv bajban van, mint általában minden nyelv – mondta Schmitt Pál köztársasági elnök Széphalmon, a magyar nyelvi szervezetek összefogásával megrendezett első anyanyelvi juniálison…..
agyamelhagyom 2011.06.19 11:51:03
@popocatepetl: Jött is a tolvaj hazaáruló banda bányástól, kayástól, hegyaljástól, ezüsthajóstól, happy endestől, offshore cégeknek utaló Széchenyi tervestől... Abban a ciklusban Torgyán játszotta az aktuális seggfej szerepét, aki eltereli a figyelmet a háttérben zajló dolgokról. De annyi volt a szemét, hogy már ő sem tudta elvégezni a feladatát. Hiába próbálkozott a perui cseresznyével, a kukarobbantási akcióval :) Röhej, hogy még most is vannak olyanok, akik nem látják a kedves (félre)vezető célját. Nem a nyelvet kellene félteni, hanem az átlagember elmeállapotát kellene vizsgálni. Ne várjuk a helyes beszédet és írást olyanoktól, akik buta TV show-kon nevelkednek, szocializálódnak, és még mindig hisznek a zorbánnak.
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
agyamelhagyom 2011.04.16 08:55:01
Lássuk be, az egyház a középkorban - a niceai zsinattól kezdve egy egyeduralkodó pártként működött. Aki ellenállt, az ment a tűzre, vagy víz alá, vagy csak simán megkínozták. Az volt amit a vezér (az aktuális pápa) mondott. Ha ő úgy gondolta hogy Mária szűz volt, akkor attól a naptól kezdve szűz volt. Aki mosolygott rajta, az ment a tűzre. Ment a hülyítés hogy a szegényeké a mennyek országa, közben az egyház dőzsölt a javakban. Csilivili palotákban éltek a (magasabb rangú) papok. A véglet a Vatikán. Hasonlítsuk már össze a bibliában írottakkal! De a parókiák se vályogkunyhók voltak. A reformáció hozta el a többpártrendszert, amikor már több pártaktivista marakodott a lelkeken. Amikor az egyházak teljesen elvesztették tömegbázisukat hiteltelenségük miatt, kialakultak a modern pártok. De az egyházak továbbra is ott csücsülnek a még mindig nagyszámú adatbázisukon, a fogva tartott lelkeken.
A lényeg az, hogy az egyházak szavazógépeket hoznak a fityisznek, ezért fontosak. A tökéletes elbutultság állapotában lévő hívek azt vallják, amit a papjuk vall. Nincs saját gondolatuk. Irányíthatóak, buszra pakolhatóak, stb. Az ő PÖCS-eik a templomokban tartják a gyűléseiket. Sok gépet biztosítanak a fityisznek ezért el kell simítani a zűrös ügyeiket. És mivel az egyébként a kutyát sem érdeklő kdnp-s Semjénen keresztül csatlakoznak a halálcsillaghoz, ezért még a minelnökhelyettes posztot is kitalálták neki. Tehát az egyházaktól ne várjunk többet mint a pártoktól. Ennyi.

A mai messiás OV?? Ő tagadja?

www.youtube.com/watch?v=rqvCHaqoMLo
www.youtube.com/watch?v=3QJ-vVAkv6U&feature=related
Kell néhány hét "Együtt-lét" éjjel nappal. - ez akár a Kossuth tériek jelmondata is lehetett volna őszödi beszéd idején, letehették volna vele az azóta népszokássá nemesült tüntetések alapkövét. Visszaköszön a múlt, felidéződnek emlékek, és bizony felröhög…..
agyamelhagyom 2011.04.02 16:04:04
@Álamfő álomás következik: Teljesen egyetértek. Gyurcsányt Orbán hívta életre, mint egy ellenpólust a maszop berkein belül. Ha megnézed, még mindig rettegnek tőle a fityiszesek, mert még mindig gyurcsányoznak. És lám a Budai hadtest még mindig nem talált semmi kézzel foghatót. Pedig a vezér nyilvánosan felszólította. GyF ott cseszte el, hogy nem tudta a holdudvart kitenni a párt környékéről. Ezek a hagyó-félék diktáltak, és szerintem most be vannak gubózva, várják a csodát. Most a fityisz holdudvar dagadozik mint a kisgömböc. Mindent felfalnak ami az útjukba kerül.
Előbeszéd Tudjuk, hisszük, hogy van egy Isteni kör, akik a kezdetek kezdetén roppantul unatkoztak. Összeültek hát megvitatni mily szórakozás tudná őket kibillenteni pillacsukogató restségükből.Hadd mutatom be elébb az isteni kör tagjait:Teusz - a fővezérGéra - a folyton…..
Viszonylag ritkán nézek TV-t. De ezen ritka alkalmak közé tartozott a tegnap este. Kényszer hatása alatt voltam, mert egy vendéglátóipari egységben, pont velem szemben ment a TV2 vetélkedő műsora… Igaz, a csatorna egyik szponzorának a hirdetése vonzotta a szemem a…..
"A politika részéről nem kaptunk visszajelzéseket a hétfői adással kapcsolatban, se elmarasztalót, de dicsérőt" - idézi a Független Hírügynökség Rényi Ádámot, a 40 milliós játszma című tévéműsor főszerkesztőjét. Korábban mi is megírtuk: a tv2…..
agyamelhagyom 2011.03.22 23:17:24
@cseplin: OFF Persze fogós kérdés volt, de az lett volna korrekt, ha odabiggyesztik mögé, hogy Cambridge, (Massachusetts), vagy (MA). Még véletlenül se keverjék össze az angol Cambridge-dzsel. Boston is jó válasz lett volna, hiszen Cambridge része a Boston Metropolitan Area-nak (Greater Boston), azaz Nagy-Bostonnak.

ON:
De ez tényleg csak kukacoskodás. Egy ország elnökének igenis tudnia kell helyesen leírni legalább a saját munkakörét. Ehhez nem kell nyelvtanárnak lenni. Már bocsánat. Ráadásul nem is olyan nehéz szó az "államfő". Mi lenne vele, ha mondjuk aneszteziológusként kábítana minket? :)
Ha valakiben van egy kis jó érzés, lehetőség szerint elkerüli azt a kényes szituációt, hogy papokat, egyházi embereket basztasson Magyarországon. Egyszerűen azért, mert - történelmi távlatban - sajnos túl közeli még az az időszak, amikor nagyon sok kitűnő és ártatlan egyházi…..
agyamelhagyom 2011.03.22 09:41:49
@füsti kecske: Ez igaz, de milyen egyház az, amelyik nem a biblia - Jézus - igéit betartva él? Már a tridenti zsinat óta - ez nem Jézus tanítása, ez valami más...

Csak egy idézet, van ezen kívül sok másik:

Mt 6,19-21: "Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, ahol a moly és a rozsda megemészti, és ahol a tolvajok kiássák és ellopják, hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben, ahol sem a moly, sem a rozsda nem emészti meg, és ahol a tolvajok sem ássák ki, és nem lopják el. Mert ahol a kincsed van, ott lesz a szíved is."

Az egyszerű hívőnek is illenék ezt betartani, de max. meggyónja a bűnét. De a papok egymásnak gyónnak, oszt jónapot.
PTinfo Hogy hívják a reptereket? 2011.03.20 13:41:00
Március 16-án átnevezték a budapesti repteret, a jövőben Ferihegyi nemzetközi repülőtér helyett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lesz a hivatalos neve az orszég legnagyobb légikikötőjének. A tárcaközi földrajzinév-bizottság az elnevezést nem támogatta,…..
agyamelhagyom 2011.03.20 23:00:37
@pimpalini: Ez egy roppant értelmes hozzászólás volt. Mást nem is vártam tőled :)
Köszönjük Lézer Janinak, hogy még egy nyugodt szombat délutánt is be tud aranyozni a szavaival. Bár talán nem az országos nyilvánosságnak szánta....... de kiszivárgott, hogy mit mondott a hódmezővásárhelyi Közgyűlésben.     "Én soha nem szégyelltem, hogy mim…..
agyamelhagyom 2011.03.20 00:41:46
@Conv: Nem is azt kértem hogy a Te véleményedet keresd elő magadban, hanem azt, ahogy a jobbik reagálta volna le szerinted, ha nem egy fideszes kv. szája jár el. Azt én viszont a parlamentben senkitől sem várom el hogy qrva anyádozzon. Már csak az hiányozna, hogy ukrán, fehérorosz, vagy orosz stílusban adják elő magukat. Bár, az igazat megvallva élvezném.
agyamelhagyom 2011.03.20 11:18:50
@.Pierre Bezuhov.: Elképzelem a sok (vagy inkább kevés) fidesz-droidot, ahogy a hír hallattán fut az agyukban a Warning! run-time error. "Nekem sincs semmim, én is ennyit érek? Pedig a gazdi hitegetett."
agyamelhagyom 2011.03.20 12:53:02
@Donna (Cara)mba: már folyik a karbantartás :)
A tegnap nyilvánosságra került hangfelvételből kiderült, Lázár János szerint mennyit érnek a nincstelenek. Az első felháborodást félretéve kövessük a gondolatmenetet, érezzük magunkat a húspiacon, és árazzuk be a vagyonnyilatkozata alapján jómódúnak mondható Lázár…..
agyamelhagyom 2011.03.20 11:04:45
@fludd: Ez most komoly? Te még mindig komenistázol? A kutyát sem érdeklik már a szocik. Hála az égnek ők már eltűntek a porondról. Velük takarózni elég szánalmas menekülés a felelősség elől.
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
agyamelhagyom 2011.03.19 22:22:47
@motalco: Te egyszerűen jólelkű balek vagy. Ez pedig a gecik világa. Én 1 éve nem találok munkát. Még a zorbán 1 milliójából se jutott :) Az ilyen szarJankók meg verik a nyálukat büszkén és az arcunkba köpnek. Mert hagyjuk.
agyamelhagyom 2011.03.20 00:54:50
@nyárspolgár: Igazad lehet, hogy ez a fidesz taktikája. De lehet hogy ez maga az elterelés :)
Lehet, hogy holnap (illetve ma) belépünk Líbia oldalán a háborúba.
Tudom, abszurd, de annyira, hogy schmittpali segítségét is kérni kellet az elterelés hatásfokának növelése érdekében.
Vastagbőr Álamfő 2011.03.19 16:41:00
Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"... Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és…..
agyamelhagyom 2011.03.19 19:00:04
@MMs drazsé: igaz lehet. Oszt úgysem lesz sokáig köztársasági elnök. Már nem vagyunk Magyar Köztársaság, valamikor majd törlik az államforma paragrafust is, oszt közlik vele, hoty mijjen göszdárrsassági ellnög vatyha márnemis. Vattyunk gösszdárzsasság?! Ez itten etty girájságg. Melléadássul nem tucc hejessen irrni. Oszt lyónappot!
agyamelhagyom 2011.03.19 23:55:31
A balekok A balekok heccelése 2011.03.17 13:26:00
Mint tudjuk, a balekok, és főleg a zemberek mulya egy népség. Nagy a tűrőképességük, főleg a butábbik fajtának. A zemberek így március idusán ülik, állják végig (?) legnagyobb ünnepüket. Az 1848-as forradalom és szabadságharcról emlékeznek meg, amikor is kivívták a…..
w A gólkirály beszéde 2011.03.16 06:00:00
Európa elnöke a Nemzeti Múzeum lépcsőjén arról beszél, hogy Európa nekünk nem diktálhat.   Mint a kisgyerek, megint azt hiszi, hogy nem látják. Hogy ez megmarad belpiacon, és aztán nyugodtan felállhat Brüsszelben a pódiumra, a Strong Europe szlogen mögé, és ott előadhatja…..
agyamelhagyom 2011.03.16 14:59:46
@Bathory: Mondj neveket kérlek! Kinek nem feküdtek még le? Szerinted a zsíros állások újraosztása, a kamu-többmilliós szerződések miről szólnak? Miből éltek az elmúlt nyócév alatt? Mindegykutya! És ez mindenhol így van, sajnos. Még a nagy Kohl kancellár is bukóra vette az ügyet. Csak ne legyünk naívak.
agyamelhagyom 2011.03.16 15:01:50
@Gulogulo: Pontosítsunk. Nem a sajátját költi el. :)
agyamelhagyom 2011.03.16 23:27:00
@crapman: Nekünk nem vezér kellene, hanem felelős kormány és parlament. Vezére a birkáknak van - ő a vezérürü. Csengővel a nyakán. Elbégeti magát, a többi vakon követi. Oszt jó napot.
Modorosblog Búvalbaszott nemzetem 2011.03.15 08:08:00
Sírva vigad a magyar. Ez van, sajnos ilyen egy búvalbaszott nemzet vagyunk mi. Létezik persze az a legendás mélyszláv bánat is, az az igazi keserűség - de hát azok mégis többnyire fiatal, győztes, szerencsésebb nemzetek. Ha össznemzeti érdekről van szó, azonnal összezárnak. Itt…..