Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wasgereben

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május 27-ére virradó reggel az M1-M7 autópályáról a Budaörsi útra beérkező autósok azzal a felettébb nyugtalanító jelenséggel szembesülhettek, hogy a Dayka Gábor utcai felüljáró után nem szűnik meg a buszsáv, hanem egészen a Nagyszőlős utcáig (egyelőre)…..
wasgereben 2011.06.01 13:51:09
@Kangörény_: "Kurva sokkal. Azért járunk be, mert ott dolgozunk, ott vásárolunk, stb. És csak hogy tudd: Budapest Magyarország fővárosa, tehát nem csak a budapestieké, hanem az egész országé."

Tehát jogod van bejárni, ideokádni a füstöt amit mi szagoljunk utána meg hazahúzni a zöldbe ? Kétlem. Az autózás nem emberi jog. A tiszta környezethez való viszont igen.

"Egyébként te biztosan nem húzos el a szaros beledet soha nyaralni?"

Nyilván a nap mint nap nyaralók tömegei okozzák a dugókat. Ne legyél nevetséges.
wasgereben 2011.06.01 14:26:27
@ungaro: "Büdös faszszopó állat amelyik kitalálta ezt a baromságot is , hogy rohadna meg....a város áteresztő képességét növelni kell, nem csökkenteni, agyatlan barmok... "

Azt hittem a városban emberek élnek nem autók. Javaslom te kölzött egy olyan városba ahol csak autópálya van, meg parkolók. Boldog lehetnél végre.
A társadalmi ellenállás és a választási vereségtől való félelem az MSZP-kormányokból tehetetlenséget váltott ki. De vajon mit fog kiváltani a Fidesz-kormányból? Ez a kérdés előbb-utóbb aktuális lesz. (Fotó: Huszti István/Index) Az elmúlt hetekben az összes…..
wasgereben 2011.05.18 16:36:30
@Joooe: te marha objektívnek hiszed magad, miközben török zsolt posztjában még a nyugdíjvédős brossúra bemásolt fényképe után sem véltél ellentétet felfedezni a fidesz kampánya és kormányon végrehajtott cselekedetei között. két narancs van a szemed előtt, azon keresztül nehéz objektívnak lenni barátom.
Az MSZP Schmitt Pálhoz fordul, azt kérve, hogy bírja rá a fideszes politikusokat arra, ne szavazzák meg a nyugdíjak korlátozásával kapcsolatos módosításokat, vagy ha ez mégis megtörténik, az államfő vétózzon. Az ügy, mint csepp a tengerben, világosan mutatja, hogy miért is a…..
wasgereben 2011.05.16 18:16:52
@Joooe: Nem érzel ellentétet? Vajon a posztban lévő szórólap sem látszik a narancsszínű szemüvegen keresztül ? Hogy egyesek mekkora birkák, elképesztő.
wasgereben 2011.05.16 18:19:32
@kekeckecc: "De emlékezzünk, amikor a szocik kiadáscsökkentést akartak, a Fidesz az adócsökkentést emlegette és hogy soha nem fog megszorítani. Igenám, kérdezte akkor minden gazdasági szakember, újságíró és politikus, de akkor mi fedezi az adócsökkentés kieső forintjait. Nos, erre azóta nem kaptunk választ."

dehogynem. szerinted mire költik az ellopott nyugdíjpénzeket? lopni azt tudnak, gazdaságot irányítani azt nem.
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
wasgereben 2011.04.28 13:52:28
@Aabroncs: te beteg vagy. szerencsére az autósok többsége normális a bringásokkal, gondolom alapból normális ember. a te fejedben meg valami eltörött.
Proszektúra In memoriam Alkotmány 2011.04.18 09:44:00
Meghalt az Alkotmány, éljen az Alaptörvény! Isten áld meg a magyart. A szocialisták az eltelt egy évben folyton azt hangoztatták, egyre kétségbeesettebben, egyre agresszívabban, s persze egyre reménytelenebbül, nincs alkotmányozási kényszer. Jó, nem vitás, mondták, az 1949. évi,…..
wasgereben 2011.04.18 13:54:07
@homo apolitikus: teljesen hiteltelen a valótlanságoktól fröcsögő őrjöngésed.
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
wasgereben 2011.03.03 20:00:47
@Petykabá: te vagy a mintapéldánya a fidesz zombinak akinek az agyába a programot a hírtvn keresztült töltik le.
wasgereben 2011.03.03 20:05:33
@Alf:

"Nem ezt mondta, a "was shot" azt jelenti, meglőtték."

meglőtték, agyonlőtték, bármelyik lehet. nem érzed az angol nyelv finomságait, az igekötő hiányát...
wasgereben 2011.03.03 20:45:13
@MOPO3OB: szerintem meg az a gyomorforgató ahogy 4 éve ezen megy a sírás, és a szerencsétlen szemének a vérében fürdötök.
A Fidesz nem érti, hogy a bírósági ítéletek utólagos megsemmisítésével saját maguk és az egész magyar politikai rendszer alatt vágják a fát. A következő kormány ugyanígy megsemmisítheti a Fidesz-kormány idején hozott ítéleteket, kiszabadíthatja a hagyókat, hunvaldokat,…..
wasgereben 2011.02.26 17:15:18
@sztd:

"Világos, hogy az emberek gyarlók, de az óriási hiba lenne, hogy azt mondjuk, hogy jó, hát szemét volt a hatalom, így jártatok, de legalább büntit nem kaptok."

Az igazságszolgáltatás hibáit nem politikai alapon kell javítgatni, hanem új eljárásokat kellene lefolytatni. Az igazságszolgáltatást keverni a törvényhozással, vagy azzal felülírni ítéleteket nem jogállami, hanem banánköztársasági, nem európai módi. Nem a politikusoknak és nem törvényekben kell igazságot osztani. Arra ott van az igazságszolgáltatás. Mit nem lehet ezen érteni?

"Egyszer meg kell tanulni, hogy a joggal nem lehet egészséges társadalomban elfedni nagyobb szemétségeket. És igen, a Fidesznek is üzenet, hogy ez őrá is vonatkozik."

A joggal visszacsinálni nem lehet ítéleteket azt is fel kéne fogni. Új tárgyalás új vizsgálat kell. Azért mert mórickáék gondolnak egyet, hogy nem is úgy volt és hoznak róla egy törvényt az még nem lesz igaz!

"Nem is értem, hogy amikor 66 évvel a II. világháború után kriptaszökevényeket vonnak felelősségre, és az után, hogy a Vatikán évszázados bűnökért nem fél bocsánatot kérni, mit sír a Véleményvezér, hogy 4 évvel ez előtti esetek helyrehozásán"

Nem érted, hogy mi a különbség aközött hogy őket nem egy sajtpapír alapján nyilvánítják bűnössé vagy ártatlanná hanem tárgyaláson, meg aközött, hogy ezt egy törvénnyel teszik? Ez nem jogállami módszer!!!

"Pontosabban értem, de ideje volna körbenézni. Jól működő rendszerek külső agresszív hatások nélkül nem omlanak maguktól össze. Az összeomlás a rendszer hibáiból következett. "

újabb lózung az első pár bekezdésed is ilyen semmitmondó bölcsességekkel volt megtöltbe :)
Mindig megoszlanak a vélemények, amikor arról van szó, hogy az egyik autós rendre utasítja a másikat valamilyen módon. András is ekként cselekedett nem olyan régen, nem csodálkoznék rajta, ha gyorsan ki lenne kiáltva közellenségnek meg önkéntes rendőrnek.A szlovák autópályán a…..
wasgereben 2011.02.18 18:11:39
@subtotal: "nem, az van benne, hogy minden gyorsabb autó elől le kell húzódni."

na hol van benne, hogy gyorshajtó elől be kell nyomulni a sorban menő kamionok közé. Add vissza a jogsid bakker. Vezess mecsboxot. hülye.
wasgereben 2011.02.18 18:15:56
@525: "Miért is tartanál fel? M.O.-n jobbratarts az első KRESZ szabály. Lelököm. Ha hiszed jó, ha nem , majd egyszer megtapasztalod"

no comment. szegénységi bizonyítványod kiállítod egyedül is.
wasgereben 2011.02.18 18:18:11
@subtotal: várom a kresz idézeted miszerint a posztolónak azt kellett volna tennie amit te mondasz.
Még mindig nem értették meg, hogy amire szüksége lenne az országnak, az egy világos és világosan elmondott gazdasági stratégia, amely mögött hazai és külföldi szövetségeseket is fel lehet sorakoztatni. (Fotó: Kovács Attila/Index) Valószínűleg nem csak mi lepődtünk meg a…..
wasgereben 2011.02.07 09:36:27
@BISMARCK: "Simán belefér, hogy Oszkó ekkora lyukat hagyott. Miért ne?"

ez nem vélemény kérdése.