Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uboat

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barna hajú lányok Linessa 2017.03.23 04:44:00
uboat 2017.03.25 23:08:24
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Manapság szinte nem is létezik szexuális felvilágosítás. Ez azért érdekes, mert az internet korában azt hinné az ember, minden elérhető pár kattintással. Csakhogy hiába keresgéltem, magyar nyelven semmi használhatót nem találtam. A könyveim miatt sok tinédzser keres meg a szexualitással kapcsolatos…..
uboat 2016.09.27 10:19:30
Egy örökké aktuális, mindig érdekes témát szedek elő ma nektek abból a remek alkalomból, hogy kisírtam nektek egy kupont erre a termékre. A spórolás örökké rejtélyes kérdés. Mindig vannak ultimét megmondó cikkek a neten, amik elárulnak 5 tuti tippet, hogy hogyan csökkentsd a villanyszámlád a…..
A tömegközlekedés a legtöbb ember számára egy olyan terep, amivel nap, mint nap szembe kell néznie, mégsem tartozik annyira a „természetes” élethelyzetek közé.  Eltérő habitusok, más-más emberek, különböző szociális és kulturális szintek ütköznek (olykor szó szerint) a tömegközlekedésben, Mégis,…..
uboat 2016.06.13 10:24:38
@nagybalfasz: Nem hazudtolod meg a neved! Soroksár-belváros tömegközlekedéssel 1:10, kocsival 25 perc, kb. 3 perc dugóval. De te vagy a sikeres ember, aki 30 felett lóf...szt sem ért el.
Bár javában zajlanak a tárgyalások a Fininvest és a kínaiak között, sok minden nem történik a Milan háza táján. Viszont hamarosan itt ez EB (ahova a Fradi is több játékost küld, mint a Milan...), ezért összeszedtük nektek a 10 legszebb focistafeleséget!..
A magyar nők legtöbbet a leszbikus pornóra keresnek a PornHub oldalán, ez azonban az európai nők többségéről elmondható. Érdekes módon a kelet-európai országokban az análpornó a legnépszerűbb, de Szerbiában és Macedóniában az idősebb emberek filmjeire keresnek a legtöbben. A videómegosztó oldal…..
 Hogy milyen gyakorlatokat végzünk gyúrás közben az az addig összegyűjtött információkból az általunk leghihetőbbnek tartott verzió. Olvasunk, látunk a teremben másokat, esetleg foglalkozik velünk valaki, vagy a haveroktól hallunk ezt-azt. Ez alapján kipróbálunk dolgokat, aztán van, ami bejön és van…..
uboat 2016.06.05 13:10:21
@Dr. Trejo: Keress inkább egy kötelet!
Újabb olvasói levél, kérdés: Kedves Brigi!Az a problémám, hogy a péniszemen a makkom pereme alatt fehér pöttyök, dudorkák vannak.  Nem okoznak semmit, nem változnak semmit.Ez rányomja a bélyegét a szexuális életemre is, mert szégyenlem a csajok előtt.  Ezért nem hagyom a barátnőimnek, hogy…..
Jó pár év poszterkedés után is tud még nagy hátasokat dobni az ember, pedig könnyű azt hinni, hogy vannak a világban egyértelmű dolgok. Az előző poszthoz érkezett hozzászólásokból nem csak az derült ki, hogy mennyien nem értékelik semmire se Vitézy Dávid tevékenységét, de az is, hogy milyen erős az…..
uboat 2016.04.20 11:04:58
@molnibalage: "Indexelés nélküli sávváltás és cikázás."
Ez pont leginkább a biciklisekre jellemző! Autósokból 100-ból 1 ha így vezet, míg a bicikliseknél 100-ból 1 ha lendíti a karját ha fordul!
De a többi is nettó hülyeség!
A Bajcsy-Andrássy sarkon én még sosem láttam beragadni gyökeret a kereszteződésbe, pedig ha van kereszteződés ami hatalmas, akkor az. A külvárosban kretének az autósok meg a vidéki parasztok akik földúton tanultak meg vezetni és bejönnek akár autóval akár biciklivel!
Nagysikerű multikulti sorozatunkat folytatjuk. Ezúttal Berlinbe tesszük át a metaforikus székhelyünket. De itt inkább a "németbe megyek" jelenségről fogunk beszélni és nem egy konkrét deutsche városról. Elterjedt a népvélekedés, hogy tényleg mindenhol jobb, mint itthon/idehaza/orbánisztánban. Nem…..
Tarlós István tavaly szeptemberben fordult a miniszterelnökhöz a BKV finanszírozása ügyében. Novemberben pedig már azzal fenyegetőzött, hogy ha az állam nem kompenzálja azt a 31 milliárd forintot, amelytől a BKV az elővárosi közlekedés és a jegykedvezmények miatt esik el, akkor…..
Mivel most már annyi mindenki ért a csokhoz, hogy még a hentesnél is elmagyarázták az anyósomnak, miért kellene minket egy harmadik gyerek legyártása irányába kapacitálni, mi is pennánkra vesszük vagy mi. Valójában persze szót sem érdemelne egy olyan ötlet, amelyet kitalálását követően azonnal meg…..
Szerencsés Hella Egy kicsit elgondolkodtam az életemen. Honnan indultam és hol vagyok most, merre tartok. Hol tartanék most ha otthon maradok? Már jó pár cikk szólt arról, hogy hogyan boldogulhatunk külföldön. Hol keresünk jobban, vagy hol milyen kapcsolatokkal gazdagodhatunk vagy éppen mennyire…..
Tarlós István Orbán Viktornak írt leveléből kiderül, amennyiben a kormány nem segít be a fővárosnak a BKV finanszírozásába, az eddig ingyen utazó gyerekek, nyugdíjasok és fogyatékkal élők havi 1000-2000 forintos regisztrációs díjat lesznek kénytelenek fizetni, az…..
Almamag Lőttek a ciginek 2015.11.04 11:19:57
13 éves lehettem, amikor Zech Gabi barátom átjött hozzánk a Petőfi térre (nem lakott messze, a nagyanyám háza mögötti játszótér túloldalán) és azt mondta, menjünk le az állomás melletti felüljáró környékére, a rétre, ami kurvára nem rét volt, hanem egy építési…..
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Ünnepélyes harmadik posztomban a budapesti kötöttpályás közlekedés fejlesztési lehetőségeit nézzük meg. Noha Budapestnek nagyon sűrű, és jó eljutást biztosító vonalhálózata van, a…..
Egy kép, nem több, egy jól elkapott pillanat, amely önmagában tömöríti az elmúlt 25 esztendőt, de talán még sokkal többet is. Fotó: Béli Balázs Ha jól megnézzük ezt a fotót, rajta van ezen az elmúlt évtizedek összes értelmetlen beruházása a stadionoktól a völgyhídig…..
30 fokban a bejáratnál szembesülni azzal, hogy a jó drágán vett jegyeddel nem engednek be, mert nem érvényes, az milyen? Még magyarul is elfelejt tőle az ember. Reméljük Eszterék nem hagyják magukat, és utánanéznek a dolognak az IBUSZ-ban. Mi is rákérdezünk, hogy mennyire volt ez…..
uboat 2015.07.17 22:28:29
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
uboat 2015.07.01 21:39:45
Nem olvastam el minden kommentet, bocs ha esetleg az elején írta volna valaki, de szerintem Rékasit tutira megtéveszthette a sofőr. Hogy most ez pontosan mi volt, nem tudni. Sőt, szerintem a sofőr maga sem tudja a saját hibásan rögzült szokását. 1) Későn rakta-e ki az indexet, ha egyáltalán indexelt. 2) Szokott-e elégszer tükörbe nézni?? Tisztában kell lenni a környezettel, hogy kik vannak körülöttünk, nem tartjuk-e fel őket, stb. Ugyanis egymás segítése a cél vezetés közben. És tudni kell hogy mi fog történni! Kanyarodáskor meg alap! 3) Gyakori hogy a kanyarodó előbb a másik irányba sorol és onnan húzza át a hirtelen a kormányt az ellenkező irányba, így vesz nagy ívet(a relatíve nagyobb tempójú kanyarvételhez). Lehet hogy itt is ez történt: lassított és lehúzódott jobbra az autó, Karcsi meg azt hitte hogy elengedi őt. (Tény, hogy elég furán áll az autó) 4) Az is lehet hogy notórius csatorna-fedélkerülgető az autós vagy éppen mással volt elfoglalva(mindkettőből sok van) és azért haladt a kanyarodás előtt másfelé, és Karcsi korábban is azt látta, hogy össze-vissza cikázik az autó az úton, így nem is sejthette amikor ténylegesen megkezdte a kanyarodást, hogy itt most nem csak a korábbi mintát követi. 5) Ami viszont szinte biztos az az autó bénasága! Ez a Passat, a hátulján azzal a kezdetleges led lámpával, egy utálatos egy dolog! Az a pár miniatűr led nem szórja a fényt, csak egy irányba világít. És ha éppen nem ott vagy mögötte, nem vagy csak alig látszik az indexlámpa fénye nappal, napfénynél meg pláne! +1) A napfény. Napszemüveggel sem kéne vezetni. Ott a napellenző! A sötét lencsén át belenézni egy sötétítős tükörbe... Meg a blikk.hu-n látni a vezető szerelését: rossz volt látni hogy csatos szandálban vezet! Vékony talpú cipő!!
uboat 2015.07.01 21:45:17
@MikeBoy: Írtam is hogy szerintem. De máskülönben meg nem kezdett volna bele az előzésbe. 52 évesen már volt pár év rutinja. Megtévesztették. Szerintem. Ennyi.
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..