Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarquin - védőháló nélkül

0 bejegyzést írt és 8822 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem lehettem féltékeny, hiszen megbeszéltük, hogy semmi komoly nem lesz. De részemről lett. Szépen megköszönt mindent és pár hete lelépett. A nagy lakás üres most nélkülük” – a pasit szelíden kihasználja egy nő, aki a lányával hozzáköltözik, majd…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.10.07 10:25:39
@( o_o ): "nem tesz jót az egónak ha utánam ilyen rongyikkal jön össze"

Az exek mindig ezt mondják.:-)
tarquin - védőháló nélkül 2011.10.07 11:31:41
@Frigyesur: "Meggyozodesem, hogy ezek az ervek csak kifogasok" Szerintem viszont kár pazarolni az időt arra, hogy megfelelő mennyiségű tapasztalatot gyűjtsünk, később hangzatosan megállapítván, hogy embertársaink nagy százaléka érdekvezérelt lotyó/hernyó, akit alapesetben nem is akarok megismerni.:-)
tarquin - védőháló nélkül 2011.10.07 11:43:04
@Frigyesur: talán az utóbbi, ezért csak elgondolkodtam, hogy érdemes-e gyűjteni a rossz tapasztalatokat társkeresés okán. Megértem, ha valaki megunja ezt.
„Kissé megijedtem pár évvel ezelőtt, hogy talán valami szervi bajom lehet, és ezért házasságon kívüli kapcsolatban próbáltam kideríteni, hogy tényleg erről van-e szó. Konkrétan lefeküdtem egy örömlánnyal” - Levélírónk annyira nem kívánja már párját, hogy azt…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.10.05 09:46:36
@- Lynx -: "Ha szereted, akkor arra kell vigyázni, hogy a feleségedet ne bántsd meg. (Azaz soha ne hagyd, hogy kiderüljön számára! Lehetőséget se hagyj, hogy me se sejtse.)"

Akit ritkán kívánnak meg, és akkor is csak ímmel-ámmal: szerintem sejti.
tarquin - védőháló nélkül 2011.10.05 10:33:18
@McFlurry: "Mindenképpen akarunk, ez nem is kérdés nálunk."

Ha te mondod.. de lényegében mégiscsak mással éled meg a házaséleted azon részét, amelyből épp gyerek lehet - emiatt kérdésesnek tűnt/tűnik.
tarquin - védőháló nélkül 2011.10.05 10:43:28
@Spricc: Légy férfi, azonnal dobd ki a TV-t!:-)
„Egyre biztosabb voltam benne, hogy szed valamit, talán a haverjai kínálták meg valamivel. Megfogadtam, hogy többet nem járok Mérleggel” – mai levélírónk addig nem is aggódik, amíg pasija, bejelentés nélkül, 3 napra el nem tűnik. A pasi sorozatos hülyeségei…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.10.03 14:29:12
@helio: "- nem értem a közös költséges dolgot" Mert ha Mérleg volnál - aki jó üzletember, ugye - akkor majd értenéd.:-)
tarquin - védőháló nélkül 2011.10.03 15:04:34
@gernika: "mikor én 12 évesen eldöntöttem, hogy skorpióval többet soha"

:-)A liliomtiprás pedig ennek a jegynek a sajátossága?:D
tarquin - védőháló nélkül 2011.10.03 15:28:11
@gernika: :-) Jó kis szabály, de sokat javít a helyzeten, ha a Skorpió van oda értünk.:D
„Elkezdtem őt fotózni, kértem, hogy álljon ki a fényre, hogy jobban érvényesülhessen a szépsége. Kérdezte, hogy mi a tervem a fotókkal, én meg viccből azt mondtam, hogy berakom a többi csaj fotója közé” – ha a hármas szex témát nem sikerül erőltetni a…..
„Amikor bemegyek a konyhába a két eszement nőstény rendesen egymás haját tépi és üvöltenek. Eddig is volt szócsata, de tettlegesség még soha” – nem mi választjuk a szüleinket, de ha anyánk nekiugrik a párunknak, akkor nem sokat tehetünk, hiszen a két szeretett…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.09.29 14:25:51
@Frigyesur: :-) Vidrát 2 ember is látott már: SP és én. Ez az egyetlen közös víziónk van a ZelnökÚrral.:D
A Mikulás pedig nem is kérdés: én magam is voltam, tehát van.:D (az érintett gyermek nem emlékszik már erre, szerencsére:-)
„A blogról megtudtam, hogy közepesen vagyok jó az ágyban, nehezen megyek el, közben olyan arcot vágok, mintha fájna valami és sokat beszélek” – egy 2 hónapos kapcsolattól nem sokat vár el az ember, intenzív megalázást pláne. A csaj odaköltözik az új pasihoz,…..
„Másnap megerősítette az előbbi gondolatát, ugyanis egyenesen azt írta, hogy szívesen megcsalná velem a férjét” – a srác 15 éve nem látta egykori lánypajtását, de amikor újra összefut vele, már házas, így nem ő nehezedik rá, hanem egy nagydarab informatikus.…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.09.14 16:21:19
@Frigyesur: ezt nem bírom kihagyni a címe miatt: hvg.hu/itthon/20110914_schmitt_pal_orszagjaras#rss :D:D
„Elvett 20 ezer forintot, azóta sem tudom, mire. Nem szólt róla. Én vettem észre. Amikor jeleztem neki, azt mondta, hogy kellett, de vissza fogja adni” – amikor padlón vagy és egy olyan partnert sodor melléd az élet, aki csak még jobban leránt, vagy ellököd magadtól,…..
„Miért gondolom azt, hogy érdeklem? Mert ő kérdezett rá először, hogy van-e feleségem/barátnőm, az egyik összefutásunk alkalmával” – ha a kiszemelt csajnak elhunyt a barátja, de ennek ellenére igényt tartanál rá, vajon mikor és hogyan kell lépni? Levélírónk…..
„Kihasználtak, ennyi, van ilyen. Aztán tudtam csak meg a dolgait, hogy ő milyen ember is, és utólag már nem bántam a dolgot” – mai levélírónkkal csúnyán elbánt egy pasi, aki először félrevezette, ágyba vitte, majd eldobta. A csaj szerint az egész egy…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.31 11:18:02
@michaela77: a munkahelyváltás nekem sokat segített.:-) Bár én csak kb. két hétig szedtem, egyszer életemben - semmit nem segített, szerintem, azóta nem is kell.:-)
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.31 11:24:45
@gyvy: pöcsét is, ugye.:D
„Nekem támadt, hogy már nem kíván, bezártam őt ebbe az életbe, amit nem is akart, nem bír már rám sem nézni, és igen, viszonya van. Leroskadtam, ő meg elviharzott” – egyszer is elég belemenni egy egyéjszakásba, ahhoz hogy minden boruljon. Ha a mókamester pasi…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.30 11:14:13
@Father Justice: a férje viszonyát tartja tévedésnek, szerintem - csak hát az nem félrelépés volt, hanem több.

Az általad felsorolt, szigorúan a tényekre hagyatkozó pontok alapján lehetne épp Kos, de a posztban tálalt rózsaszín agyonideologizált körítés ezt rendesen cáfolja.:-)

A félrelépést érzékeli a hölgy, csak hát nem érdekli, mert minden úgy van, ahogy ő akarja: heti hatszor békén hagyják, mikor neki nincs kedve (???) - ebből is látszik, hogy nem Kos, de nem is tűz jegy. Ja, és mindent megtett, hogy mellette legyen a gyerek apja, megragadta az első adandó alkalmat, és el sem hagyta a lasszó az ívet - tehát végig családban gondolkodott, majd az egész tespedt, elhanyagolt tunyaságból a szomszédoknak kell felébresztenie: Rák.:-)
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.30 13:36:50
@Father Justice: "Nekem továbbra is eléggé tervszerűtlennek és érzésmentesnek tűnik a sztori"
Hát, a Rákok már csak ilyenek.:D

Amúgy kereste apucit anno, csak nem találta a keresztnevét sem, ugye. (Tehát Rák.) Mikor véletlenül újra találkoztak, nem volt menekvés, hiszen az egyéjszaka is csak családalapítással végződhet, hiszen ő nem olyan, mint a nem Rákok.:D
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.30 14:09:18
@Ibrahim a tevehajcsár: veled tartok eme kiváló szokások ápolásában, pajtás! (film ritkán, tévé semmi)

@gernika: :D

@Nathan D'Xantine: ne ülj fel nekem, nem értek ám ehhez semennyire - még soha nem találtam el - csak huncutkodok.:-)
„Minden napra jutott egy veszekedés, majd utána egy kibékülés. Azt mondta, költözzek el. Egy óra múlva pedig azt mondta, hogy ne, és bocs” - ha mindenért te vagy a hibás, ideje lelépni, de ha élvezed az érzelmi libikókát, akkor bumerángként mindig visszatérhetsz. Most…..
„Amikor meglátta a pasiját, páros lábon ugrálva ment hozzá, majd a nyakába vetette magát és… bőgött. Szörnyű volt látnom, ahogy hatévessé változott egy 28 éves nő arca” – mindenki máshogy kapcsolatfüggő, ám mai Levélírónk, állítása szerint, csak…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.25 10:53:35
@ginlemon: Na, végre már!!!:D Hiányzott a sokcsilliárd potenciális.:-)))
„Kiderült, hogy a válása után 1 évvel megejtett egy 19 éves lányt. Később be is mutatta nekem és döbbenten láttam, hogy a csaj megszólalásig, külsőleg-belsőleg az ex-feleségére emlékeztet” – egy régebbi törzs-kommentezőnk küldte be a sztoriját, melyben egy…..
„Kikérte magának, hogy ne irányítsam, én pedig egy darabig győzködtem, hogy ha együtt vagyunk, akkor együtt hozunk meg döntéseket és nem arra hajtunk, hogy a másikat kínos helyzetbe hozzuk” – pár sör indítja el a lavinát, majd a lány elköltözik, mert elege van…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.18 09:08:48
@Gliss: mindenki elő tudja adni, hogy az ő áldozata nélkül a világegyetem is állóhelyzetben marad - de nem kell mindent elhinni.:-)
„Az utolsó randin egy egész estét átveszekedtünk, hajnali kettőre értem haza, vörös fejjel. Egész este az exeimről faggatott, arról, hogy kivel, hányszor” – Mai szerzőnk egy lány, aki hosszú szenvedés után kiadta pasija útját. A fiatalember túl sokat…..
Múlt heti posztolónk eddig rekord kommentet és rengeteg kattintást tudhat magáénak. A szerző tegnap elküldte nekünk a további fejleményeket, amiben leírja, hogyan döntött, és mennyire képes megemészteni jegyese múltját. És még egy örömhír: jelentkeztünk Goldenblogra, tessék…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.09 14:51:40
@Kata1987: dehogynem, csak nappalin könnyebb kapcsolati tőkét szerezni:D
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.09 15:25:42
@gyvy: hogy neked se semmi se jó.:D
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.10 12:42:53
@lárvalányhaj: "Az összes állatnak bele van kódolva az ösztöneibe, hogy védje a kicsinyeit, csak az ember képes ilyesmire."

Az élet sokszínű, de az elvakultság szürkíti: még dolgozni kellene ezen az elméleteden.
„Nem hiszem, hogy velem lenne a baj, nem egy barátnőm volt már és még senki sem mondta, hogy zombi lennék. Megilletődött, jó… de ennyire?” - Amikor a lánnyal külsőre semmi baj nincs, csak a személyes találkozón változik kukává, elég kiábrándító tud lenni.…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.10 12:24:03
@kabátnyúl: :-) A kajakóma teszi.:-)

@Father Justice: És valóban!!!:-)
„Főzött nekem egy kávét a hazaútra. Egyszer csak beleült az ölembe. Na, most mit csináljak, elég jó kis bőr volt” – egy augusztus 20.-i tűzijáték után már csak egy fergeteges és titkos szex teheti fel a buktára a habot. Meg némi dobozos sör, és olyan kávé, amit ölbe huppanva szolgálnak fel. Most…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.01 14:22:07
@Easyke: márhogy amely környezetben egyszerre ér megfektetni a haver nőjét, miközben sajnálkozunk a gyereke sorsán? Biztos, hogy ezt realizmusnak hívják?:-)
tarquin - védőháló nélkül 2011.08.01 14:59:27
@gyvy: bots:-)))

@Easyke: én épp a kontextus miatt találom undorítónak, de igazad van, nem voltam egyértelmű. Szóval nagyfejű posztíró bagoly mondja, milyen rossz a kis verébnek, miközben próbálja hatékonyan szórni a bagolymagokat a verébmamiba:-)
„Az öccse mindent megcsinált körülötte: bizarr páros volt, ha ő összegyűrte a szőnyeget, az öccse kisimította, mosott, főzött rá” - mi várható el egy pasitól a házimunka terén? Nehéz együtt élni egy olyan férfival, aki körül egész életében felmostak, ezért…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.07.21 15:28:18
@gyvy: nyihihihi.:D:D:D
tarquin - védőháló nélkül 2011.07.21 15:51:56
@michaela77: nálunk az, akinek belefér az idejébe.:D

@cyd: nem tudom, mer' az férfimunka.:D
„Valószínűleg nem első alkalommal vitt oda nőt. Igaz, ez nem nagyon érdekelt, én egy jó szexet vártam, nem szerelmet” – a várva várt együttlét keresztül húzza az előzetes erotikus levelezés ígéreteit. A pasinak, ahelyett, hogy összeszégyellné magát, még arra…..
„Ő még sosem csalta meg a barátnőit, de ki akarta próbálni, hogy milyen érzés… ezért velem megtette. (???) Kíváncsi volt rá, milyen érzés.” - a tegnapi téma folytatódik, csak itt fordított a leosztás. A szerelem hatalmasnak ígérkezik, örömkönnyek és édes…..
tarquin - védőháló nélkül 2011.07.07 15:46:31
@nemkellex: meg sem próbáltam én elhinni ezt.:D:D
tarquin - védőháló nélkül 2011.07.07 16:07:05
@gyvy: ráadásul messziről jött Tarquin is azt mond, amit akar.:D
„Annyi eszük se volt, hogy ne a törzshelyünkre menjenek, ugyanis felhívott egy ismerősöm, kábé ezzel a szöveggel, hogy „mi van szakítottatok? Mert a csajodat itt falja a haverod!” - hát, ez nagyon letaglózott. Azt hittem, vicc” – manapság a legjobb…..
„Vannak olyan lányok, akiket azért gondolsz szépnek, mert jó cuccban vannak, és agyon vannak sminkelve, de a sötétben szerintem mindegy.” - a szokást kicsit megtörve a mai posztban nem lesz se szerelem, se viszály… pedig lesznek benne csajok is, és pasik is. Egy hülye…..