Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kécskei

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Módosította a tiszakécskei képviselő testület a 2001-es zajrendeletet a keddi, rendkívüli testületi ülésen. Mint arról percről-percre tudósításunkban már beszámoltunk: a rendelet korlátozza a hangos kerti munkákat és a zenehallgatást is. Polyák József alpolgármester…..
Kécskei 2013.07.10 19:06:05
@M_a_x_x: Boldog ember vagy, ha délutáni "szundításra"
Kécskei 2013.07.10 19:06:42
@M_a_x_x: .. mármint ha van rá időd.
Kitartunk szándékunk mellett, és továbbra is szeretnénk, ha a Tiszakécske Blog felkerülne a város térképre. Június 27-én, csütörtökön döntenek majd a képviselők arról, hogy mi váltsa a diktatúrák nyomait őrző utcaneveket Kécskén. Most nyílt levéllel fordulunk a város…..
Volt, aki azzal érvelt a csendrendelet kitolása ellen, hogy a termálozók többet költenek, mint a bulizó fiatalok; a többség mégis a fiatalkorúak védelmével támasztotta alá igazát az intézményvezetők közül. Erre Oberna Zoltán Jobbikos képviselő előterjesztése miatt volt…..
Pénteken és szombaton 2 óra helyett 3-ig lehessenek nyitva a vendéglátóhelyek a Tisza-parton - áll abban az előterjesztésben, amelyet Oberna Zoltán, a Jobbik tiszakécskei önkormányzati képviselője nyújtott be a testületnek. A kérdésről június 28-án csütörtökön vitázik,…..
"A könnyített pályán mindössze egy hibátlan teljesítmény született. Kovács Ernő nem csak a várost, de a fogatot is biztos kézzel vezette, így megnyerte a versenyt."Szentirmay Tamás, BAON.huA hétvégi lovasnapról a BAON.hu megyei hírportál hibátlan beszámolóját és…..
E hónaptól Közzéteszik a tiszakécskei adósok listáját Tiszakécskén is. A korábbi törvény módosítása után lehetősége nyílt az önkormányzatoknak arra, hogy a "helyen szokásos módon" közhírré tegyék azoknak a listáját (névvel, címmel és a tartozás…..
Kécskei 2012.05.16 22:28:11
@szabolajos00: kikre gondolsz?
Mintegy nyolcvan százaléka már elkészült az épülő tiszakécskei szennyvízcsatornának és bekötővezetékeknek, július elejére így befejeződhet a kivitelezés, melynek révén százszázalékos lesz a Tisza-parti város belterületi csatornázottsága - írja a BAON.hu megyei…..
Kedvezményre jogosító, turisztikai kártya kibocsátásával pörgetnék fel Kecskemét és környékének turisztikai életét. A Kecskemét és Térsége Turisztikai Kártya akár 50 százalékos kedvezményre is jogosít éttermekben, kávézókban, wellness- és gyógyszolgáltatások…..
Iskolatársait terrorizálta az a most már 20 éves vádlott, aki a városi ügyészség szerint 2008/2009-es tanévben a tiszakécskei Móricz Zsigmond Szakiskolában osztálytársaitól napi rendszerességgel veréssel fenyegetve követelt üdítőt, illetve szendvicset és egyéb…..
Tiszakécskén nehéz muszlimának lenni - nyilatkozta An Karem Anas Annamária a Nők Lapjának. A 38 éves asszony az interneten ismerkedett meg az egyiptomi Karemmel, akivel az ősszel össze is házasodtak. A nő Egyiptomba szeretne költözni férjével, de a gyermekei iskoláztatása miatt…..
Kécskei 2011.03.13 01:13:35
Néhány napja megtekinthető minden országgyűlési képviselő 2010-es vagyonnyilatkozata a parlament honlapján. Amennyiben kíváncsi térségünk tavasszal megválasztott képviselőjének bevallására, Lezsák Sándor dokumentumát ide kattintva tekintheti meg. Kovács Ernő polgármester,…..